Köszke! Ennyi ember csak nem akar megtéveszteni! Lehet, hogy tényleg valami szépet raktam össze!!?? :clap: :lick: :mexico:
OCLV! nagyon király! Az tényleg egy életre szól! Szinte megölhetetlen!! ÉS nagyon szép!! Melyik évjárat? Amint van róla vizuális infó, kéretik azonnal megosztani!! :bell:
Üdv!
KisÖcsike
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Indította
burce
, 2002. március 04. 23:30
Írta 2005. március 05. - 00:03
Írta 2005. március 04. - 23:51
Én meg ha minden igaz, hamarosan büszke tulajdonosa leszek egy hamisítatlan Trek OCLV váznak. Yeah!
WaNNaRiDE
Írta 2005. március 04. - 23:50
KisOcsike: vadállat lett a gép... a természetes fénynél készült képeken ráadásul még vadabb.
WaNNaRiDE
Írta 2005. március 04. - 23:48
Ja hogy ez a Szomszédok 2.0!! Aha! Hát akkor igen.... nos életemben 36 másodpercet láttam belõle... :banned:
Ha megnéznéd, megköszönném. Nekem olyan pedálfordulatmésõs van, amin 2 mérõbigyó van (volt)! Elõre is köszi! :beer:
KisÖcsike
Ha megnéznéd, megköszönném. Nekem olyan pedálfordulatmésõs van, amin 2 mérõbigyó van (volt)! Elõre is köszi! :beer:
KisÖcsike
Írta 2005. március 04. - 22:55
Biztos nem nézed ezt a remek sorozatot, de hát nem lehet mindenki tökéletes ! Ha gondolod tudok kölcsönbe adni egy adaptert, de lehet, hogy örökbe. Utána nézek, szerintem nekem van egy felesleges.
Írta 2005. március 04. - 22:01
Informnatika szakon tanultam! Honnan kénem nekem olyan mûszaki félének lennem?? :mybad: :gwizd: Szóval a vezeték belül nem hagyományos rézdrótból van, hanem valamilyen mûanyag, vagy szövet az anyaga! És a hagyományos módszerekkel nem lehet õket újból megfeleõ kontaktusra bírni! Ez itt a gond kérem!
" Magdi nénis volt a trehányok közt-bõl." Én ezt most nem vágom! :confused:
KisÖcsike
" Magdi nénis volt a trehányok közt-bõl." Én ezt most nem vágom! :confused:
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2005. március 04. - 21:55
Lehetnél egy kicsit mûszakibb, hogy tuggyunk segíteni! Ez olyan Magdi nénis volt a trehányok közt-bõl.És ráadásul ugye nem hagyományos, olyan drótos vezeték, hanem ez a hülye mûanyagszerû izé, amit nem lehet megcsinálni! Vagy valaki tudja, hogyan lehet?
Írta 2005. március 04. - 21:14
Hi!
Ma úgy döntöttem, hogy lelépek korábban a munkahelyemrõl, oszt jövök haza bringázni! Na persze a hó az szakad! Mert hát márciusban mi más is történne. Nagyon sajnáltam szegénykét abba a "koszos" hóba, de hát istenem, egyszer el kell kezdeni! Azt modanom sem kell, hogy normális téli felszerelés nélkül széjjelfagytam. A nap jó híre, hogy kaptam megfelelõ kormányszarvat, ami ráadásul szinben is passzol (fekete), és matt! Viszont a rossz hír, hogy a Cateye órám nem mér rendesen. Ez még nem is olyan nagy gond, hanem elkezdtem megszerelni.... öhhmm... nos.. a vezetéknek annyi (nem volt egy stramp darab) És ráadásul ugye nem hagyományos, olyan drótos vezeték, hanem ez a hülye mûanyagszerû izé, amit nem lehet megcsinálni! Vagy valaki tudja, hogyan lehet?? Me így kell vennem egy Cateye adaptert!
Viszont csináltam fotókat normális fénynél!
Képecske 1
Képecske 2
Képecske 3
Üdv!
KisÖcsike
Ma úgy döntöttem, hogy lelépek korábban a munkahelyemrõl, oszt jövök haza bringázni! Na persze a hó az szakad! Mert hát márciusban mi más is történne. Nagyon sajnáltam szegénykét abba a "koszos" hóba, de hát istenem, egyszer el kell kezdeni! Azt modanom sem kell, hogy normális téli felszerelés nélkül széjjelfagytam. A nap jó híre, hogy kaptam megfelelõ kormányszarvat, ami ráadásul szinben is passzol (fekete), és matt! Viszont a rossz hír, hogy a Cateye órám nem mér rendesen. Ez még nem is olyan nagy gond, hanem elkezdtem megszerelni.... öhhmm... nos.. a vezetéknek annyi (nem volt egy stramp darab) És ráadásul ugye nem hagyományos, olyan drótos vezeték, hanem ez a hülye mûanyagszerû izé, amit nem lehet megcsinálni! Vagy valaki tudja, hogyan lehet?? Me így kell vennem egy Cateye adaptert!
Viszont csináltam fotókat normális fénynél!
Képecske 1
Képecske 2
Képecske 3
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. március 04. - 12:25
Köszi Srácok! Örülök, hogy azért összességében mindenkinek tetszik! Szóval nem csak én látom szépnek!
Aladdin: a hajtókar tényleg nagyot dobott rajta! eredetileg LX lett volna, de a RideBikeba a srác mondta, hogy azért nézzük már meg a Truvákat, hátha... És mint az eredményen látszik, ezt a hajtókart erre a bringára találták ki! Színügyileg a feliratok azért tünnek mindig másképp, mert 1, volt ahol használtam vakut, volt ahol nem, 2. a feliratok középsõ része ezüst/szürke, a külsõ része pedig olyan pezsgõ vagy milyen, ezért tûnik tényleg olyan Amstrongosnak a dolog!
BCI: valóban túra nyereg van rajta. Mondjuk én inkább a dõlésszöget figyeltem. (Mármint ahhoz milyen van javasolva) De arra mentem, hogy kényelmes legyen, mert az elõzõ az elég kényekmetlen volt már kb 3/4 óra tekerés után, ami azért elég gáz! A szarv meghát, kinek mi jön be. Nekem minden bringámon volt, és szeretem, egyrészt mászásnál jól jön (tökre bele lehet kapaszkodni ), meg egy CC gépre szerintem tökre illik!
CsGy: Garantáltan látni fogod! Ha törik, ha szakad megyek március 15-én. De ha így megy tovább, egy hólapátot szerelek az elejére.......
Üdv!
KisÖcsike
Aladdin: a hajtókar tényleg nagyot dobott rajta! eredetileg LX lett volna, de a RideBikeba a srác mondta, hogy azért nézzük már meg a Truvákat, hátha... És mint az eredményen látszik, ezt a hajtókart erre a bringára találták ki! Színügyileg a feliratok azért tünnek mindig másképp, mert 1, volt ahol használtam vakut, volt ahol nem, 2. a feliratok középsõ része ezüst/szürke, a külsõ része pedig olyan pezsgõ vagy milyen, ezért tûnik tényleg olyan Amstrongosnak a dolog!
BCI: valóban túra nyereg van rajta. Mondjuk én inkább a dõlésszöget figyeltem. (Mármint ahhoz milyen van javasolva) De arra mentem, hogy kényelmes legyen, mert az elõzõ az elég kényekmetlen volt már kb 3/4 óra tekerés után, ami azért elég gáz! A szarv meghát, kinek mi jön be. Nekem minden bringámon volt, és szeretem, egyrészt mászásnál jól jön (tökre bele lehet kapaszkodni ), meg egy CC gépre szerintem tökre illik!
CsGy: Garantáltan látni fogod! Ha törik, ha szakad megyek március 15-én. De ha így megy tovább, egy hólapátot szerelek az elejére.......
