Dettó ugyanebbe ütköztem én is! Kár, hogy elég durván ugrálnak az árak. (10, 100, 1200) Én is a 10 dollárosat akartam rendelni, de Magyarország sehol a listán.... De a Pelotonba azért ott vagyok!
KisÖcsike
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Indította
burce
, 2002. március 04. 23:30
Írta 2005. január 21. - 20:57
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2005. január 21. - 17:39
Lehet hogy ezt a bringát akkor sem tudnátok megvenni ha a szándék és a pénz is meglenne hozzá. Én csak egy egyszerû livestrong karperecet szerettem volna vásárolni 10 dolcsiért, illetve ezzel támogatni Armsrtong rák ellenes alapítványát (sajnos a családban több rákos is volt), viszont magyarország nincs rajta azon a listán ahová szállítanak
Írta 2005. január 21. - 14:42
ÚGy tudom, mennek azért MAdone-nal is, igaz látni csak Armstrong alatt láttam hegyi idõfutamon.
Írta 2005. január 20. - 20:05
Ezt a livestrong bringa tényleg a vitrinbe való. Ugyanis a sárga feliratok azért sárgák, mert arannyal vannak futtatva. Érdekes lenne egy ilyennel végig gurulni a körúton. Sötétebb honfitársaink lehet, hogy egy zálog ékszerházba terelnének. Kitudja lehet, hogy a Klapkánál is lehet kapni. Egyébként egy ilyen bici megvásárlásával támogatod Armstrong alapítványát. De ha késõn szóltam és már átutaltad azt a több mint 1 milliót, amibe a bringa kerül, a tsunami áldozatainak, akkor sorry.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.
Írta 2005. január 20. - 19:13
Ez olyan Amstrongos motyóka! Mint például a "waer yellow"! Nézd meg itt: http://www.nike.com/...ow/index_f.html
Tényleg nem mondták ki, hogy Amstrongos, de mi tudjuk!!!
KisÖcsike
Tényleg nem mondták ki, hogy Amstrongos, de mi tudjuk!!!
KisÖcsike
Írta 2005. január 20. - 19:05
csak nekem van az ráirva, hogy livestrong? ez valami utalás? vagy?
ettõl függetlenül szép.
ettõl függetlenül szép.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 20. - 19:01
Hali!
Ezt sasoljátok meg!! Limitált szériás "Amstrong" bringa, tele sárga cuccokkal! Szerintem valami gyönyörû!! Ha lennem egy ilyenem, asszem csak a vitrinbõl figyelne!!
Õ az! :cool2: :love1: :bananadan
Üdv!
KisÖcsike
Ezt sasoljátok meg!! Limitált szériás "Amstrong" bringa, tele sárga cuccokkal! Szerintem valami gyönyörû!! Ha lennem egy ilyenem, asszem csak a vitrinbõl figyelne!!
Õ az! :cool2: :love1: :bananadan
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. január 19. - 19:46
Ez is TREK? Ez TREK!
Egy kicsit szkeptikusan kattintottam a linkre, de végül is nem kellett csalódnom. Már felkészültem vmelyik fuel „látványára”.
A versenyeken nem madone-al nyomják. Ha jól tudom.
Szerintem a „sima” piros fekete szebb, ha lehet a leget fokozni. Egyébként ilyen bikeom biztos nem lesz. Nem a színe miatt. Max egy 1500-ös, de nekem az is tetszik. Ha meg meglesz akkor úgyis az lesz a legszebb.
Egy kicsit szkeptikusan kattintottam a linkre, de végül is nem kellett csalódnom. Már felkészültem vmelyik fuel „látványára”.
A versenyeken nem madone-al nyomják. Ha jól tudom.
Szerintem a „sima” piros fekete szebb, ha lehet a leget fokozni. Egyébként ilyen bikeom biztos nem lesz. Nem a színe miatt. Max egy 1500-ös, de nekem az is tetszik. Ha meg meglesz akkor úgyis az lesz a legszebb.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.
Írta 2005. január 18. - 01:20
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)
Írta 2005. január 17. - 19:46
Sziasztok!
