Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Én még 2003-ban vettem a gépem. Akkor még nem volt divat ez a postázgatás nekem simán a kezembe nyomtak a boltban egy két névjegykártya méretü garanciajegyet a tiétek is ilyen?

fftszabi

fftszabi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

En nem olyan regen pont ezt tettem, a fenymasolt garancialevelet elkuldtem ajanlva es 2 het mulva jott a kartya...

Köszi, megpróbálom én is csak simán ajánlva. Bár egy kicsit aggaszt, hogy ezt a céget se cégjegyzékben, se telefonkönyvben, de még a megadott címen se találtam meg.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Szerintem sem rossz a Bontrager AC Jones bár nekem nem ilyen gumim van, de az egyik barátom esküszik rá.

Ugy 400km utan azt mondom en is hogy nem veszes gumi, sehova sem tokeletes de mindenhol elmegy. Aszfalton is gurul (persze nem ugy mint egy slick), meg maszik is azert annyira mint kell, meg dagnyan is atmentem vele. Janos hegyre felmegyek vele a Szepjuhasznetol a turistauton gond nelkul. Gond akkor van ha az osveny mar annyira meredek hogy ki kell allni, akkor persze keves lesz rajta a suly es konnyen elporog...

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Szia Mindenki,

érdekelne, hogy akinek sikerült a garancialevelet visszakapnia, az hogy csinálta.
Én tértivel küldtem el a megadott címre, de visszajött mert a címzett nem kereste. Azt gondoltam, hogy a megadott cég nem is létezik (GENOMED Kft.?).
Várom a tippeket.

En nem olyan regen pont ezt tettem, a fenymasolt garancialevelet elkuldtem ajanlva es 2 het mulva jott a kartya...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Ez érdekes! Elméletben ahol vetted a gépet, ott illene nekik elintézni ezt. Nekem a Nellánál kitöltötték a papírt, csak alá kellett írnom, aztán postázták, és jött a kis kártya! Próbálkozz a boltban, ahol vetted szerintem!

Sok sikert!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

fftszabi

fftszabi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Szia Mindenki,

érdekelne, hogy akinek sikerült a garancialevelet visszakapnia, az hogy csinálta.
Én tértivel küldtem el a megadott címre, de visszajött mert a címzett nem kereste. Azt gondoltam, hogy a megadott cég nem is létezik (GENOMED Kft.?).
Várom a tippeket.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Kis városomban rendezték a Duatlon Eb. egyik futamát a hétvégén. Sok szép TREK-et láttam. A magyar versenyzõk többsége is a mi szeretett márkánkat használta és jól is szerepeltek. Litespeed láttam Litespeedet is. :)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Nagyon jó ez a Trek 4100! Mekkora a vázméret?

19.5"

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Azért építettem át mert a gyári Altus és C050 váltók az 15000Km és a téli használat következménye képpen megadta magát. Ezért kb. fél éve nem váltottam. Miután a hátsó agyban eltört egy golyó és szétmarta a golyópályát kénytelen voltam az új kerekeket berakni csak váltóval nem akartam szenvedni és ekkor jött az ötlet, hogy átépítem SS-re. Ideiglenes megoldásnak szántam de annyira megszerettem hogy megtartom városi bringának (mert kis költségvetésü a fenttartása) és építek egy túrázós/maratonozós bringát. A Conti el van látva defekt védelemmel még nem kaptam defektet (kopp kopp kopp). Arra figyelni kell hogy nem minden felnire akar felmászni rendesen de a szappan és a hintõpor csodákra képes + a 6 és a 8 bar. A futásteljesítménye szuper. Könnyebb a bringa futása jól gyorsul és nagy sebességnél is könnyen gyorsítható + csendes. Röviden ennyi. :)

Mivel utóbbi idõben országúti Teljesítménytúrákon nyomom, ezért cseréltem én is a GoodYear LuckyStone külsõket Schwalbe Silento II-re, ezeknek kisebb a gördülési ellenállásuk.
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Õ a No.2 az életemben! Egy élmény vele kettesben! ;)

Nagyon jó ez a Trek 4100! Mekkora a vázméret?
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Tényleg, olyan naturális! Hölgyekre szokták mondani, hogy természetes szépség! Valahogy erre a bringára is ez illik!

Üdv!

KisÖcsike

Õ a No.2 az életemben! Egy élmény vele kettesben! ;)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Tényleg, olyan naturális! Hölgyekre szokták mondani, hogy természetes szépség! Valahogy erre a bringára is ez illik!

Üdv!

KisÖcsike

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Köszönöm KisOcsike! Olyan naturális nem? :) Büszke is vagyok rá! Kis pénzböl is lehet jó és mutatós bringát építeni. Nincsenek rajta szuper dolgok de müxik, de még hogy! :lick:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
BCI!

Csak most figyelem a gyünyörû Treket! Komolyan! Nagyon szép! Olyak kis kecses! (fõleg, hogy nincs rajta annyi kiálló izé....) Gratula hozzá!

Üdv!

KisÖcsike

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Ok! Kössz! És bocs hogy off volt

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Tényleg. Ezt elnéztem. Akkor nincs meg az a szélessége amibe egy 8-as racsni befér igaz?
Akkor marad a sima :cry:

Szerintem az szabvány méret, a 8-as 9-es és a SS agyak nem különböznek szerintem méretben.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Azért építettem át mert a gyári Altus és C050 váltók az 15000Km és a téli használat következménye képpen megadta magát. Ezért kb. fél éve nem váltottam. Miután a hátsó agyban eltört egy golyó és szétmarta a golyópályát kénytelen voltam az új kerekeket berakni csak váltóval nem akartam szenvedni és ekkor jött az ötlet, hogy átépítem SS-re. Ideiglenes megoldásnak szántam de annyira megszerettem hogy megtartom városi bringának (mert kis költségvetésü a fenttartása) és építek egy túrázós/maratonozós bringát. A Conti el van látva defekt védelemmel még nem kaptam defektet (kopp kopp kopp). Arra figyelni kell hogy nem minden felnire akar felmászni rendesen de a szappan és a hintõpor csodákra képes + a 6 és a 8 bar. A futásteljesítménye szuper. Könnyebb a bringa futása jól gyorsul és nagy sebességnél is könnyen gyorsítható + csendes. Röviden ennyi. :)

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Tényleg. Ezt elnéztem. Akkor nincs meg az a szélessége amibe egy 8-as racsni befér igaz?
Akkor marad a sima :cry:

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Hy!
Tom, hogy nem pont ide tartozik de ha már itt olvastam az ss-rõl... A drágábbik Magellán Px váznál az ss ugye nem azt jelenti hogy single speedre tervezett a váz? Thanks!

De az! Olvasd el a mostani Bikemag-ot!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
tamaspc: Gyaníton de!

Conti Sport Contact-et én is használok, méghozzá a defektgátlós fajtát és tényleg mûködik. Másfél év használat alatt, ami a városi közlekedéstõl kezdve tartalmazza a hhh-i köves zúzásokat :D nem sikerült defektet kapni! (Illetve egyszer én szakítottam ki a belsõt gumileszedõvel, egyszer meg nullanyomáson elöl felütöttem, de ezek az én f@zságaim)
One planet, one tribe...