Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Végre él a fórum! :bananadan

Nos en2002 írta hogy régebben triatlonozot és most montizik az országútiját nem is használja. Visszafejlõdik= tehát már nem aktív sportoló, bohóckodás= sokan fagyizásra vesznek montit divatból. Ezt látszot alátámasztan az is, hogy az alföldön lakunk és 100km-es körzetben nincsen montizásra alkalmas terep. De ezt már megválaszolta en2002 térd sérülés miatt hagyta abba az aktív sportot.

Kicsit dühös vagyok, hogy a MTB divattá vált. :mad: Nos én személy szerint nemesebbnek találom az országúti kerékpározást több mint 100 éves múltra tekint vissza. Nekem is montim van persze slick gumival. :)

1., Ha valaki már nem aktív sportoló, az miért visszafejlõdés?
2., Amikor nem volt még monti, Tacskó-val, Camping-el, paraszt gáréval, verseny keróval mentek fagyizni. Mi köze ennek a bohóckodáshoz?
3., Ha egyéb, divattá váló dolgok miatt is dühös leszel, elõbb-utóbb be fogsz csavarodni.
4., Mitõl nemesebb az országúti kerékpározás? Mert már komoly múltja van?
Ez kb. olyan, mint ha a német autókat nemesebbnek tartanánk, mint a japánokat. Semmi értelme. Ugyan azt teszed, mint azok, akik például különbséget tesznek az arisztokraták és a plebejusok között.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Végre él a fórum! :bananadan

Nos en2002 írta hogy régebben triatlonozot és most montizik az országútiját nem is használja. Visszafejlõdik= tehát már nem aktív sportoló, bohóckodás= sokan fagyizásra vesznek montit divatból. Ezt látszot alátámasztan az is, hogy az alföldön lakunk és 100km-es körzetben nincsen montizásra alkalmas terep. De ezt már megválaszolta en2002 térd sérülés miatt hagyta abba az aktív sportot.

Kicsit dühös vagyok, hogy a MTB divattá vált. :mad: Szomorú hogy a magyar körversenyt sem hazai versenyzõ nyeri, és a média is éppen hogy megemlíti. Az ugribugri járda huszároktól egyenesen rosszul vagyok cigi sör két trükk ez a menõ. Nos én személy szerint nemesebbnek találom az országúti kerékpározást több mint 100 éves múltra tekint vissza és az egyéni és csapat teljesítményröl szól. Nekem is montim van persze slick gumival, de sajnos már nem sokáig. :cry:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hogy vagy KisÖcsike,aranyos kutyaképpel?:)

Ez a montis országutis duma valóban gáz volt.Minkét sportnak megvan a maga varázsa,amiért valaki ezt valaki azt netén valaki mindkettõt nyomja.

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Szerintem ebbe nagyon menjük bele! Nekem is montim van ugye, de egy jó slickkel szerelve lehet vele repeszteni aszfalton, amit kimondottan szeretek! Sõt... Akkor jön az Amstrong feeling!

KisÖcsike

Persze-persze! Értem ám! :D
Az én Trek-emen is Schwalbe Silento II gummantók vannak. Az outis teljesítménytúrákon sokkal jobbak mint az addigi Good Year Lucky Stone. Pedig elvileg a G.Y. Lucky Stone-t "univerzális" külsõként hirdeti a gyártó. Ez persze kompromisszumokkal igaz. :)
akaido, nem aikido!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Hja, kérem ha komolyan gondolta..."anenmjó" :(
Hacsak olyan analógia nem merül fel mint mondjuk a Forma1 és a Rally = outi és mtb? ;)

Szerintem ebbe nagyon menjük bele! Nekem is montim van ugye, de egy jó slickkel szerelve lehet vele repeszteni aszfalton, amit kimondottan szeretek! Sõt... Akkor jön az Amstrong feeling!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Csak semmi humorizálás! Ez nem az a hely! :mexico:

KisÖcsike

Hja, kérem ha komolyan gondolta..."anenmjó" :(
Hacsak olyan analógia nem merül fel mint mondjuk a Forma1 és a Rally = outi és mtb? ;)
akaido, nem aikido!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Gondolom humornak szántad, igaz? :)

Csak semmi humorizálás! Ez nem az a hely! :mexico:

KisÖcsike

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Tudod hogy ez visszafejlõdés? A montizás bohóckodás az országúti kerékpározáshoz képest!

