Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pazzaz Carbon Dh

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
101 hozzászólás a témában

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Egy Boxxer is merev!!! Sokkal merevebb mint a Dorado!!! Kb mint a Super T!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
a merevségnek "ára" van!!!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Azért mert KURVA NEHÉZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
hagyjátok már azt a "kis" csoffadt villákat...  ;D ;)

vegyetek MonsterT

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Én azért azt hiszem nem lesz rossz az a Boxxer!!!  ;)

Majd ha kipróbálom írok róla!!!  ;)

Modjuk tény hogy a Dorado iszonyat álat, dehát milyen iszonyat drága má...  :-/

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Az az igazság, hogy én nyomkodtam Boxxert, meg Shivert, meg Monstert is... Háát.. Nem azt mondom, hogy rosszak, de az igazi csúcs a Manitou Carbon Dh, és Dorado volt.. Épp ezért szerintem a Sherman Slider sem lenne rossz választás, (bár 15 centit mozog csak, és itthon kurva drágán adják... - 210eFt, de ugye ki tudja a Boxxer Race mennyi lesz??) mert azt én így látatlanban garantálom, hogy az mozog legszebben. Pinkbikeon is csak annyit írtak, hogy plush-plush-plush, vagy valami ilyesmi. És ebben van már egy kis olaj a tpcn kívül, meg a rugóknál is, így itt is olaj keni a rugót, meg a becsúszószárat, mint a Boxxernél, tehát már ezt sem kell zsírozgatni.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
"Árban is kb ugyanaz"

Na ezért veszek boxxert!!! Ha lesz rá lé...  :-X

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
A szimering ugyebár gumi!!! Nomost az kitágul sok kosztól, pici kavicsoktól sártól szétrégódik!!! Sajna!!! Meg ugyebár ha valaki letöréseket ugrál (Már ha van olyan hülye aki boxxerrel ugrál letörést) annak azért iszonyatos terhelést kap a szimeringje!!! Ennek kell ugyebár benn terteni a nyílt olajfürdõ olaját!!! Ez nem kis feladat!!!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ezt már én is több helyrõl halottam, így szimeringgel.. Csak azt nem értem szimmering hogy megy szét.. Talán a persely inkább nem?

Amúgy akinek továbbra sem tetszik a Boxxer, annak itt a 2003as Junior QR20, ami majd ugyanaz mint a boxxer (17centi, 32es becsúszó, elég combos, de Quick release átütõtengely). Árban is kb ugyanaz az USAban. Csak ugye az Boxxer, 18 centivel, ez viszont Marzocchi integrált stucnival, és lehet rá rendesen sárhányót is rakni (nem értem eddig evvel mért nem foglalkoztak a telóknál...).

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hát ha Boxxerem lenne olyan örömmel cserélném a szimeringet 2-3 havonta hogy csak na!!!  ;D Ahogy az mozog...  :o

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
állitolag a boxxereknek (rock shox betegség) szét jön a szimeringje... de ezt én SAJNOS nem tudhatom, mert még nem volt... de sokan mondják..

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
A boxxer meg RockShox!!! A másik csúcs kategória a Marzo mellett!!! Nomeg van még a Manitu...

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
ja, de az akkor egy Marzocchi!!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Az a baj hogy ugyebár a Junior is vagy 150!!! És nem átütõs!!! A Super T az iszonyaz patent, de ugyebár az 180... Ennyiért már boxxert!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
hát pedig nem!!! kicsit csavarodik, de nem vészes egyik haverom most vett juniort és iszonyú szépen mozog, és eleget!!! (17nem elég??)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
az kevesebbet mozog és gyengébbnek is tünik...

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
inkább vennék juniort!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
ha nem probléma az, hogy elcsavarodik a váll 2mp alatt + az egész olyan gyenge mint állat akkor vegyél ilyet!!!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
130 ba már meglehet kapni!!!!!! ;) ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nem olyan rossz az!!!

Csak ugyebár ez pénz kérdése!!!

Az ugyebár az itt a kérdés, hogy mennyiért tudsz ilyet venni!!! Merthogy újonnan 190 alatt nem nagyon lehetett kapni és ugyebár ennyiért nagyon sok jó telót lehet már kapni!!! Igez ez USD!!!