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. március 04. - 08:23
Nagyon szép lett, remélem nemsoká élõben is láthatom! Addig is várjuk az újabb képeket! :cool2:
Írta 2005. március 04. - 08:12
Gratula! Üdvözöllek a "Treket nyúzók" táborában. Szép csak nekem egy két dolog bántja a szemem Pl. Túra nyereg, kormány szarv... De ez már csak kötözködés mert egy picit irigy vagyok. Kívánok neked évi 8000 Km-t! Vagy megszereted vagy megútálod ez alatt, mert tudod a szerelem múlandó!
Egyébként mondanám a Lance Fan Clubnak hogy a hétvégén õ is teker a Paris-Nice versenyen!
Go Lance!
Egyébként mondanám a Lance Fan Clubnak hogy a hétvégén õ is teker a Paris-Nice versenyen!
Go Lance!
Írta 2005. március 04. - 07:08
Hát gratula. Tényleg állat lett. Biztos sok mindent fog belátni.
Egy újabb álom teljesült, tehát ma is nyugodtan hajtathatom le a fejem.
Ami nekem igazán bejött, hogy ezek a hajtókarok baromira mennek a bringához. A második képen úgy néz ki, mintha aranyozott lenne, de még a feliratok is a bringán. Mintha a Lance alapítványtól kaptad volna. Majd kivihetnéd a mûterembõl a szabadba, hogy többet lássunk.
Egy újabb álom teljesült, tehát ma is nyugodtan hajtathatom le a fejem.
Ami nekem igazán bejött, hogy ezek a hajtókarok baromira mennek a bringához. A második képen úgy néz ki, mintha aranyozott lenne, de még a feliratok is a bringán. Mintha a Lance alapítványtól kaptad volna. Majd kivihetnéd a mûterembõl a szabadba, hogy többet lássunk.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.
Írta 2005. március 04. - 03:20
Bocs, ha esetleg nagyon nyálas voltam, és csak áradoztam, de hát ez van.....
Írta 2005. március 04. - 03:13
Hûûûûhhha! Szerelem elsõ látásra! :love1: Mikor a RideBikeba kitolták elém, -ugye akkor láttam életemben elõsször összerakva- tátva maradt a szám! Nagyon szép lett! Aranyos volt a pultos hölgy, megjegyezte, hogy le kellett volna fotózni, mikor megláttam a bringát, mert mint egy kisgyerek az új játékát, úgy bámultam!
Itthon felpattanatam rá, hogy egyáltalán gurul-e!? De még hogy! Aztán egészen hajnali 1:30-ig állítgattam, csodálgattam. Direkt pedálfordulatmérõs órát vettem (vezetékeset). Felszerelés közben jöttem rá, hogy miért is találták ki ezt a vezeték nélküli dolgot, ami nem hülyeség! Na de mostmár mind1! A régi bringáról át kellett raknom a szarvat, mert sehol nem találtam ilyen, függõlegesen vaskos darabot. Ami meg rákerült kicsit ormótlan B+ pedál, az csak addíg lesz rajta, míg meg nem jön az SPD-és cipellõm.
Mikor végeztem, kimentem a fagyos éjszakába pár körre! Ez idõ aklatt több dolgot is megállapítottam: 1. Nagyon hideg van! 2. Ez bringa szuperkönnyû, és robbanékony! 3. Az elõzõbõl következik, hogy újra meg kell tanulnom biciklizni! 4. A váltónak igencsak utánna kell állítani! 5. Egyre hidegebb van! 6. Nagyon formába kell még jönnöm! :chin:
Szóval sikerült. Egy több éves álmom vált a mai nappal valóra. Néztem, hogy pár nap híján 5 hónapja tettem fel itt az elsõ kérdéseket, a 8500-as váz ügyben....
Csináltam sebtiben pár fotót, de nem lettek valami nagy számok, majd nappal kint a kertben természetes fényekkel, meg állványról csinálok "pár" szupi képet róla!
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
Üdv!
KisÖcsike
Itthon felpattanatam rá, hogy egyáltalán gurul-e!? De még hogy! Aztán egészen hajnali 1:30-ig állítgattam, csodálgattam. Direkt pedálfordulatmérõs órát vettem (vezetékeset). Felszerelés közben jöttem rá, hogy miért is találták ki ezt a vezeték nélküli dolgot, ami nem hülyeség! Na de mostmár mind1! A régi bringáról át kellett raknom a szarvat, mert sehol nem találtam ilyen, függõlegesen vaskos darabot. Ami meg rákerült kicsit ormótlan B+ pedál, az csak addíg lesz rajta, míg meg nem jön az SPD-és cipellõm.
