De akkor ez csak erre lesz jó, zápor ellen, ebbe még akkor is belefulledsz, ha nem tekersz. Nekem van bringás poncsom is, az mindenhol véd és nem fulledsz bele egész nap sem, bár kenyelmetlenebb.
Mountexbe amúgy van 6 ropiert ilyen gatya, de az kicsi tokba osszehajthato.
neztem a poncsot is (ami ralog a terdre), nem tunt az sem rossznak, de szellozes szempontjabol szerintem tokmindegy.
amugy novadryos, nem a legolcsobb agyag. van ilyen kabatom, es bevalt. meretben hasonlo mereture ossze lehet gyurni, mint a poncsot, es xxleset vettem, mert igy tenyleg vegigfedi a gatyat tekeres kozben is. korabban volt egy xles (az vmi turacucc volt), es a gatyam also resze mindig vizes lett.
az ilyen uni mereteknel nekem az valt be, hogyha a sisak meretezesenel epp kozepre esik. nalam ez 57cm, igy az itt vegzodo (kezdodo) sisakok kiesnek, viszont tobb gyartonal van ilyesmi, hogy 54-60 (giro, met, uvex) - nah ezek mar vakon vasarolva is jok.
a metet amugy ajanlani tudom - az araert szvsz jobb, konnyebb es szepek is. nekem jobban bejott, mint a hasonlo aru giro vagy uvex. volt meg egy dragabb is (a gyartora mar nem is emlekszem), de epp azt tortem ripityara 3 het utan
azota ilyen 10-15e arsavban utazom. marmint kint annyi, mert itthon van hogy 1.5x annyi.