Mostantol egy hetig off leszek jobbara, de utana elemezgetek meg.

Na az egy jó kérdés hogy kihasználják-e, nem tudom.
A gumikérdést megoldom úgy, hogy a ZIPPemre ugye rá van ragasztva (Tufo S3 Lite asszem), azon nem fogom cserélgetni, hátul pedig vagy CS3lite, vagy S3lite attól függõen hogy nedves lesz-e...
Nem tudom hogy milyen minõségû ott az út, de ha sima akkor a helyedben a 18as gumit raknám fel.
Jól láttad, 14:34-kor rajtolok de már fél1 körül kint leszek valószínûleg. Dobogóra nem számítok (), szóval szerintem utána egybõl a pilisen keresztül megyek vissza Pestre...
Egyebkent a 11 hatszeles, lejtos reszeken kellhet igazan, de 50 feletti atlaghoz szerintem az idealis szakaszokon kell 60 korul menni.
A sebesség mindent megold.
A 11-et ki is használják? Azért kérdezem, mert számolgattam egy kicsit és a 11-esen már 60 fölött kell, hogy menjenek.
Ezen a héten néztem, hogy milyen tempónál mit hajtok és 53/15-ben megyek 50-nel. Annál gyorsabban meg úgysem tudok menni, max a végén a hajrában, de akkor is elég kell hogy legyen a 14es nekem, most összeraktam egy egyedi 13-23as sort. A profik sem hajthatnak sokkal nagyobb áttételt, mert a sebesség növekedésével a légellenállás exponenciálisan nõ.
Pl. azon is gondolkoztam, hogy mi lenne ha idõfutamon betenném a nagytányért a kicsi helyére (nálam elvileg elférne), a láncvonal sokkal jobb lenne, ami csökkenti a hajtás ellenállását. De most nem kísérletezgetek, majd legközelebb.![]()
Meg van egy régi schwalbe blizzard, ami 18as. Lehet az is jobb lenne, mint a mostani 23as conti (ami tényleg 23mm széles). De lehet a gördülési ellenállása nagyobb lenne (az összetétele és a minta miatt), mint a mostaninak, hiába a kisebb légellenállás.
Nem egyszerû dolgok ezek.![]()
Megyek. Nem tudom, mert reggel nevezek, szerintem valamikor 11 elõtt. Láttam te valamikor a végén fogsz rajtolni. Ha nem fog esni, még elmegyek pár órát tekerni a Pilisbe, megnézem a Hegyek pokla pályáját, aztán a végén még az eredményhirdetést is megnézem.
Gondolom 11-21 vagy 11-23.
Nekem egy 12-23 campa chorus sor van most fent, és szerezi az ultegra lánc, szó nélkül elviszi.
Holnap jössz? Mikor rajtolsz?
A profik általában milyen sorokat használnak teljesen sík idõfutamon?
Szerintem is nagyon drága , de a kényeztetés amit nyújt így utólag is megérte. Amikor felveszem a cipõt akkor elfelejtem az árát.
Raktál a mûanyag betétbõl is a cipõbe?
Még nem, õszintén szólva nem is tudom, hogy kéne.
Elképzelni nem tudom, hogy mire irányulhat a kérdés, de már tíz éve létezik és az egyik legnépszerûbb cég a piacon.
Egy 'hülye' kérdés: kb hány powertapot adhatott el eddig a cég, mármint a gyártó?
Nekem van Assos, meg Nalini Pro is. A Basicet nem szabad megvenni, közel sem olyan jó, mint drága. A méretezés megegyezik a normális márkákkal, de ne Specializedet nézz, mert ott minden kisebb egy számmal.Na és milyen? megéri Assost venni?
a neten feltüntetett méretezésnek lehet hinni?
Hat 50k-ert tudsz Assos mez+gatyat ne habozz, az jo ar.
Nekem csak a naci 30k felett volt.