Vettem pár éve egy nagyon lerozzant bringát, igen olcsón, Pentasporttal. Nagyon sok bütykülgetés után most ez "a" bringám, de hiába nagyon szeretem az egész bringát, az agyváltó régóta lezáratlan téma.
Nem reméltem, hogy valaha mûködni fog, de (jó drágán német ebay-rõl) pótoltam a törött váltókart, itt a fórumon kapott segítséggel (kborossnak köszönet) pótoltam az egyik rudasláncocskát. Sokat állítgattam. Így végül mûködött. Egy nagyon rövid ideig.
Jelenleg (és elég régóta) úgy használom, hogy 2. v 3.-as fokozatban tekerek (a másik nem létezik, talán a 3-mas van meg, de nem biztos), ha gyorsítani szeretnék, akkor a 4-es néha a rendelkezésemre áll, és tudok ritkán használt 5-öst is kapcsolni. 1-es nincs, pedig néha kéne. És szintén nagyon jó lenne a 2-es is (avagy a 3-mas).
Ezen kívül néha nem teljesen fut szabadon. Félek tõle egy kicsit, hogy egyszer egy fontos helyzetben hagy cserben az agy, ez talán a legfõbb gondom. A kontra eddig hûséges.
Sok beállítási próbálkozás és kísérlet után azt mondom, hogy valamilyen belsõ problémája van. Ha pl. kézzel húzom ki a láncocskát, akkor azon az oldalon, ahol 3 fokozata kéne, hogy legyen, néha megvan a 3, de gyakran csak kettõt érzékelek. (Nyáron a játszótéren hülyének néztek a gyerekek, hogy miért tologatom egy pedálfodulatnyit 50x egymásután .)
Három út áll elõttem, tanácsotokat kérném, hogy melyiken induljak el:
- Szétszedem, megpróbálok rájönni, hogy mi rossz benne, cserélni az alkatrészt, stb. Ez ellen az szól, hogy sosem szedtem még szét agyváltót (ez leküzdhetõ) ill. éppen olyan helyzetben vagyok, hogy családi okokból nagyon kevés az idõm, így erre kéne optimalizálni. Ennek ellenére, ha szakértõk szerint van esélyem, akkor neki esek.
- Keresek egy olyan szakit, aki ezt megteszi helyettem (Bp). Ennek a korlátja, hogy van pár kerékpárszerelõ a városban, akinél még én is jobbna értek a témához, és nem tudom ki ért egyáltalán az agyváltókhoz komoly szinten, és az mennyiért dolgozik.
- Van a közelemben egy fölöslegessé vált új SRAM T3-as. Lemondok a Pentasportról, és a szélesebb áttételtartományról, és kerékfûzés stb. után új problémákkal szembesülök
(Anyagi helyzetem ennél dárgábbat most nem enged meg.)
Mit gondoltok?