Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pazzaz Carbon Dh

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
101 hozzászólás a témában

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Beg: Nincsen benne anyag. Fentre elég is lenne, de alulra sokkal vastagabb kell.

Major: Természetesen a Boxxer race-szel nem lehet majd verszenyezni, ha tényleg azon az áron jön majd. Más: amit te írtál az mind használt, amit én kitaláltam az meg új. Én nem vennék használt teleszkópot, de nem az én pénzemrõl van szó.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Megmondom az õszintét:

Amikor megvettem a Big One-t omolyan gondolkoztam, hogy Pazzazt vegyek e újonnan!!! Nem ett volna sokka több mint a használt Big One!!! De mikor kipróbáltam fülöpke (most saját) Big-et majd Szilvásváradon egy Pazzazt és a Bige One mellett döntöttem!!! Ettõlmég lehet hogy valakinek jobban bejön a Pazi, nekem nem...

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
azért, mert csavarodnak!!! és a villa szárai össze-vissza állnak!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
bocsi, de nem mondtam soha, hogy szarul mozog a boxxer!!! Monster után az rulez!!!

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Zsírosmacska: Miért nem jók a pazzaz vállai?

Mármint mitõl lesz rosszabb a teló, hogy ilyen vállakkal rendelkezik?  ???

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
par kerdes van foto rola vhol?
hanyas becsuszoja van es lehet-e kulon kapni valat hozza es mennyi?!
vagy big one vall mennyi?!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Örülni fogok ha meglesz!!!  ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Szerintem rohadt mindegy! Ki igy érzi, ki úgy...

Norbi kb. 90-100 kilójával valószínû, hogy úgy fogja érezni, hogy az Õ villája a Monster. A versenyzõk meg mért mennek ilyenekkel? Mert egyszerûen az jó nekik, és nem biztos, hogy csak a súly miatt. Norbit megint behozva, neki egy Boxxer szarul és gyengén mozog, míg az állat nagy, amúgy nekem is baromira imponáló, Monster klasszisokkal jobb. Mindenki más erõkihatást tesz a villájára, és máshogy érzi. Mondjuk Mogyi is a Sportszigeten ugrotta a 3-4 méter magasakat a "szar csavarodó" Sigmával, szóval csavarodás számomra lényegtelen, bár sajnos USD villát még nem volt szerencsém próbálni.(Mert Monstert aztán annyit... :P ::) ;D)

Szóval Major vegyen Boxxert, Norbi legyen el a Monsterrel, és örüljetek! PEACE! :-* :D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Mint egy Boxxer kb!!!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Csak kiváncsiságból:
A Carbon DH is csavarodik ?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Szóval lefordítva magyarra!!! 140-50 a teló+20 a váll+4-5 gugó+3-4 olaj + barkcsolok otthon, kveszem barok szétszedem, átöntöm... És kb 167-179e HUF-ból kész is a villám!!!  :D De akkor mér ne vegyek 170 körül használt Monstert ? ? ? 180 körül 2000-2002es Boxxert ? 160 körül vasi új Boxxer Race-t ? ? ? Vay ha imádom az exkúzv dolgokat akkor 200 körü egy használt Manitu Cardon DH-t ? ? ?  ??? Vagy simán 110ért egy Big One-t azt kész!!!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Bár én nem próbáltam az említett telókat viszont gépészmérnöki szakon tanulok, szóval belepofáznék ha nem baj.

Naszóval: a Pazzaz marha fasza alap lehet, de már ha ránézel láthatod, hogy azok a vállak lekinkább költségtakarékossági szempontok figyelembevételével letteke kialakítva. Az ilyeneket alapból le kell cserélni: keresni kell valami forgácsoló mûhelyt és ott max 20000-bõl gyártathatsz magadnak normális vállakat. Akinek meg nem tetszik a telójának a mozgása max néhány ezer forintból vehet magának rugót. Még Debrecenben is van rugókovács, szóval a székesfõvárosban is biztosan találtok.

Rolfesz

Rolfesz

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Én hallottam azt a pazzazokról, legalábbis Németországban, hogy a lábuknál folyamatosan SZAKAD ki a bolt-on tengely!Mondjuk lehet,hogy Németo.-ban keményebb helyeken zúzzák.Az tény Bnorbi, hogy a tripleMonstert a büdés életben el nem csavarod.Én adnék rá a gyártók helyében külön csavarási garanciát.Szerintem is nagyon jó, én is állatira bírom,meg vagyok vele elégedve!!!Az tény, hogy rá lehetne ragasztani regy matricát, hogy emelkedõre kérjük nem próbálkozni vele!De lefele kell jönni vele,azt kész, felfele vigyen a fogas...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
pont ezért képzeltem, hpgy amikor a tiedet  kipróbáltam az jóval jobban mozgott, mint egy Pazzaz.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Az én Big One-om joban mozog mint az a Pazzaz amivel mentem!!! Azt uti!!! De biztosan van Olyan ,nem rendesen karbantartott, zsírtalan, koszos Nagy Darab aminél jobban mozog egy rendesen kerbantartott Pazzaz!!!

Meg ez amúgy is izlés kérdése!!!

Bogyo

Bogyo

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
nem néz ki jól ennyi a véleményem

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Major tényleg jobban mozog egy Big One-nál egy Pazzaz?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a Pazzaz igen is jo villa az arat nagyon megeri! nem derabos az utja es jobban mozog mint a BIG ONE! a szarai NEM fordulnak el egyaltalan! teljesen kimozogja a 18.5cm-t es a Junior t hez hozza se lehet hasonlitani !!!! es mindezek ellenere 3.4kg nem ugy mint a MONSTER ami ugyebar kurvanehez  BNORBERT! ha neked az az isten akkor hasznald de ne szidj olyat amit meg nem probaltal hosszutavon!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Major:  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Szerintem azért nem jó az idõjárásos példa mert a tél tuttommal nem szponzorál senkit!!!  ;D Pár ha belegondolok az tavasz csavarodik a nyár pedig dög nehéz!!! Pláne ha dologozol akkor....