Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Ezt sem láttam még ilyen jó árban pl.
https://www.tchibo.h...p400020533.html

Bizony! Ez a Decathlon-ban majdnem 10 rugó. Ilyet is vettem.
Van a 3.000 Ft jóváírás, hisz most vásároltam. Csak 15 rugó felett kell vásárolni.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
nekem endura zyme van asszem

annak bazi vastag az anyaga, jó erõsnek tûnik, csak mivel patentos az eleje és könnyen kioldódik, egy öv nem árt hozzá

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Kellemes tapasztalataimat szeretném elmesélni a Tchibo webáruházzal kapcsolatban.

Facebook-on belebotlottam egy hirdetésükbe, ami ide irányított:
https://www.tchibo.h...p400038638.html

Arra jutottam, hogy vettem 4 féle cuccot is, ebbõl 3-nál kellett méretet is választani. Mindenbõl "L"-est választottam. Betettem kosárba, check out.
Elsõ kellemes meglepetés az volt, hogy 15.000 Ft-os vásárlás felett autómatikusan levontak 3.000 Ft-ot a termékek árából, plusz a posta is ingyen volt.

3 nap alatt jött meg a csomag, aztán sajnálattal konstatáltam, hogy mind a 3 cucc nagy rám. Gondolkodtam mi legyen, nézegettem a papírokat és észrevettem, hogy a visszárura és termékcserére vonatkozó dolgokat, full korrekten összefoglalták egy A4-es lap erejéig. Volt egy szám felhívtam.

Lehetõség let volna GLS-el visszaküldeni és cserét kérni, de én a személyes cserét választottam. Van boltjuk az Árkádban és az Arénában is. Meg még pár helyen.
Elõtte a hölgyemény a telefonon megnézte nekem, hogy hol van készleten a megfelelõ méretbõl és az Árkádba irányított. Bementem a számlával és a cuccokkal, a srác nagyon illedelmesen és profin megmutatott minden méretet, fel is próbálhattam mindet.

Végül kiderült, hogy a kabátból nem hogy az L-es, de még az M-es is nagy. Végül S-es csaj méretre cseréltük. Gatya M-es lett.

Na egy szó mint száz, jó áraik vannak, gyorsak, és a bajban sem hagynak magadra. Nagyon EU volt a szolgáltatás, ajánlom mindenkinek aki talál szimpatikus cuccot magának.

Valamelyik nap én is körbenéztem itt a netes áruházukban. Így látásra jó minõséget találtam jó árakkal. Sajnos a 3000 ft-os jóváírás már nincs. De ezek szerint a fõvárosiaknak jó lehet mert könnyen tudnak cserélni.
Ezt sem láttam még ilyen jó árban pl.
https://www.tchibo.h...p400020533.html

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Vannak még korrekt cégek. Nekem tegnap adtak fel valamit angliában és Budapesten, az elsõ már megjött, a másodikat még várom. :D

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Kellemes tapasztalataimat szeretném elmesélni a Tchibo webáruházzal kapcsolatban.

Facebook-on belebotlottam egy hirdetésükbe, ami ide irányított:
https://www.tchibo.h...p400038638.html

Arra jutottam, hogy vettem 4 féle cuccot is, ebbõl 3-nál kellett méretet is választani. Mindenbõl "L"-est választottam. Betettem kosárba, check out.
Elsõ kellemes meglepetés az volt, hogy 15.000 Ft-os vásárlás felett autómatikusan levontak 3.000 Ft-ot a termékek árából, plusz a posta is ingyen volt.

3 nap alatt jött meg a csomag, aztán sajnálattal konstatáltam, hogy mind a 3 cucc nagy rám. Gondolkodtam mi legyen, nézegettem a papírokat és észrevettem, hogy a visszárura és termékcserére vonatkozó dolgokat, full korrekten összefoglalták egy A4-es lap erejéig. Volt egy szám felhívtam.

Lehetõség let volna GLS-el visszaküldeni és cserét kérni, de én a személyes cserét választottam. Van boltjuk az Árkádban és az Arénában is. Meg még pár helyen.
Elõtte a hölgyemény a telefonon megnézte nekem, hogy hol van készleten a megfelelõ méretbõl és az Árkádba irányított. Bementem a számlával és a cuccokkal, a srác nagyon illedelmesen és profin megmutatott minden méretet, fel is próbálhattam mindet.

Végül kiderült, hogy a kabátból nem hogy az L-es, de még az M-es is nagy. Végül S-es csaj méretre cseréltük. Gatya M-es lett.

Na egy szó mint száz, jó áraik vannak, gyorsak, és a bajban sem hagynak magadra. Nagyon EU volt a szolgáltatás, ajánlom mindenkinek aki talál szimpatikus cuccot magának.

