Hogy lehet képet beilleszteni?
a bõvített válasznál van egy olyan gomb, (feltéve, hogy Standard Editor beállításod van) hogy:
arra katt és URL beleír.
Hogy lehet képet beilleszteni?
Vegul egy fekete Richey szarv lett, aminek keskeny a bilincse. Konnyu darab, eddig bevalt...Hi! Én tudom milyen szarvra gondolsz a tavalyi 7700Fx-en van olyan, én speciel nem csípem a szarvakat mert felesleges találom de egy ilyet én is elfogadnék. Ha megtudod hol lehet ilyet kapni írd meg!
Yvorl! Az avatarképen látható Trek721 bringám színtiszta acélváz! :-D 1999-es évjárat, újraszinterezve,-matricázva, még 1"-os nyakkal. A gyári cájgból csak a Sachs Centera hátsó váltó maradt meg. Elõl STX váltó, STX-RC váltókarok, Bike+ rugós nyeregcsõ. Még nincs beszerelve, de van egy Rock Shox Indy-S teló is. Eddig Teljesítménytúrákon használtam. A múlt hétvégén voltam a Párkányi TT-n. A cirka 100 km-t a Trek nyikkanás nélkül tette meg. Sajnos a gumiválasztást kissé elbarmoltam, így a végén már alig bírtam bevánszorogni, de ez nem a Trek hibája! Az egyik sporttárs megemelve még meg is lepõdött, hogy relatíve milyen könnyû. Nem tudom mennyi lehet, mert még nem mértem, de nem is vagyok súlymániás, bár a 62 kilómhoz jó lenne egy könnyebb canga.Használ valameyikõtök régi acél Treket? o.utit? montit?
Sajnos hetkozben nem is tudnek mast tenni, mert messze a bico, max az irogatas maradÍrj gyakran mert elunjuk magunkat.
Koszi a jokivansagokat neked is. Manitou Axel Comp van rajta, 80-100 as uttal. Az en sulyomra okesnak tunik a standard rugo.Hi! Üdvözöllek a Trekesek Baráti Körében!
A 6500-asban nem Rock Shox Pilot C van? Ha igen akkor mondhatnál valamit róla! Én tudom milyen szarvra gondolsz a tavalyi 7700Fx-en van olyan, én speciel nem csípem a szarvakat mert felesleges találom de egy ilyet én is elfogadnék. Ha megtudod hol lehet ilyet kapni írd meg!