Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel a kesztyû témával, de nálam is csak a síkesztyûk hatásosak 0fok illetve alatta, -8,10 pedig már az sem. Lehet kevés vér jut a kezembe, illetve még el is nyomja a kormány, de pl az Aldis kesztyû 6fok körül hideg szélben kb 2 percig bírta utána már fázott a kezem... Kibírtam, de nem volt meleg az biztos. Ráadásul kettõ pár ugyan olyan (aldis) kesztyûm van, (szülinapra kaptam:D) így az egyik fekete Aldis 9-es méretû bontatlan eladó az Aldis ár alatt
: )

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Visszamentem a nagyobb kabátért kicserélni, és mivel utolsó darab volt ezért 2900-ért elhoztam :) Plussz vettem egy aláöltözetet is.

Összesen egy tizesbõl van: softshell kabát, nadrág, mellény és egy aláöltözet.

A cuccok elég jónak tûnnek, nem az a kifejezetten gagyerák, ráadásul mindeben benn van a papír, hogy Lycra gyártmányú anyagból készültek.

kesztyût is vettem aldiban, 5fok fölött nem fogom használni.

Annak is vékony a tenyér része. Igazából mindegyiknek. Tudom, hogy a vastag tenényrésszel nem lehetne jól kormányt, meg fékkart fogni, de nekem a tenyerénél hül ki az egész kesztyû.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

noi cipzar a masik oldalrol zar

nem csak azok

A Pearl izumi kabátom (ffi darab , nõi nem is elnne ekkora méret) szintén fordított zippes
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Viszont a kezem fázik a Gore Windstopperes kesztyûmben, és ahogy elnézem az összes bringás kesztyû ilyen vékonyabb féle, a síkesztyûk szabása meg nem túl kényelmes.

kesztyût is vettem aldiban, 5fok fölött nem fogom használni.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Elmentem az Alidiba. Volt még egy bringás kabát 58-as méretben, illetve majdnem ugyanolyan futó kabát 48-as méretben. A 48-asat hoztam el, ami tökéletesen a méretem, egy pulcsival jó, kettõvel határeset. Az 58 viszont tökéletes 2 pulcsival is, de pulcsi nélkül viszont kicsit bõ. Elvileg ma még kicserélhetem, de vacilálok melyik a jobb megoldás. 5 ropi volt.

Nadrágbõl is futó gatya volt, aminek a comb-térd része szélálló, ezt ha ráhúzom a nem szélálló hosszú bringás gatyámra, akkor nagyon meleg. 3500 ft volt.

Meg vettem egy szélálló bringás mellényt is, nagyon kafa, hálós a háta, meg minden, ez 1900 Ft volt.

Ezt a mellényt rá lehet venni a kabátra is, és akkor nem vagyok úgy kitömve pulcsival.

Viszont a kezem fázik a Gore Windstopperes kesztyûmben, és ahogy elnézem az összes bringás kesztyû ilyen vékonyabb féle, a síkesztyûk szabása meg nem túl kényelmes.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

farmernál biztosan, ezt tudom. de ezen a kabáton, amit még tavaly anyu vett -megörült az akciónak-, nem. tavaly párszor volt rajtam, meg most is felpróbáltam, hátha...

de szûk és nagyon buta a szabása rám, sétálni is kényelmetlen benne, bringázni meg fõleg...mondjuk 42es, a férfi méretezés meg 44tõl indul, ha jól tudom. ezért kérdeztem...

szóval eladó egy fekete kilimanjaro 42-es, párszor használt softshell kabát, az aktuális akciós ár alatt...:(:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
A nõiknek a legnagyobb mérete kisebb számú, kb. 46ig mennek. Meg a színekben szokott különbség lenni.
De ha nagyon nem látsz különbséget, válassz egyet és vedd meg. Tekerés, túrázás közben senkit sem fog érdekelni. Talán élénkebb színût vegyél, ha van. Autósok jobban látnak.
Marci

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
honnan lehet tudni egy unisexnek tûnõ softshell kabátról, hogy az most férfi vagy nõi e? az intersportban meg hervisben is vannak jó áron most softshellek, elvileg külön nõi meg férfi - gyakorlatilag meg nem tudom megkülönböztetni..:S

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Mikor vetted? Elõfordulhat hogy van még?

Szerintem már max. a legnagyobb, és/vagy legkisebb méretekben, meg esetleg nõi cuccok.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Olyan jó egy hónapja kezdték árulni. Mi felruháztuk mindkettõnket, de amikor pár nap múlva megint arra jártam, már igen csak meg volt csappanva a készlet... Csak tudnám mifelénk kik veszik mert azon a néhány bringáson kívük aki aktívan nyomja nem igen látok másokat bringázni ilyenkor.

