Erről az SA-5 sebisről hallottatok már valamit?
Egy haverom akar ilyet építeni a bringájába.
http://ebike.hu/term...agyvalto-szett/
Beszéljem inkébb rá egy sachs hetesre?
Erről az SA-5 sebisről hallottatok már valamit?
Egy haverom akar ilyet építeni a bringájába.
http://ebike.hu/term...agyvalto-szett/
Beszéljem inkébb rá egy sachs hetesre?
Nahh!Sikerült képet felrakni.Erről a váltórol írtam nektek,ehhez kellett a tolórúd mérete.A képen a 25-ös tétel.
Így van, ez az...
You can never have "enough" bikes.
Nahh!Sikerült képet felrakni.Erről a váltórol írtam nektek,ehhez kellett a tolórúd mérete.A képen a 25-ös tétel.
Amire még nem sikerült rájönnöm,hogy lehet képet be tenni a fórumra.
Valahová feltöltöd, aztán linkeled az üzenetablak fölötti sáv megfelelő parancsába másolva. Próbálgasd, menni fog.
Más. Most találtam:
http://mmi.tudelft.n...s/pasman12a.pdf
Fasza kis leírásnak tűnik.
Nagyon köszönöm a segítséget így már biztos jó lesz.
Mértem: 91 mm hosszú, 2,5 mm átmérőjű a tolórúd az S7-ben.
Sziasztok!
Adott egy Nexus 7-es agyváltó, és elszakadt a kontratartó lemez egy fékezésnél, és hátratekeredett a kontrakar, beszorult a váltó. Most fogom szétszedni, de ilyen esetet még nem javítottam, előzetesen valami tipp, jó tanács? Mármint az említett hibajelenséggel kapcsolatban, szakértelem, tapasztalat van, szerencsére... Ha jól tudom, ez már elvileg nem tekeredhet hátra, mert a tengelyen nem fordul ela kar, mint a sima kontrásokon... Hozzám már csak a kerék került, de szerintem a vázban elforgott a tengely is, bár látszólag rajta vannak az elfordulásgátlók. Ha tengelyestül fordult el, akkor a hajtás oldalnál szorulhatott meg?
De jó hejre írtam.
Mértem: 91 mm hosszú, 2,5 mm átmérőjű a tolórúd az S7-ben.
De jó hejre írtam.
Szerintem nem ide akartad irni:)
Vagy nem is ertem, ez egy amolyan omlesztett topic...en meg azt hittem, ujat nyitottam:)
Üdv.Mindenkinek.
Hozzám került egy agyváltós bringa aminek egy sram spectr s7-es váltója van.Hiányzik belőle a tolórúd.A cső megvan.
Ha valaki meg tudná adni a tolórúd méreteit annak nagyon örülnék.
Képet,hogy lehet beszurni ide?
Köszönöm a hozzászólást.Ha valaki tud segíteni privátba üzenjen a lajbi81@freemail.hu-n
Szerintem nem ide akartad irni:)
Vagy nem is ertem, ez egy amolyan omlesztett topic...en meg azt hittem, ujat nyitottam:)
tompos módosította - 2014. október 20. - 20:30
Köszönöm a hozzászólást.Ha valaki tud segíteni privátba üzenjen a lajbi81@freemail.hu-n
hat igen egy olajcsere ilyesmit nem old meg.viszont remelem 10 rugoert nem csak olajat cserelt a shimano hungary.
sajnos jo szivvel es nyugodt lelkiismertettel sem tudok olyan szerelot akire rabiznek egy ilyen agy szetboritasat a hivatalos szervizen kuvul.
esetleg a szerelesre adott garanciaval probalkoznek.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
azert kerlek ird le\masold ki ne kelljen egy masik forumon kibogaraszni a hozzaszolasok kozul.
egyebkent ne lepodj meg ha a topikot zarjak es atteszik a megfelelo helyre.
"Alacsony terhelesnel idonkent olyan, mintha ugrana egyet. Lancot mar csereltem es a bringa viszonylag uj, ezert gondolom a valto kornyeken van a gond, erzesre az is a forras."
2 helyen volt mar, elvileg mindehonnan a Shimano szervizbe kuldtek, ahol olajat csereltek.
azert kerlek ird le\masold ki ne kelljen egy masik forumon kibogaraszni a hozzaszolasok kozul.
egyebkent ne lepodj meg ha a topikot zarjak es atteszik a megfelelo helyre.
tulajdonkeppen mi is a baja es mit csinaltak vele eddig?
Leirtam az elso postban szereplo linken.
tulajdonkeppen mi is a baja es mit csinaltak vele eddig?
alkatreszrendeles nalluk ugy megy hogy barmelyik shimanot is forgalmazo kiskernel megrendeled a cuccot es azt a nagyker leszallitja a kiskernek ahol atveheted amint megekezett.
regebben ha jol emlekszem a szerviz is igy ment csak eppen forditva.
bevitted a kiskerbe a cumot, akik elkuldtek a forgalmazonak szervizeltetni esetleg garira.
persze azota lehet ez teljesen mashogy megy.mintha lett volna egy forgalmazo csere azota.
Na, ez az, amit mar elvileg csinalt 2 kulonbozo szerviz is 0 eredmennyel.
Olyanra van szuksegem, aki meg tudja csinalni, kulonben a jo francot sem er az egesz. Max. megint kicserelnek egy 10-esert az olajat. Ilyen kevesbe hasznalt, tiszta olaja szerintem ujkoraban sem volt...
alkatreszrendeles nalluk ugy megy hogy barmelyik shimanot is forgalmazo kiskernel megrendeled a cuccot es azt a nagyker leszallitja a kiskernek ahol atveheted amint megekezett.
regebben ha jol emlekszem a szerviz is igy ment csak eppen forditva.
bevitted a kiskerbe a cumot, akik elkuldtek a forgalmazonak szervizeltetni esetleg garira.
persze azota lehet ez teljesen mashogy megy.mintha lett volna egy forgalmazo csere azota.
ha jol tudom most epp ok
Ezt neztem mar, viszont nem tudtam rajonni micsoda. Kontakt info nincs, kulonbozo nevu uzletek vannak...a honlapjuk alapjan vegyes kinalattal, ill. igazabol semmi biztatoval:)
Elsosorban olyan szerviz erdekelne, amivel vkinek elso kezbol van tapasztalata.