Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Hogy lehet képet beilleszteni?

a bõvített válasznál van egy olyan gomb, (feltéve, hogy Standard Editor beállításod van) hogy:Feltöltött kép
arra katt és URL beleír.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Uzi!
Szerintem nem vészes a magasnyomású, én szoktam vele takarítani a járgányt, max. a csapányakat ne ezzel takarítsd. Én az elsõ SPD-s napon egy korlátra estem rá kb. 20 ember látta. (Arra figyelj hogy amerre dölsz azt oldd ki.) :) Örömmel jelentem a TREKkem kapot egy Rock Shox Pilot C-t.

Hogy lehet képet beilleszteni?

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Hi! Én tudom milyen szarvra gondolsz a tavalyi 7700Fx-en van olyan, én speciel nem csípem a szarvakat mert felesleges találom de egy ilyet én is elfogadnék. Ha megtudod hol lehet ilyet kapni írd meg!

Vegul egy fekete Richey szarv lett, aminek keskeny a bilincse. Konnyu darab, eddig bevalt...

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Munka unnepenek es EU csatlakozas tiszteletere feltekertunk a Pilisbe, jo saros osvenyek vartak minket, hala az 1 napos SPD pedalnak 2 patakba es egy dagonyaba is beledoltem:)
Mivel a hev nem jart (csak Bekastol) 112 Km gyult a gepbe. Jol birta, en kevesbe :)

Saros gepet mennyire nem illik nagynyomasu tisztitoval mosni (persze nem oldalrol a csapagyakba)? A hasznalati utasitasban nagyon ovnak tole...

Ha a kormanyba bemegy viz, mennyire gazos? A kormanyveg zaron van egy kis lyuk ahogy latom...

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Használ valameyikõtök régi acél Treket? o.utit? montit?

Yvorl! Az avatarképen látható Trek721 bringám színtiszta acélváz! :-D 1999-es évjárat, újraszinterezve,-matricázva, még 1"-os nyakkal. A gyári cájgból csak a Sachs Centera hátsó váltó maradt meg. Elõl STX váltó, STX-RC váltókarok, Bike+ rugós nyeregcsõ. Még nincs beszerelve, de van egy Rock Shox Indy-S teló is. Eddig Teljesítménytúrákon használtam. A múlt hétvégén voltam a Párkányi TT-n. A cirka 100 km-t a Trek nyikkanás nélkül tette meg. Sajnos a gumiválasztást kissé elbarmoltam, így a végén már alig bírtam bevánszorogni, de ez nem a Trek hibája! Az egyik sporttárs megemelve még meg is lepõdött, hogy relatíve milyen könnyû. Nem tudom mennyi lehet, mert még nem mértem, de nem is vagyok súlymániás, bár a 62 kilómhoz jó lenne egy könnyebb canga.
akaido, nem aikido!

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Írj gyakran mert elunjuk magunkat.

Sajnos hetkozben nem is tudnek mast tenni, mert messze a bico, max az irogatas marad :(
De hetvegente ne varjatok sok hozzaszolast :bananadan , akkor remelhetoleg kint leszek valahol a "vadonban"

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Írj gyakran mert elunjuk magunkat.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Hi! Üdvözöllek a Trekesek Baráti Körében!
A 6500-asban nem Rock Shox Pilot C van? Ha igen akkor mondhatnál valamit róla! Én tudom milyen szarvra gondolsz a tavalyi 7700Fx-en van olyan, én speciel nem csípem a szarvakat mert felesleges találom de egy ilyet én is elfogadnék. Ha megtudod hol lehet ilyet kapni írd meg!

Koszi a jokivansagokat neked is. Manitou Axel Comp van rajta, 80-100 as uttal. Az en sulyomra okesnak tunik a standard rugo.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
A regi bicomon ilyen jellegu szarv volt es nem szerettem volna keskenyebbre venni a fogast egy bilincses verzioval. Persze lehet hogy csak el vagyok maradva :)

Paran lattam eleve nem tartjak menonek a szarvat, de en hatraesek meredekebb lejton a nyeregben ulve, kiallva meg kiporog a kerek :)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Hi! Üdvözöllek a Trekesek Baráti Körében!
A 6500-asban nem Rock Shox Pilot C van? Ha igen akkor mondhatnál valamit róla! Én tudom milyen szarvra gondolsz a tavalyi 7700Fx-en van olyan, én speciel nem csípem a szarvakat mert felesleges találom de egy ilyet én is elfogadnék. Ha megtudod hol lehet ilyet kapni írd meg!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
Használ valameyikõtök régi acél Treket? o.utit? montit?
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Hali!

Gratula Trekhez! Használd egészséggel! És kívánok hozzá sok-sok naaagy hegyet!! ;)

Egyébként ilyen szarvat már évek óta nem láttam..... ami persze nem jelent semmit. De mikor most tavasszal, mikor összeraktam a Trekemet, egy csomót rohangáztam megfelelõ matt fekete szarvért, de ilyet nem láttam sehol! Miért pont ilyen kell??

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Mar 2 hete es is a Trekkesek taborat erositem egy 6500-as geppel (disk nelkuli 2005-os). Teljesen meg vagyok vele elegedve, relative nagy vazat vettem (19,5 - 180cm-hez) mert nekem altalaban ezek jonnek be es jol suhannak.
Ami feltunt a fekeket erosen kell huzni meredek ereszkedeseken, lehet hogy majd uj fekkarok felkerulnek egyszer, ha szerintetek is nagy javulast lehet elerni.
Kormanyszarvat szeretnek tenni meg ra (szeretem a technikas maszasokat;) ) Olyat kerestem, amit oldalrol be lehet dugni a kormanyba, de mindenhol csak bilincseset talaltam, nem gyartanak mar ilyet?

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts
http://www.trek.hu/partnerek/bp.htm oldalon válogathatsz köztük. Azt azért érdekesnek tartom, hogy az Örsön az Árkádban lévõ RideBike már nem szerepel itt, és a BigBike sem, ami szintén az Örs vezér téren az IKEA mellett van: http://www.bigbike.hu/
akaido, nem aikido!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
:cry: :wyjezdzam

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Lance befejezi pályafutását a Tour után! Sajnálom, de igaza van.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
You'r welcome! :)

KisÖcsike

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
mongyuk még ugyse aktuális az új váz, de azért kössz
FuLL SpEEd oR NoThiNg

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Õk a hivatalos magyarországi forgalmazó, de a trek.hu-n még 3-4 budapesti bolt is meg van jelölve mint partner. Érdemes inkább velük próbálkozni....

KisÖcsike

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
nem csak a nella forgalmazza a Treket?
FuLL SpEEd oR NoThiNg