Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én is ilyesmire tippelek. Vagy full kezdõ talán? Én elég sokat futároztatok, és pár sráccal jóban vagyok. Õk is szokták mesélni, hogy a kezdõk hajlamosak csilli-villi bringákkal nyomulni, hiába mondják nekik, hogy felesleges... aztán az ilyen bringákat szokták csúnyán lenyúlni! :cry:

KisÖcsike

én is szoktam látni egy futi srácot, 8500 -sal, viszont már régebben...tehát ha ugyanaz a személy, akkor nem kezdõ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
En azert rovidebb idokre ott merem hagyni jol lekotve, igaz nekem csak 6500-as :)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Szerintem nem. Úgyis tudod már hogy milyen a te megszokott ûlés poziciód, a régi menetes ugye(?) tehát azt nem tudod rápróbálni. Hümmm... 17.5" a váz ugye? Annak azt hiszem kissebb a homlokcsöve mint az enyémnek. (nekem nagy és azért kellett a negativ stücni) Passz... én utoljára hagytam. Nem vennék állíthatót mert úgy hallottam hogy alámegy a homok és recseg, de a te esetedben lehet célszerû egy olcsót venni, hogy kipróbáld, mert sok függ a teló beépítési magasságától, a homlokcsõtöl a kormány alakjától meg annyi féle fajta stücni létezik hosszra dõlés szögre hogy próbálgatni érdemes, kölcsönkérni ismerõsöktõl aztán venni egy megfelelõ darabot.

Hagyd hosszabra majd max levágod mikor véglegessé válik.

:cheese:

Várjuk a képet!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Nézd meg szerintem abba a vázba 31,6-os nyeregcsõ kell! Az én monoblokk méretem 72mm.

KÉPET AKARUNK!!! (A vázról is jó!!!) :)

Még ma lesznek képek! :)
Mivel 1 1/8-as stücni is kell, szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e állítható szögû stucnit venni? Ha ilyen van, akkor a stücni merdekség átállítása befolyásolja-e a bowdeneket?
akaido, nem aikido!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

lehet, hogy amolyan "hobbi" futár.

Én is ilyesmire tippelek. Vagy full kezdõ talán? Én elég sokat futároztatok, és pár sráccal jóban vagyok. Õk is szokták mesélni, hogy a kezdõk hajlamosak csilli-villi bringákkal nyomulni, hiába mondják nekik, hogy felesleges... aztán az ilyen bringákat szokták csúnyán lenyúlni! :cry:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
lehet, hogy amolyan "hobbi" futár.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Uff!

Pénteken mit láttam! A Révay utcában teker egy futi, és látom, hogy Trek 8500-as váz figyel alatta! Hoppá mondom! Én itt güriztem a saját 8500-asomért, vártam rá hónapokat mire megjött, házban alszik, lakatot véletlenül se vettem, hogy a kéztetés se legyen meg, hogy valahol lerakom... erre tessék! Egy futi alatt, akinek muszály lerakni bringát! Elég nagy bátorság kell hozzá! Eddig nem az volt a felállás, hogy minél "szakattabb" (legalább kinézetû) bringákkal nyomják, hogy ne nyúlják le õket???

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Megvan a váz! Nekem tetszik! :D
Most keresek nyeregcsövet(ill. átalakítót), hajtómûvet elõre, 8-as sort hátra. Meg kell néznem a Shimano monoblokk jó-e ebbe a vázba... van gond, de kellemes. :)

Nézd meg szerintem abba a vázba 31,6-os nyeregcsõ kell! Az én monoblokk méretem 72mm.

KÉPET AKARUNK!!! (A vázról is jó!!!) :)

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Igen az egy no name stücni a barátnõm bringájáról. Még a stücni kormány az csere lesz a nyeregcsövet majd meglátom mert egyedül a Bontrager Select ami ilyen méretben készül és nem biztos hogy 5000Ft megér mert annyival nem könyebb. A stücniböl meg egy centivel hosszabb kell. (10cm)

Megvan a váz! Nekem tetszik! :D
Most keresek nyeregcsövet(ill. átalakítót), hajtómûvet elõre, 8-as sort hátra. Meg kell néznem a Shimano monoblokk jó-e ebbe a vázba... van gond, de kellemes. :)
akaido, nem aikido!

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
bocs, férrement

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Nekem meg van egy gyönyörû szép Merida Matts Special Edition vázam (még a szép kék szürke szinekkel) Imádom, csak még össze kéne szedni rá az alkatrészeket.:cry:

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Sot meg a szine is jobb lett egy kicsit az also kepen! :) Gratula az uj gephez

Köszönöm! Nem új csak újjul.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Sot meg a szine is jobb lett egy kicsit az also kepen! :) Gratula az uj gephez

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Igen az egy no name stücni a barátnõm bringájáról. Még a stücni kormány az csere lesz a nyeregcsövet majd meglátom mert egyedül a Bontrager Select ami ilyen méretben készül és nem biztos hogy 5000Ft megér mert annyival nem könyebb. A stücniböl meg egy centivel hosszabb kell. (10cm)

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Pontosan! Azért van különbség! :)

:love1: Szeretem!!!

Megértem!

A stucni is teljesen más szögû és azért ez lényeges lehet.
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Pontosan! Azért van különbség! :)

Ilyen volt:
Feltöltött kép

Ilyen lett:
Feltöltött kép

:love1: Szeretem!!!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Ennek a váznak nagyobb a nyeregcsöve 31.6-os!

A Tied pedig 2003-as ezek szerint?
http://www.trekbikes....jsp#largerview
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Nah, csak így látszatra? ;) Ez akkor hányas évjárat?

http://www.trekbikes...ntain/4100.jsp#
közben +találtam: 2004-es modell.
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Ennek a kerónak lesz a váza az enyém, holnaptól. :clap:

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Én nem szeretem a szedett-vetett megoldásokat, de biztos anyagi oka van. :(

Talált-süllyedt. :cry:
akaido, nem aikido!