Mikor végeztem, kimentem a fagyos éjszakába pár körre! Ez idõ aklatt több dolgot is megállapítottam: 1. Nagyon hideg van! 2. Ez bringa szuperkönnyû, és robbanékony! 3. Az elõzõbõl következik, hogy újra meg kell tanulnom biciklizni! 4. A váltónak igencsak utánna kell állítani! 5. Egyre hidegebb van! 6. Nagyon formába kell még jönnöm! :chin:
Szóval sikerült. Egy több éves álmom vált a mai nappal valóra. Néztem, hogy pár nap híján 5 hónapja tettem fel itt az elsõ kérdéseket, a 8500-as váz ügyben....
Csináltam sebtiben pár fotót, de nem lettek valami nagy számok, majd nappal kint a kertben természetes fényekkel, meg állványról csinálok "pár" szupi képet róla!
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. március 03. - 22:06
Megvan!! Most értem haza, mert még furikáznom kellett a családot! Egyszerûen leírhatatlanul gyönyörû! Komolyan! A RideBikeba is nagyon bejött mindenkinek! Most viszont megyek, és dédelgetem, személyemre szabom, fotózgatrom! Aztán majd rakom fel a képeket!!
Jupppéééééééééééé!!!
KisÖcsike
Jupppéééééééééééé!!!
KisÖcsike
Írta 2005. március 03. - 19:36
Írta 2005. március 02. - 21:47
Már-már nagyon kész vagyok! Tûkön ülök, meg minden! Pedig tûkön ülni nem jó, mert ugye kényelmetlen!! Annyira kíváncsi vagyok már rá! Elméletileg tökre figyeltem, hogy jól nézzen ki, na majd meglássuk mi lesz belõle!
Megigérték, hogy reggel amint megkapták a küllõket, azonnal fûzik, belõvik a féket, oszt viszik a Récseibe.... Hát úgy legyen!
És úgy mellékesen már nagyon mennék tekerni! De papírkutya módra hidegbe én se szeretek....
Üdv!
KisÖcsike
Megigérték, hogy reggel amint megkapták a küllõket, azonnal fûzik, belõvik a féket, oszt viszik a Récseibe.... Hát úgy legyen!
És úgy mellékesen már nagyon mennék tekerni! De papírkutya módra hidegbe én se szeretek....
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. március 02. - 18:10
Na nem mintha verõfényes napsütéses 25-30 Celsius fok lenne odakint és mennél már tekerni, de azért gondolom izgatot vagy már... és amúgy pedig mennél már tekerni. Én is mennék.
Pláne, hogy végül én is új bringa építésére adtam a fejem.
Pláne, hogy végül én is új bringa építésére adtam a fejem.
WaNNaRiDE
Írta 2005. március 02. - 17:39
És még mindig nincs meg! Esküszöm, Marvinnak fogják hívni szegény bringát. Marvin a paranoid android, a Galaxis Utikalauzból! Szerencsétlent érte ennyi viszonytagság! (Egyébként a májusban megjelenõ mozifilmbeli alakja van az avatoromon) A vázamra 5 hónapot vártam. Azt hittem ezek után itt már minden simán megy! Egyébként némi alkatrész hiány lépett fel a küllõket illetõen.... Igaz tegnap is ez volt....
KisÖcsike
KisÖcsike
Írta 2005. március 01. - 20:37
Ride Bike. (Récsei) Ott vettem meg a bringa fennmaradó részét (kb.1/3). Jó, mert egy köpésre van ótóval a munkahelyemtõl. Gondoltam, inkább szakember pakolja össze. A rajta lévõ, számomra teljesen új, tudományos fantasztikus cuccokkal gondoltam majd ráérek megismerkedni késõbb, ha már egyszer mûködtek.
KisÖcsike
KisÖcsike