Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Indította
burce
, 2002. március 04. 23:30
Írta 2005. április 21. - 10:45
Gyártani fognak az fix. Csak majd rendeld meg idõben! (és ha lehet ne a Nellánál....)
KisÖcsike
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2005. április 21. - 10:43
OFF
Remélem azért 1-2 év múlva(akkor kéne majd uj váz) gyártanak még usa-ban
Trek vázat.
ON
Remélem azért 1-2 év múlva(akkor kéne majd uj váz) gyártanak még usa-ban
Trek vázat.
ON
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. április 21. - 10:30
sajnos rávilágítottál a lényegre. 70-80 ezres az a tájföldi váz. Tudom, mert nekem is felajánlották, mikor rendeltem a 8500-ös vázat, hogy az olcsóbb, meg van belõle, nem kell várnom...... Na igen, köszi! Majd máskor! Inkább vártam 5 hónapot az amerikaira..... Persze ez sznobság, de akkor is! Az örökgarit egyébként arra is adnak.
Üdv!
KisÖcsike
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. április 21. - 10:20
Ki tudna valaki segíteni, hogy a 8500-as ill. 8000-es vázak mennyibe kerülnek?
most néztem a trek.hu-n hogy már 73500ft a 8500-as váz...Egyébként meg olyan 130-140000 körül mozognak
csak azt nem értem hogy hogyan lett hirtelen feleannnyi(csak nem kiköltöztek taivanra)
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. április 18. - 16:08
Kisherceg!Csak halkan jegyzem meg, hogy a Testbike véleményekkel csak óvatosan....
Teljesen 1értelmû, hogy igazad van. Semmit nem kell 100%-ra venni, amit ott olvasol. Viszonyítási alapnak, talán nem rossz.
akaido, nem aikido!
Írta 2005. április 12. - 15:04
Írta 2005. április 12. - 12:40
http://www.freeweb.h...ke/list.php?304
érdemes itt is körülnézni, hiszen itt azoknak a tulajoknak a véleményei vannak, akik a mindennapi használat közbeni tapasztalataikat írják le. Az általad választottról jó a vélemény!
Csak halkan jegyzem meg, hogy a Testbike véleményekkel csak óvatosan....
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2005. április 12. - 12:03
http://www.freeweb.h...ke/list.php?304
érdemes itt is körülnézni, hiszen itt azoknak a tulajoknak a véleményei vannak, akik a mindennapi használat közbeni tapasztalataikat írják le. Az általad választottról jó a vélemény!
akaido, nem aikido!
Írta 2005. április 11. - 07:04
Nem tudja valaki milyen méretû monoblokk jár a 2003-as 4000-es szériába?
Speciel erre gondoltam: http://www.ebike.hu/...rive/50.adatlap
Truvativ GigaPipe Team SL
Speciel erre gondoltam: http://www.ebike.hu/...rive/50.adatlap
Truvativ GigaPipe Team SL
Írta 2005. április 10. - 13:11
Érdekes, hogy idén nekem még nem volt komolyabb afférom az autósokkal. Mindössze 1* dudált le egy az útról, félig-meddig jogosan ugyanis nem a kerékpárúton, hanem a 4kereküek között tekertem, de próbáljon meg õ ott 30 felett tekerni.
Tapasztalataim szerint a teherautókkal non vigyázni kell, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy(naggyal szerencsére ritkábban találkozni). Nekem is már nem egyszer volt olyan, hogy szinte a könyököm találkozott a kasznival, ha utána utolérem akkor lehet, hogy mással is összefutott volna. Vidéken ez hatványozottabban igaz.
Nálunk széltében az út egyszer csak megszûnik út lenni, mert vagy a semmivel, vagy padkával találkozol. Én is néha elbambulok és ilyenkor csak a szerencsén múlik, hogy nem lesz belõlem kilométer tábla.
Tapasztalataim szerint a teherautókkal non vigyázni kell, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy(naggyal szerencsére ritkábban találkozni). Nekem is már nem egyszer volt olyan, hogy szinte a könyököm találkozott a kasznival, ha utána utolérem akkor lehet, hogy mással is összefutott volna. Vidéken ez hatványozottabban igaz.
Nálunk széltében az út egyszer csak megszûnik út lenni, mert vagy a semmivel, vagy padkával találkozol. Én is néha elbambulok és ilyenkor csak a szerencsén múlik, hogy nem lesz belõlem kilométer tábla.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.
