Vettem Elastic hosszú kantáros szélálló betétes nadrágot és csak a derekánál van benne boholy, illetve a lábában csak csíkokban. Tehát nem végig bolyhos az egész nadrág rész belülről. Ez így szokott lenni vagy elszúrtam a vásárlást?
Általában csak elöl van szélálló réteg.. vagy csak a térdnél, illetve gyártója válogatja, hogy meddig és hova helyez szélálló paneleket.
Egy kis segítséget szeretnék kérni: valami könnyű térdvédő-féleséget tervezek venni XC/AM célra.
A sok gyártó kínálatából választani eleve megér egy misét, de ami a legjobban aggaszt, hogy a méretezés sem egyértelmű számomra.
Írják, hogy mérjem meg x távolságra a térdem fölött és alatt a kerületet. A vádli magasságában még oké (~39cm), de a térd fölött hogy kell mérni?
Ha terheletlenül mérem, akkor 10cm-re a térd fölött 44cm. Ha behajlítom a térdem, akkor rögtön 48cm... Melyik méretet kell alapul venni?
Az én logikám szerint a kisebbet, mert elcsúszna-elforogna, de elég rugalmasak ezek a holmik, hogy felvegyenek ennyi "térfogatváltozást"?
Tudom, cipőt a cipőboltból, de a magyar boltok kínálatát, meg hogy mit lehet felpróbálni szerintem hagyjuk. Netes vásárlás lesz a dologból.
A következő kérdés, hogy melyiket:
A listámon az első a Bluegrass Bobcat, tetszik, az ára is jó, és nem írnak rosszat róla a review-okban.
Ami még esetleg: TLD T-Bone, Fox Launch, O'neal Dirt, vagy a 661 Rage.A lényeg, hogy több órát kényelmesen tudjak tekerni benne, nem DH-ra kell.
Előre is köszi.
Ui.: remélem nem gond, hogy a "bringás ruházatban" tettem fel a kérdést, a protektoros topic évek óta csendes...
Én ezt a régebbi 661 Veggie Knee-t - plusz van egy ennél régebbi modell - használom évek óta. Tökéletesen tudok benne mozogni, pár órát, fél napot és abszolút nem zavar. Ősszel-télen pedig gatya fölé (néha két gatya) is felveszem. A hátsó rész gumiszerű anyag, ami picit meg is nyúlik egy idő után, ami nem baj. Plusz az állítható tépőzárpántokkal is tudsz operálni. Nekem szerencsém volt, mert régebben tudtam méretet próbálni. Ahogy nézem pl. a mostani 661 táblázat +1 mérettel nagyobbat ajánl, mint amit használok, de lehetséges, hogy régebben másképp méretezték...
Superpole-t (linkelted is, régebben BP. III ker. Pacsirtamező utcában volt boltjuk) illetve Procross-t érdemes megkérdezni...
Grande módosította - 2013. október 21. - 22:56