Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts
Ennek a kerónak lesz a váza az enyém, holnaptól. :clap:
Feltöltött kép
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Én nem szeretem a szedett-vetett megoldásokat, de biztos anyagi oka van. :(

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Nekem gyári fûzésû WTB DualDuty XC kerekeim vannak elöl-hátul nem volt 15.000Ft a szett az e-bike -on. Kónuszos agyak jó porvédelemmel, 2mm-es acél küllõk 3 keresztre fûzve, duplafalú felni szegecselés nélkül. Vannak jobb kerekek, de szerintem ez is bõven megfelelõ eddig még nem volt problémám vele. Negyed évente át szoktam zsírozni (mert sokat járok vele) teflonos csapágy zsírral a futása tökéletes. Szerintem jó vétel.

U.i.: ja 2004-es modell vadászni kell rá!

Nekem elõl már van egy Bike+ acrobat pro szegecselt "Szántúr" XC-pro aggyal, Sapin küllõkkel. Azt nem cserélem le. :clap: :D De a WTB hátsó az +lesz.
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Köszöntem! A nyeregcsõ méretet nem is tudtam, ez a leghasznosabb infó! Valszeg új hátsó kerék(talán WTB) is lesz 8-as sorral.

Nekem gyári fûzésû WTB DualDuty XC kerekeim vannak elöl-hátul nem volt 15.000Ft a szett az e-bike -on. Kónuszos agyak jó porvédelemmel, 2mm-es acél küllõk 3 keresztre fûzve, duplafalú felni szegecselés nélkül. Vannak jobb kerekek, de szerintem ez is bõven megfelelõ eddig még nem volt problémám vele. Negyed évente át szoktam zsírozni (mert sokat járok vele) teflonos csapágy zsírral a futása tökéletes. Szerintem jó vétel.

Feltöltött kép

U.i.: ja 2004-es modell vadászni kell rá!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

A súlya kb. 1.9kg (19.5") az anyag nincs kispórolva belõle nincs kólás doboz hangja. Szerintem merev, a hegesztései szépnek mondhatók én nagyon szeretem. Szép és ha a kiegészítõket jól kombinálod az emberek forognak utánna. :) Nem verseny geometria ezért nekem hiányzik a felsõcsõböl a 2cm de ezt lehet kompenzálni a nyereg beállításával és a stücni méretével. Egy bibi van a vázzal az a ritka nyeregcsõ méret 29.2-es ezt vagy átlakítóval tudod megoldani vagy arany áron veszel egy Bontrager Select nyeregcsövet.

Köszöntem! A nyeregcsõ méretet nem is tudtam, ez a leghasznosabb infó! Valszeg új hátsó kerék(talán WTB) is lesz 8-as sorral.
akaido, nem aikido!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Kedves BCI!

Krk szigeten voltam,Brzac nevû falucskában.kurvajó idõ volt(itteninél kicsit hûsebb,gondolom a páratartalom miatt).Bringa?36fokban?hûûû...iszonyat lesz ám!!!
Persze amint láttam elég elviselhetõ,mert sokakat láttam tekerni.

Kellemes és balesetmentes utat kívánok4 (BIZTONSÁGI ÖV!!!!!!!!!!)

sziasztok

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
A súlya kb. 1.9kg (19.5") az anyag nincs kispórolva belõle nincs kólás doboz hangja. Szerintem merev, a hegesztései szépnek mondhatók én nagyon szeretem. Szép és ha a kiegészítõket jól kombinálod az emberek forognak utánna. :) Nem verseny geometria ezért nekem hiányzik a felsõcsõböl a 2cm de ezt lehet kompenzálni a nyereg beállításával és a stücni méretével. Egy bibi van a vázzal az a ritka nyeregcsõ méret 29.2-es ezt vagy átlakítóval tudod megoldani vagy arany áron veszel egy Bontrager Select nyeregcsövet.

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

:mmraise:

Dobjuk már fel a fórumot mert kezd meghalni!

:beer:

Dobjuk! :D
Azzal próbálom feldobni, hogy nagyon valószínû, hogy beújítok egy pont olyan vázra mint Neked van. 18"-as a mérete, a színe egy az egyben olyan mint a Te 4100-esednek. Valószínû, hogy a régebbi acélvázasról az STX-RC váltókarok, az STX elsõ váltó-átdobó, kerülnek át. Új lánc, plusz hátsó váltó-terelõ, + új hajtókar is lesz. Azt szeretném kérdezni, hogy mivel régebbi tulaj vagy milyen tapasztalataid gyûltek össze a vázzal kapcsolatban?
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
schnellthomas merre voltál Horváto.-ban? Én pénteken indulok. (Dubrovnik, Makarska, Omis, Brac) Természetesen bringát is viszünk. :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hú gyerekek,KURVAMELEG van itthon,most jöttem meg horvátból ez tûrhetetlen!
Wáááá...Mizu Kisöcsikém?

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Az sem eszi meg. Hamarabb fárad el az anyag.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

a vázon 1-2 helyen a kõ lehozta a zománcot.

Ha nem csak fagyizni jar az ember ez sajnos elkerulhetetlen mindenkinel. De a viz nem eszi meg az alut, csak a teli sos le, azt jobb elkerulni

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Nem zománcozott, festett lakkozott! A zománc színezett üveg és magas hõfokon égetik ki!

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
mára már ki lett javítva minden hiba. a bowden csak megnyúlt, azt beállították, a vezetéket meg forrasztópálcával apa összeolvasztotta. mostmár az is müködõképes

a vázon 1-2 helyen a kõ lehozta a zománcot.
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

na meg volt az elsõ nagyobb esésem a Trek-kel. én eléggé összetörtem magam, de szerencsére a cangának nem lett nagyobb baja.

a zemplén-maratonon történt a középtáv 48. km-énél. egyedül a hátsóváltó bowden lazult meg, ill a kmóra vezetéke szakadt el.

Uff! Hát akkor jó/sikeres gyógyulgatást Neked! :spioch:
De remélem a baleseti elõtt a Trekket vitted szervíbe! :nonono:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
na meg volt az elsõ nagyobb esésem a Trek-kel. én eléggé összetörtem magam, de szerencsére a cangának nem lett nagyobb baja.

a zemplén-maratonon történt a középtáv 48. km-énél. egyedül a hátsóváltó bowden lazult meg, ill a kmóra vezetéke szakadt el.
TREK 6500 DISC

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
:jump: <-- így?

KisÖcsike

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
:mmraise:

Dobjuk már fel a fórumot mert kezd meghalni!

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
na újra itt. múlt7végén odavoltunk haverokkal tekerni a Bükkben. 2 napot végig keróztunk, majd hazafelé szerencsésen leksétük a vonatot, így Füzesabonyból kerékpárral jöttünk haza.
A Trek az nagyon jól teljesített, most volt elõször alkalmam hegyen, terepen is kipróbálnom.
TREK 6500 DISC

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Hát ez a videó nem semmi! (Az elején egy reklám van!!!)http://team.discover...y/chopsuey.html

Nem semmi! Aranyos! Egyébként én is néztem a mûsort akkor reggel. Mondjuk éppen ezért sikerült a tervezetthez képest 1 órával késõbb beérni melózni, de hát ez van... Szupi lett a LiveStrongos járgány!

KisÖcsike