Szabadidõ, sok bringázás, vízpart... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pazzaz Carbon Dh
Indította
David007
, 2002. október 20. 16:36
Írta 2002. október 22. - 15:26
Írta 2002. október 22. - 12:04
Nem, mert egyertelmuen a nyar a legszebb, nincs vita.
Bikinislanyok!!!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Bikinislanyok!!!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
vendég__*
Írta 2002. október 22. - 11:44
vendég__*
Szerintem ennek a vitának akkor sem lenne értelme.
Mert szerintem aki saját pénzbõl versenyzik, mint kishazánkban sokan, azok is a saját szájízüknek, na és persze pénztárcájuknak megfelelõ telót, vázat, alkatrészeket fognak venni. Kevesen vannak olyanok akik már -visszakanyarodva a témához- próbálták a felsorolt villák mindegyikét. Ha meg szponzorált versenyzõrõl beszélünk, az úgyis azzal megy amit alá adnak, ha tetszik neki ha nem, és szidnia nem szabad. Vagyis lényegében megint ott vagyunk ahonnan indultunk.
Azon nem akartok vitázni hogy melyik évszak a szebb? szerintem hasonló eredménnyel járnátok
Mert szerintem aki saját pénzbõl versenyzik, mint kishazánkban sokan, azok is a saját szájízüknek, na és persze pénztárcájuknak megfelelõ telót, vázat, alkatrészeket fognak venni. Kevesen vannak olyanok akik már -visszakanyarodva a témához- próbálták a felsorolt villák mindegyikét. Ha meg szponzorált versenyzõrõl beszélünk, az úgyis azzal megy amit alá adnak, ha tetszik neki ha nem, és szidnia nem szabad. Vagyis lényegében megint ott vagyunk ahonnan indultunk.
Azon nem akartok vitázni hogy melyik évszak a szebb? szerintem hasonló eredménnyel járnátok
Írta 2002. október 21. - 23:34
Ennek a vitának akkor lenne értelme, ha olyanok osztanák az észt, akik versenyeznek, -de hogy ne túlozzak- legalább olyanok, akik egyáltalán megérzik a különbséget szezon és fazon között.
Na én most ezért nem okoskodok. ;D
Na én most ezért nem okoskodok. ;D
Írta 2002. október 21. - 22:56
Írta 2002. október 21. - 22:25
EGY SZÓ mint száz, a Pazzaz egy nagy szar és az itt felsorolt bármelyik teló jobb nála!!!!!!!
Írta 2002. október 21. - 22:24
Most az Alfalfa miért maszívabb a Boxxernél ? Azért mert 4 mm-el vastagabb a becsúszószára ?
Amúgy meg Norbi nem is nagyon használhatna mást, hiszen mi bírná a 100+ kilót ?
Amúgy meg Norbi nem is nagyon használhatna mást, hiszen mi bírná a 100+ kilót ?
Írta 2002. október 21. - 22:23
Jó darab az!!! Pláne ami Jorusnak van mert az nagyon zsír még!!!
Csak ugyebár azt is tisztogatni kell, meg zsírozgatni... :-/
Írta 2002. október 21. - 22:20
Írta 2002. október 21. - 22:20
Írta 2002. október 21. - 22:14
Írta 2002. október 21. - 22:13
köszönöm Major, de egyszer úgyis észre veszi magát!!! én nem mondom, hogy a többi villa szar, dehogyis elismerem, hogy pl. a Boxxer naggyon szépen mozog, a manitou nagyon nem jön be, de ez nem ízlés kérdése!! nekem amire kell, hogy jumpolgassak, jól érezzem magam+ néha elmenjek versenyekre arra fullra jó a Monster nem mindenkinek ez a legjobb villa, mert kõ nehéz, de más problémája nincsen csakis elõnye!!! (nekem pl. nem számít a súly, mivel nem vagyok profi versenyzõ!!)
a boxxerrel csak azért vagyok "ellenszenves" mert részben az ellentéte a Monsternek, de attól függetlenül a sorrend:Monster, Boxxer, Shiver!!!
a boxxerrel csak azért vagyok "ellenszenves" mert részben az ellentéte a Monsternek, de attól függetlenül a sorrend:Monster, Boxxer, Shiver!!!
Írta 2002. október 21. - 22:12
OK!
Elnézést kérek! :-[
Csak eldurrant az agyam, hogy monster rulez, überrulez monster, király a monster...stb...stb
Uff! 8)
Elnézést kérek! :-[
Csak eldurrant az agyam, hogy monster rulez, überrulez monster, király a monster...stb...stb
Uff! 8)
Írta 2002. október 21. - 22:07
Veszek is Boxxert ha magtahetem elhiheted!!!
Viszont nagyon szépen megkérlek ne üss meg ilyen hangot ezen a órumon!!! Pláne ne a barátaimmal szemben!!!
Viszont nagyon szépen megkérlek ne üss meg ilyen hangot ezen a órumon!!! Pláne ne a barátaimmal szemben!!!
Írta 2002. október 21. - 22:05
Norbi, te meg fogd meg a istenedet, törd ki a szárait és dugd fel ahová a nap se süt be.
Írta 2002. október 21. - 22:04
Szerintem mindenki maga donti el, hogy az adott villa jo -e neki, vagy sem.
Az ara is mervado..
Az ara is mervado..
Írta 2002. október 21. - 22:02
Az derül ki, hogy minden teló szar, kivéve persze azt a gyökeresen elb***ott Monstert ami olyan ki******t nehéz, hogy menni nem lehet vele!!!
Mindjárt hányok!
Major: ne hallgas senkire, vegyél Boxxert!! :-*
Mindjárt hányok!
Major: ne hallgas senkire, vegyél Boxxert!! :-*
Írta 2002. október 21. - 21:59
Írta 2002. október 21. - 21:57
Írta 2002. október 21. - 21:26
Hat nem tudom. Nekem nem hajlott meg. A Komuvesnek meg jobban kene bringaznia, mert nem nagyon megy neki..
Szoval valoszinuleg az o hibajabol tortent a baleset.
Csavarodni nem csavarodik az biztos.
Szoval valoszinuleg az o hibajabol tortent a baleset.
Csavarodni nem csavarodik az biztos.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére