Montiba szeretném építeni, általános hobbi terep felhasználásra.Elsõsorban a tartósság és a megbízhatóság lenne a fõ kérdés.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
kaptam egy dobfekes 3 as sturmeyt.
az istener sem sikerult jol belonom a konusz feszesseget.
amint meghuzom a tengely anyakat megszorul az egesz pedig konuszok jol vanank beallitva.
mi ilyenkor a teendo?
You can never have "enough" bikes.
a 14-es is kukazhato:D
en arra gondoltam hogy ha a 14 kivesszuk akkor lehet szabadonfuto lesz az agy.
mojduk nem allandoan mert gondolon neha azert elkapja a fekpofa a kupot es akkor fekez de talan nem minden esetben.
de ha meg kiszedjuk a fekpofat is akkor a kup lefuthat az orsorol es akkor meg nincs 1-tol 3-ig sebessegunk.
legjobb ha a 19-est lecsereljuk egy szeles alatetre es akkor a 14. 12. es a 8. kihagyhato es mar ki is hereltuk a kontrat.
elmeletben.
hat de kerem hogy nez az ki.
egyebkent valo igaz.isszetakolhato ket valtokarral.
heggeszteses tortenetet nekem is!
Kedves Hozzáértõk!
Tanácsot szeretnék kérni: Van egy régi téli gépem 3 sebis Torpedóval, amely az utóbbi idõben hegymenetben(terhelés alatt) össze-vissza vált, illetve az ehhez tartozó kerék is cserés (kuka) állapotban van. A napokban lõttem a neten egy megfelelõ hátsókereket Pentasport 5 sebis agyváltóval (2 bowdenes), amit hiányos szerelékkel adnak(váltókar, bowdenek, görgõk, bilincsek hiányosak). Kérdések: Próbáljam meg megjavíttatni a Torpedót (és persze fûzzem át a kereket) vagy kezdjek el küzdeni a Pentasporttal? Hol tudok (Bp.) hozzáértõ és tisztességes Szakit találni az agyváltójavításhoz? Kit/Kiket javasoltok? Köszönöm a választ. Üdv Zelo
Budapesten ajanom frenkit vagy jomagam.
Egyebkent ketlancos pentat nem ajanlom foleg ha nem vagy hozzaerto. Remalom beallitani megnagyobb gond a hianyzo cuccok beszerzese.
Egyebkent az ossze vissza valtas a 3.-nal is csak beallitas hiba lehet.
A hegesztést én már próbáltam, ha érdekel, leírom, hogy s mint !urak
ódon darab sachs 3 sebis agyváltóból el lehet tünteni vhogy a kontra funkciót, vagy inkább hagyjam a frászba?
Budapesten ajanom frenkit vagy jomagam.
Egyebkent ketlancos pentat nem ajanlom foleg ha nem vagy hozzaerto. Remalom beallitani megnagyobb gond a hianyzo cuccok beszerzese.
Egyebkent az ossze vissza valtas a 3.-nal is csak beallitas hiba lehet.