4-5 eve vittem oda maratni ezt meg azt.mar nem emlekszem csak hogy ha a korutrol megyek akkor jobb kez felol lesz egy beton legyezooszlopos epulet es az utani szakaszon a bal oldalt egy szuterenben van a muhely.valami ceg er is fenn vana arrol megismerheto.szterga tuti van de oszlopos maro talan nincs.meg kell kerdezni tole hogy meg tudja e csinalni az o gepeivel.es rajzit mindekeppen vigyel.
Jelentkezz be Regisztrálj

Agyváltók
Írta 2015. február 13. - 01:05

Írta 2015. február 12. - 19:44

nem tudom hova valosi vagy igy nem tudok segiteni.en a pannoni utcaba viszem a 13. keruletbe az ilyeneimet.
Érdi vagyok, most BP-n lakom. Lehet, hogy benézek oda, köszi (bár időközben válaszoltak a Cesur-tól). A 13 nincs is messze. Mi a hely neve?
Írta 2015. február 11. - 23:57

nincs ebay-en sem, csak a cesur bikes gyártja és árulja, de hiába írtam nekik emailt, nem válaszolnak..
minden megoldás érdekel. a legyártás hol, hogyan?
nem tudom hova valosi vagy igy nem tudok segiteni.en a pannoni utcaba viszem a 13. keruletbe az ilyeneimet.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2015. február 11. - 23:54

het en ebbol egy szot sem ertettem pedig volt dolgom nexus-al.
ridelife módosította - 2015. február 11. - 23:55
Írta 2015. február 11. - 22:42

Üdvözlet!Kellene egy kis segítség!
Shimano Nexus 3 továbbra is! :-) Kapott küllőket,felnit,be is került egy bringába.
A kérdésem az lenne,hogy a 2.,azaz direkt fokozatnál van egy acél gyűrű,amelyen "ablakok" vannak.A gyűrű egyik vége kifelé kunkorodik és mellette van egy kis fül is kiképezve.Ennek a kis fülnek nem kell beakadnia valahová,hogy együtt forogjon az agy belső részével,az "Internal assembly"-vel?A probléma az,hogy amikor 2.-ba,direktbe váltok,kicsit szalajt az agy és csak késve reteszel,mintha az acél gyűrű rövid időre elfedné a kalapácsokat?!
Illetve a 3.? gyorsító fokozatban is van néha kis hajtásbeli kihagyás!
Bocs,ha ne fogalmaztam szakszerűen!
Louis módosította - 2015. február 11. - 22:42
Írta 2015. február 10. - 17:19

en is kerestem de nem nagyon van itthon.
ebay en esetleg olcsobb vagy gyartasd le.
nincs ebay-en sem, csak a cesur bikes gyártja és árulja, de hiába írtam nekik emailt, nem válaszolnak..
minden megoldás érdekel. a legyártás hol, hogyan?
Írta 2015. január 31. - 10:55

Öreg "barátunk" shyflirt1 új videója egy régi Shimano-333FA (3 sebességes szabadonfutós) agy karbantartásáról:
https://www.youtube....=em-subs_digest
Írta 2015. január 30. - 17:21

en is kerestem de nem nagyon van itthon.
ebay en esetleg olcsobb vagy gyartasd le.
Írta 2015. január 13. - 04:57

Köszönöm a segítséget!
Vasárnap írtam e-mailt Lenkei Péternek, de még nem jött válasz, ezért is gondoltam, hátha itt a fórumon kapok valami infót.
Közben találtam egy telefonszámot, így ma fel fogom hívni Lenkei Pétert, tud-e segíteni. Ha nem, akkor felveszem a gyártóval a kapcsolatot.
Írta 2015. január 13. - 01:45

Havernak volt gondja vele, elküldte a gyártónak de egy ilyen kör kb. 4-5 hétig tartott nála. A postát természetesen nem állja a gyártó.
Régebben Lenkei Péter forgalmazta, szerelte a Rohloff-ot. Keress rá, hátha megtalálod. Google biztosan sokat segít.
https://www.google.h...MDDJYPnUqjIgPAI
Írta 2015. január 12. - 21:10

egyik hivatalosan is agyvalto guru tajekoztatott hogy ha visszakuldod a gyartonak akkor ok szamla es minden nelkul elvallaljak a karbantartasat.
talan a postat is aljak meg kell kerdezni.
egyebkent nem nagyon vinnem sehova csakis a gyartohoz.mondom en aki mindent szetszed.
Írta 2015. január 12. - 20:52

Heló!
Segítségeteket kérném!
Tudnátok ajánlani egy megbízható szervizt vagy szerelőt, aki a Rohloff agyváltókhoz ért?
Van egy Rohloff 500/14 agyváltóm, amiből elfolyt egy csomó olaj és ha már úgy is tömítést meg olajat kell benne cserélni, akkor valaki átnézhetné, hogy van-e esetleg még valami baja.
Leginkább Debrecen vagy Szolnok környéki szakembert keresnék!
Köszönöm!
Üdv:
István
Írta 2015. január 04. - 20:32

csak atfutottam a cikket.3 at adnak 60ert?
ha meg is veszed jo ha mar elore van ra vevod mert ezeket eladni nem egyszeru.talan a tarcsas a legkelendobb de azzal meg nem vagy a penzednel.
- Vejne kedveli ezt
Írta 2015. január 04. - 20:22

@ridelife: én már igen. néztem is, meg beindult a fantáziám egy triplatányéros-10s hátsó soros felállással (sőt, XTR 11s sor felmegy ezekre a 8910s agyakra is, mert a nagy lánckereket közelebb lehetett vinni a küllőkhöz). Kb. itt vagy:
http://www.lfgss.com...comment12021699
Ez mennyire reális ár a rendszerért? 150 GBP, azaz kb. 60ezer HUF. Jó, vagy felejtős?
Vejne módosította - 2015. január 04. - 20:24
Írta 2014. december 20. - 19:52

- kboross@t-online.hu kedveli ezt
Írta 2014. december 04. - 17:41

A Supar Sachs 7-hez való tű mérete fi 2,5mm, a hossza pedig 91 mm. Gondolom ez stimmel a Spectro-hoz is.
Köszönöm már megkaptam később a méretet.
Írta 2014. december 04. - 10:07

Úgy emlékszem, Shimano 3CC-hez keresett valaki "clickbox"-ot. Most van, új, asszem 3000 Ft körüli áron, ez a fajta:
You can never have "enough" bikes.
Írta 2014. november 16. - 13:26

A Supar Sachs 7-hez való tű mérete fi 2,5mm, a hossza pedig 91 mm. Gondolom ez stimmel a Spectro-hoz is.
Írta 2014. november 12. - 18:28

Erről az SA-5 sebisről hallottatok már valamit?
Egy haverom akar ilyet építeni a bringájába.
http://ebike.hu/term...agyvalto-szett/
Beszéljem inkébb rá egy sachs hetesre?
Perszehogy beszéld rá egy S7-re !
Komolyan, volt már ilyen nálam, nagyon érzékeny a beállításra... Nem jó ez a S-A...
kboross@t-online.hu módosította - 2014. november 12. - 18:28
- bodispali kedveli ezt
You can never have "enough" bikes.