Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34375 replies to this topic

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Amúgy minõségre megér ennyit adni érte? Még nem volt Campa láncom, de mint ha nem rég itt is írta volna valaki, hogy legjobbak. Meg én pl nem cserélgetek, hanem 'kifulladásig' használok egyet.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ha nem akarsz rendelessel vacakolni, itt keszletrol lehet felmarkolni:
Rob4bike

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Akkor hol keressek Campa láncot? Matuz mesternél?

Campagnolo Record 9Sp Chain 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

3 dbnál 17 font = 5400/db

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Akkor hol keressek Campa láncot? Matuz mesternél?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Bringalandban csak a "fapados" Nalini Basic osztalyu cuccok vannak. /Legalabbis most telen csak azok voltak, mondtak is, hogy pro nemigen lesz./

Igen én is így láttam, most hogy megnéztem a kínálatot. Tudod csak méret miatt kellene, hogy tudjam milyen méretet kell majd kintrõl rendelni...
Egyébként Nalini vagy Castelli?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A Wiggle jelenleg a legdragabb hely, amit ismerek. En szerettem pedig.

A Platinum tagsag az "tejszinhab". Mindenki az.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Bringalandban csak a "fapados" Nalini Basic osztalyu cuccok vannak. /Legalabbis most telen csak azok voltak, mondtak is, hogy pro nemigen lesz./

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Úgy biztos, én meg Platinum tag is vagyok és ezért nekem alapból minimum 12.5 % jár kedvezményként mindenbõl:)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Ilyen alacsony összegû rendelésnél még kell postakts-et is fizetni. Ezzel is kalkulálj. Így már lehet érdemesebb itthon megvenni.

Ellenben ha találok embert aki még rendelne, akkor még mindig olcsóbban jön ki, nem? Ahogy számoltam 9-es Campa Record lánc ~8.000 Ft körül van (300g).

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Amúgy 9-es rence'hez Campa láncot lehet/érdemes venni Magyarországon? Vagy rendeljek inkább Wigglerõl?

Ilyen alacsony összegû rendelésnél még kell postakts-et is fizetni. Ezzel is kalkulálj. Így már lehet érdemesebb itthon megvenni.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Amúgy 9-es rence'hez Campa láncot lehet/érdemes venni Magyarországon? Vagy rendeljek inkább Wigglerõl?

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Nalini ruhát lehet itthon valahol próbálni?
van olyan bolt aki árulja itthon?

Van

link

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Nalini ruhát lehet itthon valahol próbálni?
van olyan bolt aki árulja itthon?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Én is most állítgatom a bicajt és találtam a you tube-on hozzá segítséget :YouTube - BikeDynamics Bike Fitting Summary
Aztán itt egy program is amivel mérni tudod a megfelelõ hajlás szögeket , ha készítesz magadról videó felvételt fix görgõn
itt a progi Kinovea - Video Analysis Software for Sports

Szerintem nagyon jó dolog!!!

Jó ez ja, de akinek nem lenne görgõje, meg tudja csinálni úgy is, hogy leveszi a láncot (ezzel mondjuk az a gond, hogy nem tud terheléssel tekerni) elsõ, hátsó kereket befogja és így teker kontrolláltan, hogy ne csak 'vagdossa oda a lábát'. A videó elkészítéséhez szerintem ez is elég. Ezek az adatok levehetõk.

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Én is most állítgatom a bicajt és találtam a you tube-on hozzá segítséget :YouTube - BikeDynamics Bike Fitting Summary
Aztán itt egy program is amivel mérni tudod a megfelelõ hajlás szögeket , ha készítesz magadról videó felvételt fix görgõn
itt a progi Kinovea - Video Analysis Software for Sports

Szerintem nagyon jó dolog!!!
Sötétség nincs az csak a fény hiánya

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nettó hülyeség.

Az. Ezt a montiknál szokták alkalmazni, de ott sem állja meg a helyét, csak kiindulási pontnak jó.

A sebesség mindent megold.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
nem tudom, sose mértem.....most meg éppen nincs kéznél semmi alkalmas mérõszköz

más is mondta, hogy "nem magas a nyereg?" én nem érzem magasnak. de mondom, a képen nem az én bicajom van

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

ez nem az én bicajom, csak ezt a képet találtam hirtelen....nálam van alatta távtartó, és magasabban van kicsit a kormány, mint a képen.
mondjuk én nem szeretem a nagyon ráfekvõs pozíciót (hiába, igencsak hobbi outis vagyok, na) de ettõl függtlenül azért nem árt, ha jól be van állítva a bicaj. kösz!

ja, meg az enyémen pedál is van :-)

nem hosszabb a lábad az átlagnál? hány cm a belsõ lábhossz nálad?

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

itt a geoja http://images.kellys...AD_carbon_w.jpg 57-es felsõcsõ, jónak kell lennie. ha nincs levágva a villaszár, tegyél be pár db távtartót

ez nem az én bicajom, csak ezt a képet találtam hirtelen....nálam van alatta távtartó, és magasabban van kicsit a kormány, mint a képen.
mondjuk én nem szeretem a nagyon ráfekvõs pozíciót (hiába, igencsak hobbi outis vagyok, na) de ettõl függtlenül azért nem árt, ha jól be van állítva a bicaj. kösz!

ja, meg az enyémen pedál is van :-)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

~56 centi, 9-es stucnival. a váz egy M-es kelly's URC 6.9

Feltöltött kép

itt a geoja http://images.kellys...AD_carbon_w.jpg 57-es felsõcsõ, jónak kell lennie. ha nincs levágva a villaszár, tegyél be pár db távtartót