Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2009. szeptember 05. - 20:42
Ezzel meg csak az a baj, hogyha mindent megveszel hozzá akkor kb. 50-60 ezerbõl jössz ki, ami nem egy fillér.
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
Írta 2009. szeptember 01. - 19:40
Ha létezik még az elastyc bt ott. Régebben több szinben is volt ilyenjük.
Köszi! Megtaláltam õket! http://www.elastic.hu
Felveszem velük a kapcsolatot!
üdv,
mad_a
Írta 2009. szeptember 01. - 18:50
Sziasztok,
Van valakinek ötlete, hogy sima egyszinû (fehér v. más világos) mezt hol lehetne venni? Saját magam akarok készíteni mezt, de nem találtam még sehol ilyent..
üdv,
mad_a
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. szeptember 01. - 17:29
Van valakinek ötlete, hogy sima egyszinû (fehér v. más világos) mezt hol lehetne venni? Saját magam akarok készíteni mezt, de nem találtam még sehol ilyent..
üdv,
mad_a
Írta 2009. augusztus 30. - 12:04
Ha gondolod, scannelek neked Outdoor összehasonlítást tehcnikai kabátokról.
Ha esetleg lehet jelentkezni rá, megköszönném (bár a kérdés nem nekem szólt...) Gmail-címem: jobbketto. Köszi elõre is!
Írta 2009. augusztus 29. - 15:12
'lelegzo' 'vizallo' kabato nacit keresek
ki mit hol?
Ha gondolod, scannelek neked Outdoor összehasonlítást tehcnikai kabátokról.
Hova és mit keresel? Pl. nadrágból olyat keresel, ami önmagában, vagy max. aláöltözettel hordandó, vagy Sandstone-féle huzatot?
Én sokat túráztam régebben, ezért a túraruházataimat használtam bringázáshoz, de hiába volt ellátva mindenféle hi-tech-el, szerintem nagy része kamu vagy csak minimálisan mûködik.
Osztom ezt a véleményt. Nincsenek csodacuccok, a legjobb mindig precizen az idõjáráshoz és a tevékenységhez öltözni, rétegesen, és megoldani az izzadtság jó elvezetését.
Írta 2009. augusztus 29. - 14:55
az ujak még jobbak állítólag
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. augusztus 28. - 21:22
ki mit hol?
Én sokat túráztam régebben, ezért a túraruházataimat használtam bringázáshoz, de hiába volt ellátva mindenféle hi-tech-el, szerintem nagy része kamu vagy csak minimálisan mûködik.
Pl. sherpa kabát külsejében bringázva eláztam mert, nem tud annyi párát kiengedni ami kellene, Goretex bakancsokba beizzadt a lábam (hidegben is!), stb.
Szerintem olyan kabátot még nem találtak ki amire szükség van.
Viszont nadrágból találtam egy jót: Hannah, http://www.hannah.cz...-endurance.html ,softshell, 9990 Ft-volt 2008 telén, 10..-10° között nagyon jó, rugalmas, nem testhezálló de elég szoros hogy lehessen bringázni benne, így alá is lehet öltözni. 1 vékony pamut + 1 vékony mûanyag (poliészter) alá öltözettel nem volt olyan hideg hogy fáztam volna. A bokájánál teljesen szorosra össze lehet csatolni, nem akad bele a lánckerékbe. Nem izzadtam bele soha, pedig szoktam
Írta 2009. augusztus 28. - 20:14
Írta 2009. augusztus 09. - 17:10
ki mit hol?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. augusztus 09. - 16:05
ki mit hol?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. július 02. - 21:55
Ismertem egy srácot akinek a Spec cipõjét rosszul varrták össze, egy 5 Ft-os méretû pár mm vastag és szövetdarabot visszahajtva dolgozták el egy másik réteg alatt. Gyakorlatilag 10 perc után le kellett vennie. Nem tudom, hogy végül kicserélték-e, mert már akkor is hetek óra "folyamatban" volt az ügy....amúgy nagyon jó az elv mármint a BG, nekem minden terméknél bejött csak úgy néz ki a kivitelezésbe csúszik hiba.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. július 02. - 21:50
2009. 04. 27. vásároltam két Speci BG Comp nadrágot, mindkettõ bolyhosodik a fenekén és a combján, a két éves Speci Cubix nadrágom gatya lett elveszítette az anyag a rugalmasságát, kár mert amúgy nagyon jó az elv mármint a BG, nekem minden terméknél bejött, csak úgy néz ki a kivitelezésbe csúszik hiba.Most akkor meséljek haverom Spezialized cipõjérõl ? A srác 2 gyerekes elvált apa, a hétvégéket a gyerekekkel tölti, csak néha, meló után megy fel a Hármasra. Kb. 10ed annyit bringázik, mint én. A cipõje úgy nézett ki, mintha a kutya szájából vettük volna ki.