Gondolom humornak szántad, igaz? :) Sztem nyugisan megférnek egymás mellett(ne legyen már alá-fölérendeltség) az outit és a montit kedvelõ bringások. Az egy más kérdés, hogy nemzetközileg melyikben van több pénz, ezt vizslathatjuk. Vegyük példának Zergét aki indul MTB-ben, Cyclocrossban(na õket ki is hagytam :o ), és országúti versenyen is!
Van hétköznapibb példa, az enyém(mindenki saját magából indul ki :D ), hiszen én is országúti teljesítménytúrákon indulok, de épp a múlt héten a Börzsönyben montiztam ugyanazzal a TREK721 acélvázas kerómmal.
akaido, nem aikido!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Ez nem Trek fórum?

Ezt most nem értem! Márhogy mit jelent értem, de hogy miért is? :confused:

KisÖcsike

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ez az én véleményem. Nekem is montim van, de biztos hogy elõbb-utóbb beszerzek egy országútit. Arra próbáltam reagálni hogy már nem használod az o.útid alföldi létedre. Montizni itt nem lehet! Minden tiszta futóhomok majd rájössz, egyedül Pallagra tudsz kitekerni. Edzéseket is aszfalton tudod végezni oda vétek terep gumit használni akkor már o.úti.

Ez nem Trek fórum?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Én sem értek egyet. Szerintem az a lényeg, hogy kerékpár! A kettõ más, de ettõl mnd2nek megvannak a maga örömei, trükköcskéi, meg mittudomén. És ez a 2 tényleg nem alibi bringázás, szóval szeressük szépen õke ugyanúgy! Fõleg, ha Trekkel ûzik az ipart!

KisÖcsike

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Tudod hogy ez visszafejlõdés? A montizás bohóckodás az országúti kerékpározáshoz képest!

Nem hiszem, hogy sokan osztják a véleményed.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

bocs, de nem vágom. nekem versenykeróm már korábban vol, mint monti. triatlonoztam éveken át, csak a bal térdem a futáést nem bírta, így álltam át az utóbbi 1-2 évben a montizásra, de komolyabban csak az idén, mikor megvettem az új Trek montimat.
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

ha kell, szivesen segítek bárkinek trek országúti kerókban. nekem van egy olyanom, igaz már nem nagyon hazsnálom, csak a montit.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

A gép kész van, a téli vázcseréig már nem fog változni.
Villavédõ pedig azért van rajta, mert már rengeteg olyan kõfelverõdés és "odaütés" volt, melynek során megsérült a festés. Mivel néhány kivételtõl eltekintve az all mountain stílust ûzöm, sokkal jobban igénybe van véve a paripa, és nagyobb a sérülés veszélye, mint ha CC-nél vagy maratonnál.

Ok! Nem láttam még ilyet azért kérdeztem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Gondolom építés alatt áll, de akkor is megkérdezném hogy miért van láncvilla védõ a bal láncvillán?

A gép kész van, a téli vázcseréig már nem fog változni.
Villavédõ pedig azért van rajta, mert már rengeteg olyan kõfelverõdés és "odaütés" volt, melynek során megsérült a festés. Mivel néhány kivételtõl eltekintve az all mountain stílust ûzöm, sokkal jobban igénybe van véve a paripa, és nagyobb a sérülés veszélye, mint ha CC-nél vagy maratonnál.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Aha.

Gondolom építés alatt áll, de akkor is megkérdezném hogy miért van láncvilla védõ a bal láncvillán?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Valeria Victrix tiéd ez a Magellan Serpens? http://pix.bikemag.h...ageViewsIndex=1

Aha.

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
elore is köszönöm szépen az infot.

nekem most a fater kötelezõjével együtt küldörtt a generali reklámlevelet, és van benne kerékpárb1ztósítás "menüpont"..majd a 7en vmelyik nap megérdeklõdöm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ahogy lesz ra alkalmam, teszek fel ide, meg amugy is kell, arra az esetre ha neagyisten ellopnák. Tényleg, ki milyen láncot, zárat használ? valami keményen tutit kéne beszereznem, mert nem merem csak úgy otthagyni valahol, mint eddig. Valami tipp? ja, ti már hallottatok olyat, hogy bringát biztosítani hol, melyik cégnél lehet?

nekem most a fater kötelezõjével együtt küldörtt a generali reklámlevelet, és van benne kerékpárb1ztósítás "menüpont"..majd a 7en vmelyik nap megérdeklõdöm...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való