Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ne érts félre, ha minden igaz nekem is ilyen vázam lesz, csak akkor is...

Az, hogy Taiwanon is gyártják szerintem nem baj, nem lesz attól rosszabb és szerintem a robotok nem heggesztenek rosszabbul mint az amerikai munkások.
Ha valakinek számít a Made in USA felirat azt megértem, de ez speciel nálam nem szempont.
One planet, one tribe...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hát tény, hogy vannak nála 0.5 kilóval könnyebb vázak, de azért ez sem rossz! És ugye ez egy elég vaskos váz. A trek állítása szerint ez a cirkós megoldása ötszörösére növeli a váz élettartalmát. De ha csak a fele igaz már jó a dolog! Meg ugye élettartam gari van rajta. És nekem az volt a lényeg, hogy egy stramp vázam legyen, még elfogatható összegért!

Nekem még így is furcsa az acél váz után! ;)

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Köszi. Csak nekem fura, hogy a Trek topp alu cc váza ilyen nehéz?
One planet, one tribe...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Tévedtem: 1675g.... Ez 19.5-es méret.

KisÖcsike

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Még a Nellánál lemértük. Ott 1,7 kg volt ha jól emlékszem! De majd itthon rádobom a digit mérlegre...

KisÖcsike

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
KisOcsike: Nem mérted le esetleg a vázad súlyát?
One planet, one tribe...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Köszönöm! Hát tényleg nem sok lehet a kerületben... momentán egy darabot nem láttam még! Sõt! Hoppácska... jut eszembe! Még én se ültem Trekken soha életemben! A sajátom lesz az elsõ! Ámindenit!

Majd én is figyelek! De ha már XVII. és van hozzá kedved akkor akár egy közös bringázás is számításba jöhet! Ahogy a XVII. rovatba olvastam te többfele jártál már a környéken! Na mind1. majd meglássuk!!

Üdv!

KisÖcsike

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
KisÖcsike gratula a vázadhoz, márciustól lesem a Trekkeket a kerületben (nem sok lehet), majd jól rádköszönök!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Ugye, hogy csumi tartó pöcök!? Én is tökre meglepõdtem! Mondjuk nem baj, mert hát túrázni rengeteget szeretnék vele, de azért nem lenne egy rossz dolog, ha még egy tárcsafék is felférne mellé.... szóval akkor adapter! És konkrétan mennyit eszik egy olyan a pénztárcám tartalmából??

8500- ös 2004-es 110e FT, 2005-ös 140e Ft, de gondolom ha kifogynak a 2004-esbõl lemegy az ideinek is ára. Illetve még kb 80e Ft-ért lehet kapni thaiföldi vázat. Elméletben ugyanaz.... Na de azért a Nellánál is megjegyezték, a heggesztéseket nézegetve, hogy azért ez nem igaz! Meg egy Trek az legyen amerikai! Hát olyan szépen rajta van a hátsó villán, hogy "Handbuilt in the USA", meg egy amerikai zászló is ott figyel! A Trek egy tradicionális márka, miért kellett ezt tenni vele?? (pénz-pénz-pénz) :( Bocsi, de ezen nem tudok napirendre térni... Ez olyan mint a Kombi Jaguár, meg a alkoholmentes sör... Valahogy nem illik össze...

Üdv!

KisÖcsike

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Az bizony csomagtartó szemnek néz ki. Hát a 8500-ason sincs alapból tárcsa szem? Az adaptert meg drága pénzért árulják!
Én vettem egy adaptert ha esetleg egyszer tárcsára nyergelnék. Egyébként mennyiért adják a 8500-as vázat?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

KisOcsike! A 8500-as vázon csomagtartó szem? Én azt hittem az egy CC verseny váz. Tényleg lenne rajta?!

Hát én is hasonló tudatban éltem eleddig! De én azt a bütyköt másra nem tudom elképzelni! :confused: Itt a kis bütyök

Passz mekkora monoblokk kell bele.... Az enyém geometriája a lefelé 6500-ig egyezik. Ebbe 73-as kell. De jobb ha felcsörgeted mondjuk a Nellát. Én is õket kérdeztem meg, mikor még nem jött meg a váz, és rohangásztam alkatrészek után!

Üdv!

KisÖcsike

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nem tudjátok véletlenül a 4100-as vázba milyen méretü monoblokk kell?

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
KisOcsike! A 8500-as vázon csomagtartó szem? Én azt hittem az egy CC verseny váz. Tényleg lenne rajta?!

bharsi

bharsi

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

Lehet hogy ezt a bringát akkor sem tudnátok megvenni ha a szándék és a pénz is meglenne hozzá. Én csak egy egyszerû livestrong karperecet szerettem volna vásárolni 10 dolcsiért, illetve ezzel támogatni Armsrtong rák ellenes alapítványát (sajnos a családban több rákos is volt), viszont magyarország nincs rajta azon a listán ahová szállítanak Feltöltött kép

Ha már a livestrong-nál tartunk az árak a darabszám miatt ugrálnak, nem a támogatás értéke nõ!!! Egy karkötõ 1 dollár, de interneten csak 10,100,1200 db-t lehet rendelni... Egyébként lehetett nálunk is kapni Nike boltokban, csak kb. egy hét alatt elfogyott. (ja meg az aranylábú fotbalfiúknak a Fradiban adtak egy párat.. hátha gyûjtenek belõle egy kis erõtt :))

bharsi

bharsi

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Ha már a livestrong-nál tartunk..

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Juppééé!

Örömmel jelentem, hogy immáron 100%-os Trek tulajdonos lettem! Tegnap ugyanis elhoztam a gyönyörû, csodálatos, hiper-szupi, "Handbuilt in the USA" feliratos, 8500-as alu-cirkó vázam! Már 5 hónapja várok rá!! Nagyon megkönnyebbültem! Igaz, hogy még a Nellánál a táskám kitalálta, hogy elnyeli a borítékot, amiben a pénz volt.... szóval volt egy izzazsztó 3 percem!! A bringa 2/3-a már megvan. Ha minden okés legkésõbb március végére már szaggathatom vele az utakat!! :bananadan :clap:
Meg kérdés: tegnap naggyából rápróbáltam a Deore hidro tárcsaféket, és hátul az alap adapterrel nem fér el a vázon! Ugyanis beleütközik asszem a csomagtartó pöcökjébe! Lehet kapni hozzá másféle adaptert esetleg?? Mert szívem szerint semmibe nem szeretnék belevagdosni! :scared: De már ugye megvettem az egész fékrendszert, szóval ha a fene-fenét eszik, fölpakolom rá!

Üdv!

KisÖcsike a Trek tulajdonos!

Aladdin

Aladdin

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Hét ezt nagyon eltalálták. Miközben néztem felállt minden szõrszálam. Ha vmi hasonlót látok mindig sajnálom, hogy nálunk nincsenek ilyen tájak. Vagy esetleg én nem találtam meg õket?
Kösz a linket, ezt kár lett volna kihagyni.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hát ezt tényleg nagyon megcsinálták! Nekem bejött! Fõleg mikor a sivatagban porzik! Tisztára mint a Dakar rally!

KisÖcsike

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ha már Lance-nél járunk akkor ezt a videót nézzétek meg az elérése: http://www.nike.com/...ing/flash.html# -> English -> Features -> na ott a harmadik. :) Egészen jó a hangulata.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Lehet hogy megérné küldeni egy mailt a webmaster@laf.org ra csakhát ugye az angol tudásom...apropó angol, errõl a peloton projectrõl nincs valahol magyar leírás?