Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Írta 2005. július 10. - 00:20
ha betörnek és viszik, akkor fizetnek.
a biciklit meg ha drága akkor fõleg sehol nem hagyjuk ott!
alapszabály, de aki megszegi, hamar rájön hogy miért írja mindenki....
vagy vidd be magaddal, vagy menj gyalog.
Írta 2005. július 10. - 00:11
eff! Képet kérünk!!!
Írta 2005. július 09. - 20:26
Írta 2005. július 09. - 20:14
Írta 2005. július 09. - 09:45
Írta 2005. július 08. - 23:08
Csáóka!
Milyen Trek?Amúgy meg kérhetnénk hogy nagybetûvel írd?Ez mégis csak egy Trek!!!Nem?:)Van képed a Trek-edrõl?Valami adat nagyjából szett vagy alkatrészek lakik/laknak rajta?stb,gyerünk várom az infót a csodaparipáról:)!
Ja, és NEM keró!!!
ok. legközelebb figyelek a Trek helyes leírására. Fotóthamarosan esz, amint meglesz az új digit. fényképezõm. Trek 5200-es a váz, 105-ös, és Ultegra cuccokkal van felruházuva.
Írta 2005. július 08. - 22:23
Utána? Kb. két óra kellett, mire magamhoz tértem. Hatkor úgy ültem le vacsorázni, hogy nem tudtam, búvárkaja lesz vagy sem. Végül bennem maradt, és jól is esett, de amíg eljutottam az elsõ kanálig...A számból vetted ki a szót! De azért milyen jó érzés volt utánna, hogy ezt is megcsináltuk!!! :bananadan
KisÖcsike
Írta 2005. július 08. - 22:19
Az ilyen túrákat mindig utáltam. Meleg, magas páratartalom és ráadásképpen jó adag sár. Mint egy porszívó olyan. Pontosabban erõszívó. Maga a verseny pedig a ráadás, a hab a tortán.
A számból vetted ki a szót! De azért milyen jó érzés volt utánna, hogy ezt is megcsináltuk!!! :bananadan
KisÖcsike
Írta 2005. július 08. - 22:15
Írta 2005. július 08. - 22:10
Annyira nem kemény, csak "enyhén" sáros, illetve a dagonyázás addigra már kiszívta az ember erejét.
Yepp! Ahogy a tanult kolléga mondja! Tök frankó, szinte végig tekerhetõ terep lett volna, de az a rengeteg sár, dagonyázás nagyon sokat kivett belõlem...
KisÖcsike
Írta 2005. július 08. - 22:06
Annyira nem kemény, csak "enyhén" sáros, illetve a dagonyázás addigra már kiszívta az ember erejét.Kemeny terep lehetett, mogotted mar toljak a gepet
Írta 2005. július 08. - 22:04
Kemeny terep lehetett, mogotted mar toljak a gepet
Engem is a fotós tartott a nyeregben! Há nehogymá toljam a fényképen!
KisÖcsike
Írta 2005. július 08. - 22:03
Megvan, amerikai trek vaz....
Hali! Gratula a szép új Trekhez! Használd egészséggel!
KisÖcsike
ui: És ne feledd: Trek! Mert megérdemlem!
Írta 2005. július 08. - 21:55
Kemeny terep lehetett, mogotted mar toljak a gepetJa! Ez én vagyok! Teljes harci díszben! (én nem kicsiben) Ez már végén volt, de ez után még zakóztam egyet! Egész professzionális lennek... de ahhoz még le kell adni a fölösleget!
KisÖcsike
Írta 2005. július 08. - 21:07
ha kell, szivesen segítek bárkinek trek országúti kerókban. nekem van egy olyanom, igaz már nem nagyon hazsnálom, csak a montit.
Csáóka!
Milyen Trek?Amúgy meg kérhetnénk hogy nagybetûvel írd?Ez mégis csak egy Trek!!!Nem?:)Van képed a Trek-edrõl?Valami adat nagyjából szett vagy alkatrészek lakik/laknak rajta?stb,gyerünk várom az infót a csodaparipáról:)!
Ja, és NEM keró!!!
Írta 2005. július 08. - 21:01
Hali!
Nekem is 8500-ös van. Én is csak vázat rendeltem a Nellánál mint ahogy te szeretnéd. Nekem nagyon bejött! Imádom! A súlyod miatt ne aggódj, én nálad jóval nehezebb vagyok, és nem kímélem, küldöm neki rendesen a sziklás lefeléken (szoktam is idõnként zakózni e miatt) Szóval stramp! Én is az amerikait rendeltem (vártam is rá 5 hónapot), legfõbbképpen sznobságból. Ha már Trek az legyen ámerikái! De Nellánál összehasonlították, és ott észre lehetett venni, hogy az amcsinak szebbek heggesztései.... ennyi... Egyébként a taiwanira is örökéélet gari van. A váz ha jól emlékszem 1675g. ez a 19,5. Ami monoblokkot illeti, ha jól rémlik 73-as angolmenets kell bele. De érdemes a Nellát meg kérdezni, vagy visszaolvasni a topicot, mert rnikor kész lett akkor asszem írtam valahova. A nyeregcsõ az most passsz.... de valami vaskosk darab megy bele....
Szóval összességében én csak ajánlani tudom. Ha más nem, érdemes megnézni, hogy sok Trek versenyzõ is ezzel nyomja.
KisÖcsike
Írta 2005. július 08. - 14:36
Írta 2005. július 07. - 20:47
Én is 19,5-os vázon nyomom a 182 centimhez teljesen faszántos, nem annyira fordulékony, mint egy kisebb váz, de lehet vele tépni. Szóval mérlegelj, de itt vannak olyanok akik indulnak MTB versenyeken õk biztos ellátnak tanáccsal, habár mintha õk a 19,5 mellett tették volna le a voksukat.
Wanna nem jelentkeztem a Livestrongos karkötõért. Ha van még, akkor most megtenném, ha már elfogyott, akkor így jártam.
Schnell én is azt a bringát néztem ki magamnak eredetileg, aztán most úgy néz ki, ha minden összejön, hogy akár egy jobbra is futná. De azt már csak jövõre veszem meg, mert mire meglenne a manna már bokáig fog érni a hó, a másik meg, hogy az ideinek a festése nem tetszik. Egyébként, honnan vagy hogyan tudod olcsóbban szerválni, ha nem üzleti titok.
Írta 2005. július 07. - 16:01
gonosz
Áhhh.. ennyi kell! :lick: Én is félig vidéki vagyok, mint rákosmenti.... szóval akár csöndbe is maradhatnék... de nem!
KisÖcsike