Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Hát én Bikemagban olvastam, hogy Nelláéknál lehet kapni. Felhívtam õket 1200Ft + postaköltség és hát nem teketóriáztam rendeltem egyet. Csak bízni tudok benne hogy eredeti lesz állítólag egy diák hozta nekik külföldröl. Biztos. Mindegy, ez a hónap nekem a nagy pénz elb*szásról szól nem ez lesz a legnagyobb veszteségem ha nem eredeti, ha pedig eredeti akkor büszkén viselem, hogy olyan probléma megoldását támogattam ami sajnos a ismeretségi körömben is fellelhetõ. Pont.

Teljesen egyértelmû a támogatás! Pláne ha személyesen is érintett lettél...sajnos. Ez mindegyikünkkel megeshet. További jó tekerést, a karkötõvel. :-)
akaido, nem aikido!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
A következõ Livestrong karkötõ szállítmányba rendeléseket felveszünk. Mindezt a Szabadonfutó - Livestrong topikban.
WaNNaRiDE

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

És van még neked abból a szállítmányból?

Nincs már. Mindegyik megtalálta új gazdáját, legalábbis elõjegyzés szinten már mindegyiknek van gazdája.
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
És van még neked abból a szállítmányból?

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Hát én Bikemagban olvastam, hogy Nelláéknál lehet kapni. Felhívtam õket 1200Ft + postaköltség és hát nem teketóriáztam rendeltem egyet. Csak bízni tudok benne hogy eredeti lesz állítólag egy diák hozta nekik külföldröl. Biztos. Mindegy, ez a hónap nekem a nagy pénz elb*szásról szól nem ez lesz a legnagyobb veszteségem ha nem eredeti, ha pedig eredeti akkor büszkén viselem, hogy olyan probléma megoldását támogattam ami sajnos a ismeretségi körömben is fellelhetõ. Pont.

Azért ez undorító... egy 1 dolláros karkötõrõl beszélünk. Én 132.50$-t fizettem 100 darabért. Miért akar mindenki nyerészkedni rajta?

Amúgy pedig a szabadonfutóban volt erre külön topik: http://forum.bikemag...read.php?t=1833
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Nem lenne jó hír ha már formában lenne! Õ a Toura készül majd akkor lesz formában. Azt akarom kérdezni mellékesen hogy olvastam hogy a Nellában lehet kapni Live Strong karkötõt, mennyibe kerül nem tudjátok?

free-mails@freemail.hu <free-mails@freemail.hu> címre írj mert az index fórumon egy arc írta(ez volt 2005 II. 17-én), hogy neki maradt, hátha van még, prósza szerencse.
Azért óvatosan mert: E-bay-en láttam, hogy már ezt is hamisítják, már van kékben, rózsaszínben... szép?
1. Legyen rajta a LAF embléma
2. Legyen rajta Nike pipa
3.Hosszú szöveg NE legyen!! mert az eredetin nincs.
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Üdv BCI!
A Vaterán láttam, 900-1000 Ft-ért kínálták. Vagy hármat 2600-ért. Viszont Baranya megyei az árus. Link: http://www.vatera.hu...php?cod=1807915
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Uff!

Köszi Akaido! A havas képek jobbak szerintem. Egyébként 19.5-es a váz!

Nézem most a Párizs-Nizzát. Hát szegény Amstrong barátunk nagyon nincsen még formában!! Vasárnap a kommentátor majdhogynem egyenesen kövérnek titulálta! (persze versenyzõhöz mérve) De szeretnék olyan kövér lenni!

Üdv!

KisÖcsike

:-D
Nekem a 19.5-ös váz kissé nagy a 176 cm-hez, de bizti van 18-as is. Csak anyagiakban nem állok túl jól. Most a tervem az, hogy a Trek721-emhez veszek 1"-os!!! :-( (ez még olyan) fronttelót. Azt a 12-15 körüli összeget még valahogy kiköhögném egy RST-ért. Ma is kellett volna mert 2 hónapja ma mentem ki elõször tekeregni...hááát mit mondjak...Ha csak félig tudtam volna úgy menni mint a "duci" Lanci már elégedett lettem volna magammal. Nagy szenvedés volt...
A Tdf-fel kapcsolatban még: szeretnék legalább egyszer a Tour néhány hegyére felmenni. Na jó, legalább egyre, pl. MountVentoux-re, vagy az Alp d'Huez-re. Armstrong meg akkor lesz formában amikor kell.
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nem lenne jó hír ha már formában lenne! Õ a Toura készül majd akkor lesz formában. Azt akarom kérdezni mellékesen hogy olvastam hogy a Nellában lehet kapni Live Strong karkötõt, mennyibe kerül nem tudjátok?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Uff!

Köszi Akaido! A havas képek jobbak szerintem. Egyébként 19.5-es a váz!