Én 2 éve nyúzom a Trek 4100-asom télen/nyáron, hóban/sárban, hegyekben és alföldön. Két év után eljutottunk oda hogy minden alkatrészét ki kell cserélnem nem vicc tényleg mindent csak a váz marad. A 14.000 Km meglátszik rajta. Sokan mondták, hogy nem érdemes vele kínlódni és valljuk be tényleg nem érdemes. Annyi pénzért amennyibe a reinkarnációja kerül a Treknek egy komolyabb felszereltségû Konát lehet kapni. Én azt mondom, hogy ha az embernek nincs annyi pénze hogy vegyen egy 6700-ast (vagy attól felfelé) az ne vegyen Treket, de ha egy veszel egyet bármilyet hosszú idõn keresztül hû társad lesz (a vázad biztos). Nekem a helyi kereskedõ jó barátom Õ mesélt a garancia politikáról, akkor is megtagadják a garanciát, hogyha agresszíven volt használva a kerékpár (torzul a geometria) vagy esés következtében sérült a váz. Egyébként olyan hõkezelést kapnak az alu vázak és annyi tartalék van a hegesztési csomópontokba hogy nyugodt szívvel hirdetik az "örök életet" és valljuk be nem ezek a vázak a legkönnyebbek az anyag nincs kispórolva. Olvastam itt olyan sztorikat, hogy régi vázakat kicseréltek ezt én is alá tudom támasztani, mert láttam nála egy '90 évekbeli összteleszkópos, karbon támvillás gépcsodát, aminek még ragasztva volt a V-fék konzolja, na ez adta meg magát és minden zokszó nélkül kicserélték egy Fuel vázra.
U.i.: Bárcsak tavasz lenne már, mert már nem férek a sok új alkatrésztöl.
Én 2 éve nyúzom a Trek 4100-asom télen/nyáron, hóban/sárban, hegyekben és alföldön. Két év után eljutottunk oda hogy minden alkatrészét ki kell cserélnem nem vicc tényleg mindent csak a váz marad. A 14.000 Km meglátszik rajta. Sokan mondták, hogy nem érdemes vele kínlódni és valljuk be tényleg nem érdemes. Annyi pénzért amennyibe a reinkarnációja kerül a Treknek egy komolyabb felszereltségû Konát lehet kapni. Én azt mondom, hogy ha az embernek nincs annyi pénze hogy vegyen egy 6700-ast (vagy attól felfelé) az ne vegyen Treket, de ha egy veszel egyet bármilyet hosszú idõn keresztül hû társad lesz (a vázad biztos). Nekem a helyi kereskedõ jó barátom Õ mesélt a garancia politikáról, akkor is megtagadják a garanciát, hogyha agresszíven volt használva a kerékpár (torzul a geometria) vagy esés következtében sérült a váz. Egyébként olyan hõkezelést kapnak az alu vázak és annyi tartalék van a hegesztési csomópontokba hogy nyugodt szívvel hirdetik az "örök életet" és valljuk be nem ezek a vázak a legkönnyebbek az anyag nincs kispórolva. Olvastam itt olyan sztorikat, hogy régi vázakat kicseréltek ezt én is alá tudom támasztani, mert láttam nála egy '90 évekbeli összteleszkópos, karbon támvillás gépcsodát, aminek még ragasztva volt a V-fék konzolja, na ez adta meg magát és minden zokszó nélkül kicserélték egy Fuel vázra.
U.i.: Bárcsak tavasz lenne már, mert már nem férek a sok új alkatrésztöl.
Írta 2005. január 17. - 18:42
Szió! Csak 8500-öset lehet rendelni. A Treknél csak a legmagasabb kategóriás vázakat tudod megrendelni. A 8500-ös dec környékén még 140 e Ft volt, talán most egy kicsit lement.
Én meg még mindig várom a 8500-ös vázamat!! ugye 2004-eset rendeltem 21.5 méretben. Na most az már nincs, de mivel egy hónapig húzták, így megkapom a 2005-ös 21.5-eset a 2004-es árárn, +még kapok kedvezményt a csuszáért. Januárra igérték, hogy megjön!
Viszont nagyon ledöbbentem! Mondták, hogy a már Thaiföldön is készül Trek váz, amit ócsóbban meg tudok kapni, ha akarok, és abból tudnak is hamar szerezni! Hát ez nagyon sziven ütött! Lehet, hogy egy kicsit sznobság, de egy Trek az ne készüljön már Thaiföldön!
Üdv!
