De szerintem más alkatrészekre ki se térjetek mert az lesz a vége, hogy semmit se fogok venni, mert minden kerékpár, villa, váz, váltó, fék....alkatrész szar és semmire sem használható.......
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pazzaz Carbon Dh
Started by
David007
, 2002. October 20. 16:36
vendég__*
Posted 2002. October 21. - 21:25
vendég__*
Én is leszûrtem a tanulságot a topik olvsagatása közben: Nincs is jó DH villa! aki mást mond hazudik, vagy kö nehéz, vagy csavarodik vagy.......áááááá
De szerintem más alkatrészekre ki se térjetek mert az lesz a vége, hogy semmit se fogok venni, mert minden kerékpár, villa, váz, váltó, fék....alkatrész szar és semmire sem használható.......
Posted 2002. October 21. - 21:24
Nem mondtam, hogy a világ lgjobb villája, de ár/érték/teljesítmény arányban verhetetlen a középprofi DH villák között!!! Páne ha a rugóutat is nézzük!!!
Posted 2002. October 21. - 21:19
háát az, hogy hajlik-e azt hagyjuk, mert hajlik... :-/
Kõmûves hajlított el egy ilyet lépcsõbe jumpolás közben ;D (aztán gariba kicserélték!! a mongoose fejcsöve le is szakadt!!)
Kõmûves hajlított el egy ilyet lépcsõbe jumpolás közben ;D (aztán gariba kicserélték!! a mongoose fejcsöve le is szakadt!!)
Posted 2002. October 21. - 21:15
Jó az de hasonló a Monsterhez!!! NAGYON NAGYON NAGYON nehéz!!! És miután próbáltam könnyûre építeni a verdát így most orrnehéz!!! Ha jól számolom a Boxxerrel pont jó lenne...
Közel 1,5 Kgal könnyebb!!! Aztán már csak a Vega 2,3 vagy 4 váz vásárlása van hátra jövõév közepén és kész!!! ;D
Posted 2002. October 21. - 20:42
Szerintem a Big One egy elég jó megoldás merevségre, csak sokat és sûrûn kell tisztítani. Nem hajlik valszeg, bár errõl a tapasztaltakat kérdezzük meg!
Igaz Balázs?
Igaz Balázs?
Posted 2002. October 21. - 20:26
Azért ez a véglet sem jó!!! Vannak villák amik tényleg iszonyatosan csavarodnak, olyannyira, hogy veszélyezteti ai irányíthatóságot!!! De azért ezek nem az elit DH kategóiaában vannak!!!
Posted 2002. October 21. - 20:24
Ebbõl a topicból én azt vágom le magamnak tanulságnak, hogy soha az életben többet nem fog érdekelni, hogy egy villa csavarodik-e vagy sem.../ DoradoDH, Boxxer, ehhh.../
Posted 2002. October 21. - 20:11
Posted 2002. October 21. - 19:52
ha adsz rá pínzt.... amugy akkor már a schiver is jo.... csak ezekhez már egy rablosatyit is kell venni, hogy összegyüljön a pinz....( nekem van ám ;D)
Posted 2002. October 21. - 19:48
Posted 2002. October 21. - 19:21
magától!!!! (nagyon szar az a teló, nem hiszed el??, nem azt mondom, hogy Monstert vegyél, de semmiképp ne pazzazt
Posted 2002. October 21. - 19:11
Posted 2002. October 21. - 18:55
a haveromnak volt mondom, csak össze vissza állt a válla+ vésõvel kellett szétfeszíteni és ezért vett helyette egy régi superT-t!!
Posted 2002. October 21. - 17:53
Posted 2002. October 21. - 17:19
Posted 2002. October 21. - 16:48
A redbullt, csak a palya miatt irtam. Ugyanis egyertelmu hogy versenyen konnyebb bringakat hasznalnak. Cedric pedig nem is mehetne massal a Szponzor miatt.
Posted 2002. October 21. - 16:30
Hát az a nagy igazság, hogy ha valaki mostansár jó DH telót akar 200 alatt nem érdemes mást venni mint 2003as Boxxer Race-t vagy Super T-t!!! Ezek iszonyat jók, relatív könnyûek (2,7 kg körül van mindkettõ), arõsek, nem csavarodnak nagyon és iszonyat jól mozogank!!!
A Shiver is király de jóval sokkkal drágább!!!
A Shiver is király de jóval sokkkal drágább!!!
Posted 2002. October 21. - 16:14
A 2003as Boxxer Race D-Foxnál 180eFt, és 180at mozog.
Amúgy még az sem igaz, hogy a freeride veresenyeken Monsterrel mennek, a most megrendezett Redbull Rampagen is, pl.:
Dorado + Cannondale (Cedric Garcia)

SuperT + Kona (Bobbie Bourdon)

Ezeken kívül is jellemzõen Intense/Giant + Boxxer, SC Bullit + SuperT, V10+Shiver stb...
Amúgy még az sem igaz, hogy a freeride veresenyeken Monsterrel mennek, a most megrendezett Redbull Rampagen is, pl.:
Dorado + Cannondale (Cedric Garcia)

SuperT + Kona (Bobbie Bourdon)

Ezeken kívül is jellemzõen Intense/Giant + Boxxer, SC Bullit + SuperT, V10+Shiver stb...
Posted 2002. October 21. - 15:07
az a kár, hogy Qrva drágák.... nekem ez a pazzaz Qrvára bejön, mert viszonylag olcso a tudásához képest... 200 alatt, ami jo az csak ez ..... Boxxerböl melyikekekek azok amik 200 alatt vannak???? és azok mnennyit mozognak???
Posted 2002. October 21. - 15:04

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top