üdv. duomaticot használt már valaki?a városi puch-omba gondolkozok a 3-as torpedó helyett, mert már nyiklik nyaklik, és a vezeték miatt csak kettes van benne. elvleg az áttétele, olyan mint abban a kettes meg a hármas. jól kezelhetõ? a másik verzió a nexus 3 lenne, annak meg gondolom hatékonyabb a kontrája.
Igen, én már használtam. Szép mechanika, de nem szerettem a használatát.
Nem praktikus, hogy minden fékezéskor vált is. Az áttételi arányai 1:1 , és 1:1.36.
A fékje egyébként nem rossz, karbantartás kérdése.
Ha megtisztítod, és olajat adsz neki, jó lesz a fék...Mukodesi elve ugyan az.aszem a kontraja mas csak.
A duomatic is jo de csak ha az ujabb olajzo nelkuli szeria.annak mar fog a fekje.
Ha megis nexus akkor a duo nem elado?
Ugyanaz, mint a 3gang, vagy penta fékje.
Ez horror ár, az eladó nincs tisztában magával...eladó, mert nem én árulom, csak venném, de lehet nem is ér annyit. ami meg a kempingben van, az csak 28 lyukas asszem, de az nem eladó, mert egyszer megcsináltatom a vázat.
SACHS Duomatic agyváltó - Vatera.hu
nem tudom, ér-e ennyit, a kempinghez valót kb 5 ezerért vettem befûzve, ahhoz képest ez túlárazott, viszont, az hogy nincs váltókar, az nagyon tetszene. még egy kérdés. hogy egy bizonyos renak márkájú agydinamóhoz kell-e valami spéci kapcsoló vagy drót, hogy összeköthessem a lámpákkal? vagy el tudnád tömören magyarázni, hogy az agydinamók milyen drótokkal és hogyan kapcsolódnak a vázhoz meg a lámpákhoz. tudom off, de itt van a szakértelemköszi.