Akkor a fenti kérdésemre válaszolhatsz te is.
A specialized comp mtb cipõmhöz járt. Mindig átteszem a másik cipõmbe is. Nem járt hozzá semmi egyéb.
Akkor a fenti kérdésemre válaszolhatsz te is.
A sebesség mindent megold.
Én a Specialized talpbetétét használom mert zsibbadt a lábujjam, a kék színût de nem ettõl javult meg (hosszú volt a stopli csavar, az nyomott)
egyébként kényelmesebb a tekerés vele tartja a boltozatot a talpad közepén.
s.o.s. egy egyszerû kérdésem lenne: rsx fékváltókarom van, le akartam szedni a kormányról, és behúzva kerestem az imbuszt (azt ami a sima fékkarban ott van), ami a bilincset szorítja meg, nem találtam. kint az rsx logo alatt van egy talán 6 os imbusz, de azt nem mertem szétcsavarni, mert fostam, hogy szétesik az egész, meg úgy tûnt, mintha annak nem sok köze lenne a bilicshez. mégis van? vagy mit kéne keresnem és hol? köszi
A külsõ.
A fékkargumi alatt lesz külsõ oldalról,ott van is egy besüllyesztés a fékkartesten ahol egy 5-ös imbuszal be tudsz nyúlni a bilincshez.
A fékkargumi alatt lesz külsõ oldalról,ott van is egy besüllyesztés a fékkartesten ahol egy 5-ös imbuszal be tudsz nyúlni a bilincshez.s.o.s. egy egyszerû kérdésem lenne: rsx fékváltókarom van, le akartam szedni a kormányról, és behúzva kerestem az imbuszt (azt ami a sima fékkarban ott van), ami a bilincset szorítja meg, nem találtam. kint az rsx logo alatt van egy talán 6 os imbusz, de azt nem mertem szétcsavarni, mert fostam, hogy szétesik az egész, meg úgy tûnt, mintha annak nem sok köze lenne a bilicshez. mégis van? vagy mit kéne keresnem és hol? köszi
Nagyon sok helyen olvasom, hogy mennyire fontos volna a megfelelõen támasztó cipõbetét. Valamelyikõtök használ ilyesmit?
Tudsz linket küldeni a teszthez?
A Roadbike nevû, német kerékpáros magazinban nagyon jól szerepeltek az olcsó gumik tesztjén a Vittoriák. Nekem konkrét tapasztalatom a Techno nevûvel van, de úgy látom azt már nem forgalmazzák. Kb. 2000 ft volt és nagyon meg voltam vele elégedve.