nekem a v-fék + 7-es nexus teljesen jó.
én úgy tudom, több verzió van, valamelyik agyváltó kontrás, valamelyik szabadonfutós. tárcsafékes talán csak a rohloff.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Agyváltók
Indította
nyilas
, 2002. június 13. 11:30
Írta 2002. szeptember 25. - 11:43

Írta 2002. szeptember 25. - 08:52

nos, ugy tunik, sikerul vizszintes papucsos vazat venni...
a megallassal kapcsolatban vannak ketelyeim: lehet
abroncsfeket hasznalni, vagy marad a dob/rollerfek verzio?
--r
--r
Írta 2002. szeptember 25. - 08:51

nos, ugy tunik, sikerul vizszintes papucsos vazat venni...
--r
--r
Írta 2002. augusztus 13. - 15:02

Még nem volt soha agyváltósom, és sem a szakcikkekben, sem a fentiekben még nem kaptam választ, de mivel Nyilas városi canga ötlete bennem is motoszkál, megkérdezném:
- A hármas vagy ötös rendszer - mivel feltételezhetõen jóval egyszerûbb a mechanikája - valóban sokkal tartósabb, robosztusabb, mint a hetes? Nekem városi strapagépnek (csakúgy mint Nyilasnak) amúgy is elég lenne egy hármas agyváltó is. Vagy akkor már legyen ötös?
- a kontra az alap feature az agyváltóban? Ha igen, mennyire könnyen lehet megszabadulni tõle? Nyilas, említetted, hogy kiszedetted. Ez egy szakinak rutinmûvelet, vagy valami speckóbb dolog?
- Nyilas: a vázad eleve alkalmas láncfeszítésre (a tengely behelyezésének iránya folytán)?
Kössszzz!
- A hármas vagy ötös rendszer - mivel feltételezhetõen jóval egyszerûbb a mechanikája - valóban sokkal tartósabb, robosztusabb, mint a hetes? Nekem városi strapagépnek (csakúgy mint Nyilasnak) amúgy is elég lenne egy hármas agyváltó is. Vagy akkor már legyen ötös?
- a kontra az alap feature az agyváltóban? Ha igen, mennyire könnyen lehet megszabadulni tõle? Nyilas, említetted, hogy kiszedetted. Ez egy szakinak rutinmûvelet, vagy valami speckóbb dolog?
- Nyilas: a vázad eleve alkalmas láncfeszítésre (a tengely behelyezésének iránya folytán)?
Kössszzz!
Írta 2002. augusztus 06. - 10:04

A görögõs fék hihetetlen jó...télen!!!
Idõjárástól független(hó, sár, esõ, dzsuva, trágya...stb).
De nyáron nem jó, mert nagyon melegszik. +5celsius alatt nagyon jó, de 20 fok felett már gáz.
Sok futár-kollegám ezért tart 1 téli kereket(görgõs fékkel), és 1 nyárit Cantival.
Idõjárástól független(hó, sár, esõ, dzsuva, trágya...stb).
De nyáron nem jó, mert nagyon melegszik. +5celsius alatt nagyon jó, de 20 fok felett már gáz.
Sok futár-kollegám ezért tart 1 téli kereket(görgõs fékkel), és 1 nyárit Cantival.
Írta 2002. augusztus 04. - 20:11

Ezek szerint ez nem csak honi specialitas, hanem worldwide >
This is baad!
szomoru...
vad

This is baad!
szomoru...
vad
Írta 2002. augusztus 04. - 20:08

Igen Német országban vettem. És nekem az FR változat volt amit Hopeal használtam, de mikor visszavittem rögtön kitalálták, hogy nem rendeltetés szerüen használtam, ezt mindenr ki szokták amúgy találni, de mivel sem én, sem pedig õk nem tudtuk bizonyítani ezt inkább hagytam õket a francba. >

Írta 2002. augusztus 04. - 20:02

Tenyleg eleg "kiprobalas" volt.. :-X
Kinnt vetted Nemeto. ban?
Nemtom , en ugy emlekszem a gyari meghatarozas :enm csak CCt jelol meg, hanem ugy mindent.... :-/
Van is tarcsafekes FR valtozat, meg tandem stb.
Na mindegy azert kafa lehet allva is meg mindenhogy valtani....
vad
Kinnt vetted Nemeto. ban?
Nemtom , en ugy emlekszem a gyari meghatarozas :enm csak CCt jelol meg, hanem ugy mindent.... :-/
Van is tarcsafekes FR valtozat, meg tandem stb.
Na mindegy azert kafa lehet allva is meg mindenhogy valtani....
vad
Írta 2002. augusztus 04. - 19:54

Mikor visszavittem azt mondták, hogy csakugyan CC-s a cucc és azért nem bírta. De legalább kipróbáltam, igaz drága mulatság volt. :-/
Írta 2002. augusztus 04. - 19:48

Ezt azert nem hittem volna-> akkor ez CCs cucc.. vagy kozepre kell berakni, mint a Nikolai.
vad
vad
Írta 2002. augusztus 04. - 19:09

Írta 2002. augusztus 04. - 19:07

Írta 2002. augusztus 04. - 19:04

Nekem egy Rohloff agyváltóm volt, de nem bírta a letörésugrásokat, megártottak neki a 4-5 méterek. :-/ :'(
Azt tanácsolom ne vagyél ilyet!!
Azt tanácsolom ne vagyél ilyet!!
Írta 2002. augusztus 04. - 01:58

Írta 2002. augusztus 03. - 18:33

Hallgass rám agyváltót a shimanotol soha nincs alkatrész hozzá meg a sram az jobb.
vendég__*
Írta 2002. augusztus 03. - 17:08

fityisz = fityisz2, és mivel fentebb már leírtam a véleményemet úgy gondoltam minek ragozzam tovább.
Nem tudom mibõl érezted a lekezelést és a bunkóságot, de biztosíthatlak, hogy rosszul érezted.
És továbbra is azt mondom, hogy nem!
Nem tudom mibõl érezted a lekezelést és a bunkóságot, de biztosíthatlak, hogy rosszul érezted.
És továbbra is azt mondom, hogy nem!
Írta 2002. augusztus 03. - 00:27

A! A! A! sracok , maradjunk a temanal!!!!!!!!!
fityisz szerint :nem
maci :ezzel nem ert teljesen egyet....
En nemtom, soha nem volt tapasztalatom.... egy Rohloff bizti birja a strapat.
vad
fityisz szerint :nem
maci :ezzel nem ert teljesen egyet....
En nemtom, soha nem volt tapasztalatom.... egy Rohloff bizti birja a strapat.
vad
Írta 2002. augusztus 02. - 23:58

öccsém nem kellröviden tömören és ijen lekezelõen bunkonak lenned.
a rendes fityisz is belátta hogy nem kötelessége bunkonak lennije az emberekkel.
de remélwem eljön az idõ amikor erre te is rájössz
a rendes fityisz is belátta hogy nem kötelessége bunkonak lennije az emberekkel.
de remélwem eljön az idõ amikor erre te is rájössz
vendég__*
Írta 2002. augusztus 02. - 23:23

Írta 2002. augusztus 02. - 23:16

nagy kérdésem van:
ijen agyváltós cuccok jók durvulásra?
mert az egyszerûbb lenne szerintem ,nmeg egy vastagabb atombiztos bmx lánccal leesés biztos lenne meg merev meg ijesmi
ijen agyváltós cuccok jók durvulásra?
mert az egyszerûbb lenne szerintem ,nmeg egy vastagabb atombiztos bmx lánccal leesés biztos lenne meg merev meg ijesmi