Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pazzaz Carbon Dh

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
101 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én is leszûrtem a tanulságot a topik olvsagatása közben: Nincs is jó DH villa! aki mást mond hazudik, vagy kö nehéz, vagy csavarodik vagy.......áááááá
De szerintem más alkatrészekre ki se térjetek mert az lesz a vége, hogy semmit se fogok venni, mert minden kerékpár, villa, váz, váltó, fék....alkatrész szar és semmire sem használható....... :P

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nem mondtam, hogy a világ lgjobb villája, de ár/érték/teljesítmény arányban verhetetlen a középprofi DH villák között!!! Páne ha a rugóutat is nézzük!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
háát az, hogy hajlik-e azt hagyjuk, mert hajlik... :-/

Kõmûves hajlított el egy ilyet lépcsõbe jumpolás közben ;D (aztán gariba kicserélték!! a mongoose fejcsöve le is szakadt!!)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Jó az de hasonló a Monsterhez!!! NAGYON NAGYON NAGYON nehéz!!! És miután próbáltam könnyûre építeni a verdát így most orrnehéz!!! Ha jól számolom a Boxxerrel pont jó lenne...  :) Közel 1,5 Kgal könnyebb!!! Aztán már csak a Vega 2,3 vagy 4 váz vásárlása van hátra jövõév közepén és kész!!!  ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Szerintem a Big One egy elég jó megoldás merevségre, csak sokat és sûrûn kell tisztítani. Nem hajlik valszeg, bár errõl a tapasztaltakat kérdezzük meg!

Igaz Balázs? ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Azért ez a véglet sem jó!!! Vannak villák amik tényleg iszonyatosan csavarodnak, olyannyira, hogy veszélyezteti ai irányíthatóságot!!! De azért ezek nem az elit DH kategóiaában vannak!!!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ebbõl a topicból én azt vágom le magamnak tanulságnak, hogy soha az életben többet nem fog érdekelni, hogy egy villa csavarodik-e vagy sem.../ DoradoDH, Boxxer, ehhh.../

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Remek!!!  :D

Mikor megyünk, jövök én is!!!  ;)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ha adsz rá pínzt.... amugy  akkor már a schiver is jo.... csak ezekhez  már  egy rablosatyit is kell venni, hogy összegyüljön a pinz....( nekem van ám  ;D)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Dehogynem mondtad, hogy vegyen Monstert!!! Minden topicban ezt mondod!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
magától!!!! (nagyon szar az a teló, nem hiszed el??, nem azt mondom, hogy Monstert vegyél, de semmiképp ne pazzazt

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Mitöl lett olyan a válla????

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
a haveromnak volt mondom, csak össze vissza állt a válla+ vésõvel kellett szétfeszíteni és ezért vett helyette egy régi superT-t!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Én láttam már 2 embert is de nemtom hogy hívják õket...  :-X

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Valakit nem tudtok akinek Pazzaza van és Jancsi hegyen nyomja?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A redbullt, csak a palya miatt irtam. Ugyanis egyertelmu hogy versenyen konnyebb bringakat hasznalnak. Cedric pedig nem is mehetne massal a Szponzor miatt.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hát az a nagy igazság, hogy ha valaki mostansár jó DH telót akar 200 alatt nem érdemes mást venni mint 2003as Boxxer Race-t vagy Super T-t!!! Ezek iszonyat jók, relatív könnyûek (2,7 kg körül van mindkettõ), arõsek, nem csavarodnak nagyon és iszonyat jól mozogank!!!

A Shiver is király de jóval sokkkal drágább!!!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
A 2003as Boxxer Race D-Foxnál 180eFt, és 180at mozog.

Amúgy még az sem igaz, hogy a freeride veresenyeken Monsterrel mennek, a most megrendezett Redbull Rampagen is, pl.:

Dorado + Cannondale (Cedric Garcia)
Feltöltött kép

SuperT + Kona (Bobbie Bourdon)
Feltöltött kép

Ezeken kívül is jellemzõen Intense/Giant + Boxxer, SC Bullit + SuperT, V10+Shiver stb...

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
az a kár, hogy  Qrva drágák.... nekem ez a pazzaz Qrvára bejön, mert viszonylag olcso a tudásához képest... 200 alatt, ami jo az csak ez ..... Boxxerböl  melyikekekek azok amik 200 alatt vannak???? és azok mnennyit mozognak???

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
az a kár, hogy  Qrva drágák