1., Ha valaki már nem aktív sportoló, az miért visszafejlõdés?Végre él a fórum! :bananadan
Nos en2002 írta hogy régebben triatlonozot és most montizik az országútiját nem is használja. Visszafejlõdik= tehát már nem aktív sportoló, bohóckodás= sokan fagyizásra vesznek montit divatból. Ezt látszot alátámasztan az is, hogy az alföldön lakunk és 100km-es körzetben nincsen montizásra alkalmas terep. De ezt már megválaszolta en2002 térd sérülés miatt hagyta abba az aktív sportot.
Kicsit dühös vagyok, hogy a MTB divattá vált. :mad: Nos én személy szerint nemesebbnek találom az országúti kerékpározást több mint 100 éves múltra tekint vissza. Nekem is montim van persze slick gumival.
2., Amikor nem volt még monti, Tacskó-val, Camping-el, paraszt gáréval, verseny keróval mentek fagyizni. Mi köze ennek a bohóckodáshoz?
3., Ha egyéb, divattá váló dolgok miatt is dühös leszel, elõbb-utóbb be fogsz csavarodni.
4., Mitõl nemesebb az országúti kerékpározás? Mert már komoly múltja van?
Ez kb. olyan, mint ha a német autókat nemesebbnek tartanánk, mint a japánokat. Semmi értelme. Ugyan azt teszed, mint azok, akik például különbséget tesznek az arisztokraták és a plebejusok között.