Írta 2005. április 09. - 19:51
Ma voltam bringázni a Trek 721-esemmel. Nyomulok le az egyik faluban(Mogyoródon...nem-nem a Tieden :-) ) a lejtõn, erre a szembõl jövõ sávból egy kisteherautó kivágódik egy Renault Twingo mellé elõzési céllal. Aztán rádübörögtem a 2. célra is, engem akart megfélemlíteni! Sikerrel teljesítette! Lehúzódtam a kerékpárral az útról, a padkára, ahol is elég barátságtalan viszonyok uralkodtak: Némi kõmorzsalék, homok, sóder, csoda, hogy nem estem a szembõl jövõ, elõzõ Tarzan majma elé, mert erre õ nem gondolt, hogy ha nekem mint "puhatestûnek" bemutatja mekkora Ász is, akkor akár így elé is eshettem volna és el is gázolhatott volna. A Kreszt mint olyat már nem is emlegetem, mert úgyis fölösleges lenne. Bizti mondta a mellette ülõnek: - Figyu a kis cajgást, most adok neki rendesen... egy gázfröccsöt. Köszönésképp, és érzékenynek épp nem mondható búcsúzásként, felmutattam neki a középsõ ujjamat. Ha visszafordult volna, kinyírom az bizti, pedig nem vagyok egy izomagy a 176 cm-emmel, meg a 62 kilómmal.
akaido, nem aikido!
Írta 2005. március 30. - 09:05
A magam részérõl csak annyit, hogy nem szándékozom egyhamar megválni az acélvázas Trek-emtõl...bár ha kapnék egy megfelelõ árajánlatot :-) Igaz nem mai darab, és azokon a teljesítménytúrákon, ahol eddig tekeregtem, tökéletesen megfelelt. STX szett van elõl, SACHS Centera hátul. Most vettem egy "second hand" RockShox Indy-S telót elõre, hogy ne nyögdécseljen már a mûtött vállam(volt egy bukta két éve) minden hupli után.
Írta 2005. március 28. - 17:02
hali!
Gratula hozzá! Én is a Crmo magellanomról pattantam át a rég áhitott Trekre kb.... 1 hónapja! Használd egészséggel! Egyébként szokott pörögni ez a rovat is! Fõleg ha szófosásom van!
Üdv!
KisÖcsike
Gratula hozzá! Én is a Crmo magellanomról pattantam át a rég áhitott Trekre kb.... 1 hónapja! Használd egészséggel! Egyébként szokott pörögni ez a rovat is! Fõleg ha szófosásom van!
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. március 28. - 15:10
Sziasztok Trektársak!
Januárban eladtam a régi CrMo vázas Hauseremet, és akciósan vettem a Nellában egy 6500 disc Trek bringát (már nagyon régóta fájt rá a fogam). Hát mondanom sem kell, ég és föld a különbség. Lassan indul a szezon, remélem ez a fórum is felpörög majd.
Szikla
Januárban eladtam a régi CrMo vázas Hauseremet, és akciósan vettem a Nellában egy 6500 disc Trek bringát (már nagyon régóta fájt rá a fogam). Hát mondanom sem kell, ég és föld a különbség. Lassan indul a szezon, remélem ez a fórum is felpörög majd.
Szikla
Írta 2005. március 26. - 23:25
Írta 2005. március 26. - 21:45
off
magaddal együtt mérd le ugy pontosabb
nekem ugy müködött
on
magaddal együtt mérd le ugy pontosabb
nekem ugy müködött
on
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. március 26. - 00:44
Nahh! Lemértem. Sacc/kb 13 kiló. Azért sacc/kb, mert 3x mértem meg digit mérleggel, és 3x mutatott mást.... szóval átlagoltam.
KisÖcsike
KisÖcsike
Írta 2005. március 25. - 10:52
Oka! Este úgy is le kell pucolnom, me 3 kiló sár van szegényen! (Multkór cimbivel egy kissebb mocsáron keltünk át) Akkor majd lemérem! De egyébként nem lesz a legkönnyebb, mert csak stramp alkatrészek vannal rarjta.
Üdv!
KisÖcsike
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. március 24. - 23:34
KisOcsike meg tudnád nekem mérni, hogy hány kiló a bringád (mindennel együtt)? Csak a kíváncsiság vezérel.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.