Bizony! Ez a Decathlon-ban majdnem 10 rugó. Ilyet is vettem.Ezt sem láttam még ilyen jó árban pl.
https://www.tchibo.h...p400020533.html
Van a 3.000 Ft jóváírás, hisz most vásároltam. Csak 15 rugó felett kell vásárolni.
Bizony! Ez a Decathlon-ban majdnem 10 rugó. Ilyet is vettem.Ezt sem láttam még ilyen jó árban pl.
https://www.tchibo.h...p400020533.html
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Valamelyik nap én is körbenéztem itt a netes áruházukban. Így látásra jó minõséget találtam jó árakkal. Sajnos a 3000 ft-os jóváírás már nincs. De ezek szerint a fõvárosiaknak jó lehet mert könnyen tudnak cserélni.Kellemes tapasztalataimat szeretném elmesélni a Tchibo webáruházzal kapcsolatban.
Facebook-on belebotlottam egy hirdetésükbe, ami ide irányított:
https://www.tchibo.h...p400038638.html
Arra jutottam, hogy vettem 4 féle cuccot is, ebbõl 3-nál kellett méretet is választani. Mindenbõl "L"-est választottam. Betettem kosárba, check out.
Elsõ kellemes meglepetés az volt, hogy 15.000 Ft-os vásárlás felett autómatikusan levontak 3.000 Ft-ot a termékek árából, plusz a posta is ingyen volt.
3 nap alatt jött meg a csomag, aztán sajnálattal konstatáltam, hogy mind a 3 cucc nagy rám. Gondolkodtam mi legyen, nézegettem a papírokat és észrevettem, hogy a visszárura és termékcserére vonatkozó dolgokat, full korrekten összefoglalták egy A4-es lap erejéig. Volt egy szám felhívtam.
Lehetõség let volna GLS-el visszaküldeni és cserét kérni, de én a személyes cserét választottam. Van boltjuk az Árkádban és az Arénában is. Meg még pár helyen.
Elõtte a hölgyemény a telefonon megnézte nekem, hogy hol van készleten a megfelelõ méretbõl és az Árkádba irányított. Bementem a számlával és a cuccokkal, a srác nagyon illedelmesen és profin megmutatott minden méretet, fel is próbálhattam mindet.
Végül kiderült, hogy a kabátból nem hogy az L-es, de még az M-es is nagy. Végül S-es csaj méretre cseréltük. Gatya M-es lett.
Na egy szó mint száz, jó áraik vannak, gyorsak, és a bajban sem hagynak magadra. Nagyon EU volt a szolgáltatás, ajánlom mindenkinek aki talál szimpatikus cuccot magának.
Endura Hummvee gatyáról van valakinek tapasztalata? Fõképp az anyaga érdekelne hogy mennyire erõs!
Akkor marad a Decathlon-os gatya.Köszi! Biztos jó cucc, de ennyit nem adok egy gatyáért, skót vagyok.
Nekem nem vált be a kamasli alulról áthül a cipõ ugyanúgy. Téli cipõt szereztem (shimano), az a valódi megoldás.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Köszi! Biztos jó cucc, de ennyit nem adok egy gatyáért, skót vagyok.Most ilyet nézegettem a Bergusonban, elég komolynak tûnt: Endura Spinning kerékpáros rövidnadrág - Berguson Kerékpár Szaküzlet és Szervíz
Mondjuk, hogy mitõl országúti egy nadrág, azt nem teljesen értem.
Bevallom, nekem a Decathlonos is hibátlan, sõt, rájöttem, hogy a Northwave gatyáim betétjét nem bírom hosszabb távon. Minden popó más...
Nálam +1 szám, 45-ös lábra 46-os a jó.
Most ilyet nézegettem a Bergusonban, elég komolynak tûnt: Endura Spinning kerékpáros rövidnadrág - Berguson Kerékpár Szaküzlet és SzervízKéne egy betétes rövid gatya. Milyet vegyek? A dekás nem volt a legjobb.
Ha valaki tart belõle 47-est, mármint ami tényleg akkora. A sportcipõket alászámozzák, abból 48-49-es kell. Shimanoban 49-esem van. Nem tudom a Specializednél hogy megy ez.
Specialized Comp, próbálj egyszer, tetszeni fog.
Hosszában nem nyúlik a cipõ. Próbakor mindig elõretolom a lábam a cipõben, hogy elérje az orrát és ha az ujjam befér hátul, akkor jó. Nekem széles a lábfejem és a cipõk nagy része oldalról összeszorítja, ami legalább annyira kényelmetlen mintha rövid lenne.