Nekem is mûködik a dolog, ma voltam a Mecsekben ötven akárhány km-t +7 fokban, aldis termo gatya, fölsõ,(alatta egy vékony meg egy vastagabb tecnikai poló) kamásli. A mellényük is jó, azt is kipróbáltam.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
~10fok, rövid ujjú xt mez, aldis hosszú ujjú, meg egy szélálló réteg és megrohadtam. tehát hatásosak ezek az aldis cuccok:)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Nekemis van ilyen max 0 fokig magában.

Régóta nézegetem, de nem rohadsz bele?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Kedden kipróbáltam az Aldis hosszúujjú cuccokat elég nagy szélben, meg kb. 10°C-ban(ilyen formációban: Aldis hosszú kantáros bringás nadrág, Aldis hosszú aláöltözet, rá egy rövidujjú mez, arra pedig Aldis hosszúujjú dzseki). Nagyon bevált. Szerintem nagyon jó vétel volt.
De az edzés közepén kezdtem rájönni, hogy az ultrajól szellõzõ Specialized Ridge kesztyû már nem elég ilyen hidegben. Szóval részemrõl téli kesztyûre fel!

Tavaly nem volt kamáslim, és még mindig nincs, de tervezem, hogy veszek. Akinek nincs rá pénze, vagy valamilyen okból nem akar, vagy nem tud hozzájutni(bár ez a mai internetes rendelések világában elég elképzelhetetlen... mondjuk az igaz, hogy felpróbálni sem árt), annak itt egy megoldás, hogy ne fagyjon szét a lába a hidegben, és/vagy a szélben(nekem bevált): egy vastag zoknit felhúzol a cipõdre(nekem ilyen kínai térdig érõ cucc volt), és kivágod a stoplinál, és már kész is van a homemade kamásli. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Haver ilyet használ, szerinte nagyon jól véd.
http://www.decathlon...75010-49644320/

Nekemis van ilyen max 0 fokig magában.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Haver ilyet használ, szerinte nagyon jól véd.
http://www.decathlon...75010-49644320/
Marci

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Esetleg a zokni alá rakhatsz papírt a mégjobb hatásfok érdekében.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Kedden kipróbáltam az Aldis hosszúujjú cuccokat elég nagy szélben, meg kb. 10°C-ban(ilyen formációban: Aldis hosszú kantáros bringás nadrág, Aldis hosszú aláöltözet, rá egy rövidujjú mez, arra pedig Aldis hosszúujjú dzseki). Nagyon bevált. Szerintem nagyon jó vétel volt.
De az edzés közepén kezdtem rájönni, hogy az ultrajól szellõzõ Specialized Ridge kesztyû már nem elég ilyen hidegben. Szóval részemrõl téli kesztyûre fel!

Tavaly nem volt kamáslim, és még mindig nincs, de tervezem, hogy veszek. Akinek nincs rá pénze, vagy valamilyen okból nem akar, vagy nem tud hozzájutni(bár ez a mai internetes rendelések világában elég elképzelhetetlen... mondjuk az igaz, hogy felpróbálni sem árt), annak itt egy megoldás, hogy ne fagyjon szét a lába a hidegben, és/vagy a szélben(nekem bevált): egy vastag zoknit felhúzol a cipõdre(nekem ilyen kínai térdig érõ cucc volt), és kivágod a stoplinál, és már kész is van a homemade kamásli. :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én most vettem egy bbb winterflex kamáslit (a bokát is védi), van egy windstopperes kesztyûm, bár nem túl hidegtûrõ, adidas sapi vagy biemme maszk, egy vékony campagnolo esõkabi, az alá polár és túra poló, thermo gatya, bár nem szélálló.

Kabátot szeretnék venni, azért az csak jobb lenne, mert ugyan ez is szélálló meg minden, nem melegít sokat, és csak lassan érdemes haladni benne, mert eléggé izzasztó.

Thermo gatyi alá van még egy lábmelegítõm, ami jó megoldás, mert a lábat melegíti, de a pöcsödet nem izzasztja be, de azzal is kezdeni kéne valamit, mert állandóan lecsúszik a térdemhez. Erre van valakinek használható megoldása?

A boka mellett a térd problámra én is kerestem valami megoldást. Egyelõre a lowbudget megoldásom, hogy egy meglévõ gumírozott térdvédõt (fixálót) rávarrtam a nadrág térdére, a kettõ közé pedig egy papírlapot tettem kettéhajtva.

A papír szélálló, lélegzõ, és nagyon jól szigetel.

Eddig jól szuperál, de majd meglássuk mire elég hosszútávon.

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Bardocz! Ez egy kicsit ellentmondásos :)