A Monster legnagyobb negativuma, hogy nagyon nehez. Ezert nem is versenyeznek vele. Mondjuk ha megnezzuk, akkor a vilagkupakon Marzocchi villabol van a legkevesebb. A legtobb a Boxxer, utana a Dorado. Ebbol a kettobol van nagyon sok, aztan jon a tobbi. Mondjuk ha jol neztem ,akkor a harmadik az a Shiver, de lenyegesen kevesebb van belole, mint az elozo kettobol.
Viszont North Shore, meg egyeb allatkodasok, RedbullRampage... Kranked... itt viszont a Monster az uralkodo.
Itthon viszont nincs szugseg szerintem ilyen brutalis telora, mert ugysincsenek olyan helyek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pazzaz Carbon Dh
Indította
David007
, 2002. október 20. 16:36
Írta 2002. október 21. - 12:37
Írta 2002. október 20. - 23:39
Írta 2002. október 20. - 23:26
Ja ez király!!! 
Én akkor is örülnék ha egy szar vékony kics Boxxer WC vagy egy mégszerebb Doradó hajlongana ottan elõl!!! ;D
Én akkor is örülnék ha egy szar vékony kics Boxxer WC vagy egy mégszerebb Doradó hajlongana ottan elõl!!! ;D
Írta 2002. október 20. - 23:06
Monsterhez, mint negatívum én azt mondanám, hogy kurva drága!! Használtan lehet szerezni talán jót a régi szériából (175mmes) olcsón, de az újabb Monster (200as) még a Shivernél is drágább lesz mostmár!! :-X
Pedig nekem is tetszene ám.
De azért tetszik, hogy van még olyan kérdés a fórumon, ami tényleg felkavarja a kedélyeket, repülnek az érvek-ellenérvek... ;D ;D
Pedig nekem is tetszene ám.
De azért tetszik, hogy van még olyan kérdés a fórumon, ami tényleg felkavarja a kedélyeket, repülnek az érvek-ellenérvek... ;D ;D
Írta 2002. október 20. - 22:55
Írta 2002. október 20. - 22:54
Tehát minden nagymenõ gyenge f*s telóval versenyzik...
Na szép, mondhatom...
Na szép, mondhatom...
Írta 2002. október 20. - 22:24
Írta 2002. október 20. - 22:22
Írta 2002. október 20. - 22:05
Hát azt én se tudom hol jelentkezik. De lényeg ha a kereket két láb közé fogta csavarodott és nem is kicsit!
Írta 2002. október 20. - 22:05
Inkabb csak kanyarodas, ferden leerkezes, vagy ha kanyarba ugrasz, vagy kanyarodas kozben rantod meg.
Nekem volt Junior -om, es kibaszottul csavarodott, ugyhogy utaltam. Nincs meg az a biztonsagerzet, mert egyszeruen elmozdul a kerek, es nem annyira biztos a talajfogas.
Nekem volt Junior -om, es kibaszottul csavarodott, ugyhogy utaltam. Nincs meg az a biztonsagerzet, mert egyszeruen elmozdul a kerek, es nem annyira biztos a talajfogas.
Írta 2002. október 20. - 22:03
pl kanyarban, meg mindenhol érezhetõ az, hogy nem olyan merev ill. "biztonságos"
ezt nem lehet elmondani, át kell ülni egy USD telóról pl. egy Monsterre
ezt nem lehet elmondani, át kell ülni egy USD telóról pl. egy Monsterre
Írta 2002. október 20. - 22:00
Iljics: mert ügyesek, és gagyi kolbász villákkal is beesnek a célba. ;D Az enyém meg kurva merev, de ettõl nem lettem egy klasszissal jobb. Ezt a csavarodást addig értem, hogy elsõ kerék láb közé befog, oldalsó minták karist-karist a comb belsõ felét (erogén zóna), kormány megragad, cibálás megkezd, majd értékel. Ám arról engem is fel világosíthatnátok, hogy ez a csavarodás mikor és hol jelentkezik egy lejtmenet során. Értem ezalatt, hogy kanyarban, leérkezésnél, nózvili, manuál, stb.
Írta 2002. október 20. - 22:00
minden usd teló csavarodik nagyon!!!! Sigma, Shiver, mást nem próbáltam eddig, de 100%, hogy csavarodik, mert merevítõ az nuku!!!
Írta 2002. október 20. - 21:58
A Dorado nagyon csavarodik! Egyszer haverommal mentünk a fogason ott volt Gizmo és aztán megkérdeztük kipróbálahtjük-e gépét. Megengedte és volt még egy gyerek aki megkérdezte, hogy nem csavarodik-e és aztán kipróbálta és mit ne mondjak csavarodott az jocskán!
Írta 2002. október 20. - 21:58
azért vettük vissza, mert úgy nagyon puha lett és nagyon elvette az energiát, másik az, hogy csavarodik az nem hiszem, hogy befolyásolja azt, hogy tudsz vele menni!!! csupán én nem bírom azt, hogy ha belemegyek egy vízmosásba akkor eltudom forgatni a kormányt anélkül, hogy a kerék megmozdulna!!!!
Írta 2002. október 20. - 21:55
Azt mondjátok a Dorado csavarodik. Én még nem mentem ilyennel, elhiszem nektek. Csak ha olyan szar, hoigy csavarodik, akkor miért mennek vele tömegével a világkupákon ? És miért nyernek vele ? :
Írta 2002. október 20. - 21:54
Ha megalo vagy akkor vegyel egy Risse -t bazze.
Mar nem ugy van?? Visszaraktad 18-ra? Megjott az eszed?? Akkor mar nem vagy megalomanias... akkor viszont miert irod hogy az vagy?/
Mar nem ugy van?? Visszaraktad 18-ra? Megjott az eszed?? Akkor mar nem vagy megalomanias... akkor viszont miert irod hogy az vagy?/
Írta 2002. október 20. - 21:47
meg kellet úgy is nézni, de már nem úgy van, másik pedig én nem azért húztam ki, mert kellett, hanem azért mert megalomániás vagyok!!!
Írta 2002. október 20. - 21:46
hát pedig nem!!! kicsit csavarodik, de nem vészes egyik haverom most vett juniort és iszonyú szépen mozog, és eleget!!!
(17nem elég??)
Akkor te megis mi a f*szert huztad ki a monstert 18-rol 22-re Norbikam??
Írta 2002. október 20. - 21:45
ez tény!! Végülis mindenki azt vesz amit akar, csak a Monster az Monster!!!
egyik villa sem jött még ennyire be, szép, nagy, jól mozog(ez nem kifejezés), a csillapítás ÓRIÁSI tartományban állítható, merev, és kibaszott erõs, ja és nehéz is, de nem tom, hogy 1-1,5kiló annyira számít... :-/
egyik villa sem jött még ennyire be, szép, nagy, jól mozog(ez nem kifejezés), a csillapítás ÓRIÁSI tartományban állítható, merev, és kibaszott erõs, ja és nehéz is, de nem tom, hogy 1-1,5kiló annyira számít... :-/

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére