Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2009. október 18. - 19:14
: )
Írta 2009. október 18. - 14:14
Összesen egy tizesbõl van: softshell kabát, nadrág, mellény és egy aláöltözet.
A cuccok elég jónak tûnnek, nem az a kifejezetten gagyerák, ráadásul mindeben benn van a papír, hogy Lycra gyártmányú anyagból készültek.
kesztyût is vettem aldiban, 5fok fölött nem fogom használni.
Annak is vékony a tenyér része. Igazából mindegyiknek. Tudom, hogy a vastag tenényrésszel nem lehetne jól kormányt, meg fékkart fogni, de nekem a tenyerénél hül ki az egész kesztyû.
Írta 2009. október 18. - 12:51
nem csak azoknoi cipzar a masik oldalrol zar
A Pearl izumi kabátom (ffi darab , nõi nem is elnne ekkora méret) szintén fordított zippes
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 18. - 10:57
Viszont a kezem fázik a Gore Windstopperes kesztyûmben, és ahogy elnézem az összes bringás kesztyû ilyen vékonyabb féle, a síkesztyûk szabása meg nem túl kényelmes.
kesztyût is vettem aldiban, 5fok fölött nem fogom használni.
Írta 2009. október 18. - 08:39
Nadrágbõl is futó gatya volt, aminek a comb-térd része szélálló, ezt ha ráhúzom a nem szélálló hosszú bringás gatyámra, akkor nagyon meleg. 3500 ft volt.
Meg vettem egy szélálló bringás mellényt is, nagyon kafa, hálós a háta, meg minden, ez 1900 Ft volt.
Ezt a mellényt rá lehet venni a kabátra is, és akkor nem vagyok úgy kitömve pulcsival.
Viszont a kezem fázik a Gore Windstopperes kesztyûmben, és ahogy elnézem az összes bringás kesztyû ilyen vékonyabb féle, a síkesztyûk szabása meg nem túl kényelmes.
Írta 2009. október 18. - 01:52
noi cipzar a masik oldalrol zar
farmernál biztosan, ezt tudom. de ezen a kabáton, amit még tavaly anyu vett -megörült az akciónak-, nem. tavaly párszor volt rajtam, meg most is felpróbáltam, hátha...
de szûk és nagyon buta a szabása rám, sétálni is kényelmetlen benne, bringázni meg fõleg...mondjuk 42es, a férfi méretezés meg 44tõl indul, ha jól tudom. ezért kérdeztem...
szóval eladó egy fekete kilimanjaro 42-es, párszor használt softshell kabát, az aktuális akciós ár alatt...
Írta 2009. október 18. - 00:56
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 17. - 21:53
De ha nagyon nem látsz különbséget, válassz egyet és vedd meg. Tekerés, túrázás közben senkit sem fog érdekelni. Talán élénkebb színût vegyél, ha van. Autósok jobban látnak.
Írta 2009. október 17. - 21:32
Írta 2009. október 17. - 21:25
Mikor vetted? Elõfordulhat hogy van még?
Szerintem már max. a legnagyobb, és/vagy legkisebb méretekben, meg esetleg nõi cuccok.
Írta 2009. október 17. - 19:03
Nekem is mûködik a dolog, ma voltam a Mecsekben ötven akárhány km-t +7 fokban, aldis termo gatya, fölsõ,(alatta egy vékony meg egy vastagabb tecnikai poló) kamásli. A mellényük is jó, azt is kipróbáltam.
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. október 17. - 16:54
Írta 2009. október 17. - 12:39
Nekemis van ilyen max 0 fokig magában.
Régóta nézegetem, de nem rohadsz bele?
Írta 2009. október 17. - 11:46
Kedden kipróbáltam az Aldis hosszúujjú cuccokat elég nagy szélben, meg kb. 10°C-ban(ilyen formációban: Aldis hosszú kantáros bringás nadrág, Aldis hosszú aláöltözet, rá egy rövidujjú mez, arra pedig Aldis hosszúujjú dzseki). Nagyon bevált. Szerintem nagyon jó vétel volt.
De az edzés közepén kezdtem rájönni, hogy az ultrajól szellõzõ Specialized Ridge kesztyû már nem elég ilyen hidegben. Szóval részemrõl téli kesztyûre fel!
Tavaly nem volt kamáslim, és még mindig nincs, de tervezem, hogy veszek. Akinek nincs rá pénze, vagy valamilyen okból nem akar, vagy nem tud hozzájutni(bár ez a mai internetes rendelések világában elég elképzelhetetlen... mondjuk az igaz, hogy felpróbálni sem árt), annak itt egy megoldás, hogy ne fagyjon szét a lába a hidegben, és/vagy a szélben(nekem bevált): egy vastag zoknit felhúzol a cipõdre(nekem ilyen kínai térdig érõ cucc volt), és kivágod a stoplinál, és már kész is van a homemade kamásli.
Írta 2009. október 17. - 11:25
Nekemis van ilyen max 0 fokig magában.Haver ilyet használ, szerinte nagyon jól véd.
http://www.decathlon...75010-49644320/
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. október 17. - 00:08
Írta 2009. október 16. - 20:54
Írta 2009. október 16. - 20:33
De az edzés közepén kezdtem rájönni, hogy az ultrajól szellõzõ Specialized Ridge kesztyû már nem elég ilyen hidegben. Szóval részemrõl téli kesztyûre fel!
Tavaly nem volt kamáslim, és még mindig nincs, de tervezem, hogy veszek. Akinek nincs rá pénze, vagy valamilyen okból nem akar, vagy nem tud hozzájutni(bár ez a mai internetes rendelések világában elég elképzelhetetlen... mondjuk az igaz, hogy felpróbálni sem árt), annak itt egy megoldás, hogy ne fagyjon szét a lába a hidegben, és/vagy a szélben(nekem bevált): egy vastag zoknit felhúzol a cipõdre(nekem ilyen kínai térdig érõ cucc volt), és kivágod a stoplinál, és már kész is van a homemade kamásli.
Írta 2009. október 16. - 20:12
Kabátot szeretnék venni, azért az csak jobb lenne, mert ugyan ez is szélálló meg minden, nem melegít sokat, és csak lassan érdemes haladni benne, mert eléggé izzasztó.
Thermo gatyi alá van még egy lábmelegítõm, ami jó megoldás, mert a lábat melegíti, de a pöcsödet nem izzasztja be, de azzal is kezdeni kéne valamit, mert állandóan lecsúszik a térdemhez. Erre van valakinek használható megoldása?
A boka mellett a térd problámra én is kerestem valami megoldást. Egyelõre a lowbudget megoldásom, hogy egy meglévõ gumírozott térdvédõt (fixálót) rávarrtam a nadrág térdére, a kettõ közé pedig egy papírlapot tettem kettéhajtva.
A papír szélálló, lélegzõ, és nagyon jól szigetel.
Eddig jól szuperál, de majd meglássuk mire elég hosszútávon.