mielõtt bármi jó drága dolgot vennél próbáld ki. Nem egy nagyon drága. Van ott térdvédõ is. Ha tele lennék lével akkor lehet én is vásárolnék jó drága dolgokat is. Viszont. Ha a megfelelõ fázós részt kellõképpen felöltözteted (kéz, derék, lábad a cipõben) akkor nem fog máshova is átragadni a fázás. Bár mindenkinek egyéni a tûrése. Én úgy -15 fokig kimegyek bizózni.Tavaly is mentem minden téli hónapban 1000 km fölött kint. Más a motoros mert ott semmi hõtermelõ mozgás nincs.Ilyen pamut alá öltözeteket meg rengeteg cég gyárt.Bár nem mindig a tiszta pamut a legjobb. Keverik .Jobbakba tesznek pl. ezüstszálat. De próbáld ki bármelyik ötletet.
egeszsegbolt.hu
Én is szívesen kipróbálnám, felpróbálnám. Öltözet kipróbálására nem tudom hogy lenne lehetõség, leginkább sehogy. Használtan már a webshopok sem veszik vissza. Méretprobléma miatt lehet cseréltetni. Hacsak nem vagyok tesztelõ, aki cikket ír róla és kap egy mintadarabot a forgalmazótól.
Ez az Oxford pedig nem kapható minden sarkon, és elég nehezen szerezhetõ be. De legalább ebbõl van mintadarabom (térdmelegítõ és nyakmelegítõ), az anyag valóban speciális, nagyon különbözik a többitõl. A felsõrõl és nadrágról egyetlen helyen találtam felhasználói értékelést, a régi CRC oldalon. Onnan pedig jóra emlékszem. Valóban nagyon drága, meggondolandó. Érdeklõdtem a hazai forgalmazónál, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
Nagyon fázós vagyok. 15 fok alatt el sem indulok, de ha csökken a hõmérséklet 10 fokig, már hazafelé veszem az irányt. Ezt szeretném 0-5 fokig levinni megfelelõ ruházkodással.
Az általad linkelt derékvédõ nem gyapjú. Lentebb pont azon volt a hangsúly.