Amúgy 9-es rence'hez Campa láncot lehet/érdemes venni Magyarországon? Vagy rendeljek inkább Wigglerõl?
Ilyen alacsony összegû rendelésnél még kell postakts-et is fizetni. Ezzel is kalkulálj. Így már lehet érdemesebb itthon megvenni.
Amúgy 9-es rence'hez Campa láncot lehet/érdemes venni Magyarországon? Vagy rendeljek inkább Wigglerõl?
Én is most állítgatom a bicajt és találtam a you tube-on hozzá segítséget :YouTube - BikeDynamics Bike Fitting Summary
Aztán itt egy program is amivel mérni tudod a megfelelõ hajlás szögeket , ha készítesz magadról videó felvételt fix görgõn
itt a progi Kinovea - Video Analysis Software for Sports
Szerintem nagyon jó dolog!!!
Az. Ezt a montiknál szokták alkalmazni, de ott sem állja meg a helyét, csak kiindulási pontnak jó.Nettó hülyeség.
A sebesség mindent megold.
ez nem az én bicajom, csak ezt a képet találtam hirtelen....nálam van alatta távtartó, és magasabban van kicsit a kormány, mint a képen.
mondjuk én nem szeretem a nagyon ráfekvõs pozíciót (hiába, igencsak hobbi outis vagyok, na) de ettõl függtlenül azért nem árt, ha jól be van állítva a bicaj. kösz!
ja, meg az enyémen pedál is van :-)
itt a geoja http://images.kellys...AD_carbon_w.jpg 57-es felsõcsõ, jónak kell lennie. ha nincs levágva a villaszár, tegyél be pár db távtartót
~56 centi, 9-es stucnival. a váz egy M-es kelly's URC 6.9
magát a kormányt kéne elérni, vagy csak a stucniig kéne elérni? mert eszerint nekem hosszú a bicajom (igaz, slopingos a váz, ezért vízszintes alkarral néztem)
más források szerint, ha a bicajon ülve lenézek, a kormánynak ki kell takarni az elsõkerék tengelyét, ez viszont nálam is így van.
Nettó hülyeség.
más források szerint, ha a bicajon ülve lenézek, a kormánynak ki kell takarni az elsõkerék tengelyét, ez viszont nálam is így van.
184 cm-hez szerintem is jónak kell lennie az 57+12 cm
ha rákönyökölsz az alkaroddal felsõcsõre, úgy hogy a felkarod hozzáér a nyeregorrhoz, és kinyújtod a tenyered: eléred a kormányt? egy egyszerû matek szerint éppencsak el kell érni
a túl rövid stucni nagy súlyt pakol a felkarra, vállakra és fájni fog
7 cm stucninál kiállva tekerve rúgni fogod a kormányt
itt egy példa http://mikesbikes.co...it1sideview.jpg szerintem még ez se nagyon fekvõ poíció
egy idõben mentem rövid vázzal és szerintem rövid stucnival, a derekam fájt tõle, taláén mert nem volt a hátam elég domború, íves
Itt szintén valamilyen UCI elõírásra gondolsz? Egyébként miért kötöd magad a szabályhoz?
A sebesség mindent megold.
próbáld meg hogy kicsit elõbbre tolod a nyerget, az is segíthet