Fülee

Fülee

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Nem jár, én külön vettem hozzá.
A Humvee jobb vétel, de nekem jobban tetszett a singletrack.
Valahogy komolyabbnak tûnt.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
A Singletrack-hez jár betét? Mert ebay-en van most occsón

Fülee

Fülee

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

Endura Hummvee gatyáról van valakinek tapasztalata? Fõképp az anyaga érdekelne hogy mennyire erõs!

Nekem az Endura Singletrack van, haver meg a Humvee-t vette. Érzésre azonosnak tûnik az anyaga. Én egy éve használom, gyakorlatilag semmi nyoma kopásnak, bolyhosodásnak, mintha új lenne.
Jó holmi, ajánlom.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Endura Hummvee gatyáról van valakinek tapasztalata? Fõképp az anyaga érdekelne hogy mennyire erõs!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás

Köszi! Biztos jó cucc, de ennyit nem adok egy gatyáért, skót vagyok. :)

Akkor marad a Decathlon-os gatya. :P
Marci

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Rendeltem a Begusonból Elastic szélálló kantáros nadrágot, ebbõl tudom a méretem, nem is kerül olyan sokba, remélem jó lesz. Ezen kívül még zoknikat, Kellys thermo térdmelegítõt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nekem nem vált be a kamasli alulról áthül a cipõ ugyanúgy. Téli cipõt szereztem (shimano), az a valódi megoldás.

+1 pedig próbálkoztam hõtükör fóliával is a talpbetét alatt....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Most ilyet nézegettem a Bergusonban, elég komolynak tûnt: Endura Spinning kerékpáros rövidnadrág - Berguson Kerékpár Szaküzlet és Szervíz
Mondjuk, hogy mitõl országúti egy nadrág, azt nem teljesen értem.
Bevallom, nekem a Decathlonos is hibátlan, sõt, rájöttem, hogy a Northwave gatyáim betétjét nem bírom hosszabb távon. Minden popó más...

Köszi! Biztos jó cucc, de ennyit nem adok egy gatyáért, skót vagyok. :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Ez ok, de nem magyarázza, hogy megfelelõ méret választás esetén hová fér el benne kényelmesen egy vastag talpbetètet és a vastag zokni.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Nálam +1 szám, 45-ös lábra 46-os a jó.

Gondolom kisebb méreteknél nincs akkora szórás. Az én méretemben azt vettem észre, hogy US méretezés szerint 13-14.5 közötti sportcipõk jók rám. Van 13-as és 14.5-es sportcipõm, a Shimano 14-es és ezek mind ugyanakkorák mint a 47-es utcai cipõim. A cipõk felpróbálása közben is ugyanezt a szórást tapasztaltam. Sajnos a biciklis cipõknél is ez van nagy méreteknél. Hiába a nagy elõvigyázatosság és méricskélés, negyedszerre szívom meg rendelt cipõvel.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás

Kéne egy betétes rövid gatya. Milyet vegyek? A dekás nem volt a legjobb.

Most ilyet nézegettem a Bergusonban, elég komolynak tûnt: Endura Spinning kerékpáros rövidnadrág - Berguson Kerékpár Szaküzlet és Szervíz
Mondjuk, hogy mitõl országúti egy nadrág, azt nem teljesen értem.
Bevallom, nekem a Decathlonos is hibátlan, sõt, rájöttem, hogy a Northwave gatyáim betétjét nem bírom hosszabb távon. Minden popó más...
Marci

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Ha valaki tart belõle 47-est, mármint ami tényleg akkora. :) A sportcipõket alászámozzák, abból 48-49-es kell. Shimanoban 49-esem van. Nem tudom a Specializednél hogy megy ez.

Nálam +1 szám, 45-ös lábra 46-os a jó.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Kéne egy betétes rövid gatya. Milyet vegyek? A dekás nem volt a legjobb.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Specialized Comp, próbálj egyszer, tetszeni fog.

Ha valaki tart belõle 47-est, mármint ami tényleg akkora. :) A sportcipõket alászámozzák, abból 48-49-es kell. Shimanoban 49-esem van. Nem tudom a Specializednél hogy megy ez.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Hosszában nem nyúlik a cipõ. Próbakor mindig elõretolom a lábam a cipõben, hogy elérje az orrát és ha az ujjam befér hátul, akkor jó. Nekem széles a lábfejem és a cipõk nagy része oldalról összeszorítja, ami legalább annyira kényelmetlen mintha rövid lenne.

Specialized Comp, próbálj egyszer, tetszeni fog.