KisÖcsike
Én meg még mindig várom a 8500-ös vázamat!! ugye 2004-eset rendeltem 21.5 méretben. Na most az már nincs, de mivel egy hónapig húzták, így megkapom a 2005-ös 21.5-eset a 2004-es árárn, +még kapok kedvezményt a csuszáért. Januárra igérték, hogy megjön!
Viszont nagyon ledöbbentem! Mondták, hogy a már Thaiföldön is készül Trek váz, amit ócsóbban meg tudok kapni, ha akarok, és abból tudnak is hamar szerezni! Hát ez nagyon sziven ütött! Lehet, hogy egy kicsit sznobság, de egy Trek az ne készüljön már Thaiföldön!
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. január 07. - 20:53
most nemrég volt egy leárazás,lehet, hogy még mindig tart.Akkor 97000 ért lehetett hazavinni
Egyébként meg olyan 130-140000 körül mozognak
Egyébként meg olyan 130-140000 körül mozognak
fanatiX mtbc
Írta 2005. január 07. - 20:09
Ki tudna valaki segíteni, hogy a 8500-as ill. 8000-es vázak mennyibe kerülnek?
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2004. december 24. - 13:40
Minden "régebbi" és új TREK bringát komáló kerekesnek Nagyon Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
akaido, nem aikido!
Írta 2004. november 15. - 12:30
Na nem baj! Attól, hogy nuku gari még fogok gurulni a Trek taligával.
akaido, nem aikido!
Írta 2004. október 22. - 08:47
Akkor én "bajban" vagyok a CroMo vázas Trek800-asommal amit adásvételivel vettem, de már nem vagyok az elsõ tulaj. Oda a gari. :-[
Írta 2004. október 21. - 12:54
Azért jól körül van ám bástyázva ez a örökgar. dolog, 10 év után kotorászd elõ a számlát meg a garanciajegyet! De ahogy olvasom a hozzászólásokat, visszaveszik és ez azért valami. Igen, tényleg nem gondoltam arra, hogy normális országokban nem olyan nagy gond venni egy Treket v. más márkás bicajt, és ezért nem akarnak csalni az emberek.
Írta 2004. október 20. - 22:45
én is
a külföldi autó behozatal emg tényleg így van, hogy mi hozzuk el a "szemetüket" (bátyám autókat hozz be, szal ismerõs) de ugyanez megvan olaszországban meg egy kicsit még hollandia, belgium stb. de azér onann nem vackok
meg VW Golf R32? :
nah :-X
a külföldi autó behozatal emg tényleg így van, hogy mi hozzuk el a "szemetüket" (bátyám autókat hozz be, szal ismerõs) de ugyanez megvan olaszországban meg egy kicsit még hollandia, belgium stb. de azér onann nem vackok
meg VW Golf R32? :
nah :-X
Írta 2004. október 20. - 22:44
haha... azért sztem te is érzed, hogy nem egy kategória a kettõ... de ebbe télleg nem mennék bele, mert off. meg személyes vélemény, persze lehet rá reagálni, csak én nem fogok többet...
de hát nem is lennél önmagad, ha ezt kihagytad volna :
csak hogy mégis ON legyek: ez az élettartam gari ez minden vázra van, vagy csak a cc/túra vázakra? mondjuk az azért dícséretes, hogy egy 50000 ftos bicón élettartam garis váz van. menetes stucnival...
jah és thez: lehet, hogy faszság volt megemlíteni, de engem ez kicsit sziven ütött, nade mind1. nem kötöttem bele, csak megjegyeztem. de ha többre tartod magad, akkor nem foglalkozol ezzel...
de hát nem is lennél önmagad, ha ezt kihagytad volna :
csak hogy mégis ON legyek: ez az élettartam gari ez minden vázra van, vagy csak a cc/túra vázakra? mondjuk az azért dícséretes, hogy egy 50000 ftos bicón élettartam garis váz van. menetes stucnival...
jah és thez: lehet, hogy faszság volt megemlíteni, de engem ez kicsit sziven ütött, nade mind1. nem kötöttem bele, csak megjegyeztem. de ha többre tartod magad, akkor nem foglalkozol ezzel...
Írta 2004. október 20. - 22:09
tudom, hogy OFF meg szörszálhasogatás, csak annyi, hogy a vwét azért nem emlegetném mondjuk a mercivel egy lapon