Nézem most a Párizs-Nizzát. Hát szegény Amstrong barátunk nagyon nincsen még formában!! Vasárnap a kommentátor majdhogynem egyenesen kövérnek titulálta! (persze versenyzõhöz mérve) De szeretnék olyan kövér lenni!

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Hûûûûhhha! Szerelem elsõ látásra! :love1: Mikor a RideBikeba kitolták elém, -ugye akkor láttam életemben elõsször összerakva- tátva maradt a szám! Nagyon szép lett! Aranyos volt a pultos hölgy, megjegyezte, hogy le kellett volna fotózni, mikor megláttam a bringát, mert mint egy kisgyerek az új játékát, úgy bámultam! :P
Itthon felpattanatam rá, hogy egyáltalán gurul-e!? De még hogy! Aztán egészen hajnali 1:30-ig állítgattam, csodálgattam. Direkt pedálfordulatmérõs órát vettem (vezetékeset). Felszerelés közben jöttem rá, hogy miért is találták ki ezt a vezeték nélküli dolgot, ami nem hülyeség! Na de mostmár mind1! A régi bringáról át kellett raknom a szarvat, mert sehol nem találtam ilyen, függõlegesen vaskos darabot. Ami meg rákerült kicsit ormótlan B+ pedál, az csak addíg lesz rajta, míg meg nem jön az SPD-és cipellõm.
Mikor végeztem, kimentem a fagyos éjszakába pár körre! Ez idõ aklatt több dolgot is megállapítottam: 1. Nagyon hideg van! 2. Ez bringa szuperkönnyû, és robbanékony! 3. Az elõzõbõl következik, hogy újra meg kell tanulnom biciklizni! 4. A váltónak igencsak utánna kell állítani! 5. Egyre hidegebb van! 6. Nagyon formába kell még jönnöm! :chin:

Szóval sikerült. Egy több éves álmom vált a mai nappal valóra. Néztem, hogy pár nap híján 5 hónapja tettem fel itt az elsõ kérdéseket, a 8500-as váz ügyben....
Csináltam sebtiben pár fotót, de nem lettek valami nagy számok, majd nappal kint a kertben természetes fényekkel, meg állványról csinálok "pár" szupi képet róla!

1. kép

2. kép

3. kép

4. kép

Üdv!

KisÖcsike

Iszonyat kira ez a TREK! Hány collos a váz? (Vagy csak ezt nem checkoltam eddig...)
akaido, nem aikido!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Vágom. Amúgy az egyszer eltörik, akkor annyi, minden karbonvázra igaz.
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Örök garis, 19,5"-es méret, 2004-es modell, ezüst és szürke.
http://www.trekbikes...ium/elite98.jpg

Örök élet? hát nemtom, nézd meg ezt:
http://www.h-y-l.com...wtopic.php?t=76

Faszikám 85 kiló volt mikor 1995-ben megvette, idõközben megnõsült, felszedett +25 kilót.. és 10 év után egyszercsak megadta magát a váz. :) Ja, igen, amerikai hamburgerevõ. Jó az OCLV karbon. A sztori legalábbis meggyõzõ.

Gondolom azt nem kell mondanom hogy a 95-ös és a 2004-es váz fejcsõ kiképzése teljesen más nem hiszem hogy az ott eltörne. Azt sem kell elfelejteni hogy az OCLV verseny váz nem a kuporgatós emberek váza! Egyszer sérül meg aztán annyi neki.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Nincs mit! Majd írd meg, hogy sikerült-e szerezni újat!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hali!

Hát szerintem nagyon nem fogják szeretni egymást. Meg ugye akkor nem tudok pedálfordulatot mérni. Asszem marad, az adapter. :cry: Azért köszönöm szépen!

KisÖcsike

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Ha megnéznéd, megköszönném. Nekem olyan pedálfordulatmésõs van, amin 2 mérõbigyó van (volt)!

Na, találtam egyet, de ez nem pedálfordulatmérõs, hanem olyan általános típus. Ha ez segít, akkor odaadhatom.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Most már csak fel kell nõni hozzá! :) Van mit tanulnom még...
WaNNaRiDE

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Azt hiszem ez az a váz, amihez sokat nem is kell hozzáfûzni!! Használd egészséggel! :cool2:

KisÖcsike

Na jó persze, mindent meg lehet ölni! :scared:

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Örök garis, 19,5"-es méret, 2004-es modell, ezüst és szürke.
http://www.trekbikes...ium/elite98.jpg

Örök élet? hát nemtom, nézd meg ezt:
http://www.h-y-l.com...wtopic.php?t=76

Faszikám 85 kiló volt mikor 1995-ben megvette, idõközben megnõsült, felszedett +25 kilót.. és 10 év után egyszercsak megadta magát a váz. :) Ja, igen, amerikai hamburgerevõ. Jó az OCLV karbon. A sztori legalábbis meggyõzõ.
WaNNaRiDE