És más is panaszkodott a Speci tartósságára. Mondjuk Õ meg versenyzõ.
Botrány.
Nem tudtam, hogy árulnak Assos cuccokat kis hazánkban !
Szerintem Bécsben találsz mindent.
Írta 2009. július 02. - 21:37
Ilyennel még nem találkoztam pedig biciklizek már pár éve. A Balaton Bike Festrõl olyan sarat/agyagot szállítottam haza a mezemben, ami mosással áztatással sem akar megválni az anyagtól. Van valakinek tapasztalata, hogy az ilyen foltokat mi szedi ki? (tavalyi Xkovácsi és az idei Szilvás sarát a mosógép simán vitte)
Köszi
Írta 2009. július 02. - 11:33
Sok olyan dolog van, aminek nincs itthon forgalmazója, vagy ha van is, olyan, amilyen. Ismerve a hazai kereskedõi és kereskedelmi viszonyokat - most már egyre mélyebben - ezen nem is csodálkozom.Hat ok tudjak. En mindenesetre nem pocsoltem, megrendeltem.
Eddig akinek van, mindenki azt mondja, csak azt banja, hogy nem hamarabb vette meg.
Írta 2009. július 02. - 10:47
nincs igazi forgalmazója
egy egy darab elõfordul, de ritka
Hat ok tudjak. En mindenesetre nem pocsoltem, megrendeltem.
Eddig akinek van, mindenki azt mondja, csak azt banja, hogy nem hamarabb vette meg.
Írta 2009. július 02. - 00:26
nincs igazi forgalmazójaHat azert nem fogok autozni 500 km-t, hogy talan megsincs.
Inkabb veszek wiggle-n, cserelik, ha nem jo a meret, csak hat maceras visszapostazni.
De nem hiszem el, hogy nincs idehaza.
egy egy darab elõfordul, de ritka
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. július 01. - 23:56
Nem tudtam, hogy árulnak Assos cuccokat kis hazánkban ! Szerintem Bécsben találsz mindent.
Hat azert nem fogok autozni 500 km-t, hogy talan megsincs.
Inkabb veszek wiggle-n, cserelik, ha nem jo a meret, csak hat maceras visszapostazni.
De nem hiszem el, hogy nincs idehaza.
Írta 2009. július 01. - 15:47
És más is panaszkodott a Speci tartósságára. Mondjuk Õ meg versenyzõ.
Botrány.
Assos bibeket latott valaki keszleten tartva valahol BP-n?
Nem tudtam, hogy árulnak Assos cuccokat kis hazánkban !
Szerintem Bécsben találsz mindent.
Írta 2009. július 01. - 13:13
És ez a szomorú, hogy nem. Mert annyira ez sem lesz tartós, még ennyi pénzért sem.
Jó minõség (még szép), jó marketing és cool faktor. És eladható ennyiért is.
Az én campagnolo esõkabim kb. 2 percet bír a csöpögésnél nagyobb esõben, aztán simán rongyá ázik. Elõször a varratokon folyik be a víz (nincs leheggesztve), aztán szépen mindenhol átázik az anyag.
Ellenben bármilyen idõben iszonyatosan bele lehet izzadni tekerés közben. Az egyetlen elõnye, hogy jól néz ki, meg jó a szabása.
Szóval igazából semmikor sem használható igazán, mert esõkabátnak átázik, szélkabátnak meg nem szellõzik. Én ennél azért többet vártam.
A windstopperes kesztyûmbe meg széjjelfagy a kezem, mert a tenyere nincsen bélelve. Szépen van kivitelezve nagyon, csak hát ez is olyan, hogy csak ott használható jól, ahol még a sima hosszúkesztyû is elférne, de ahol már igazán szükség lenne a windstopperes védelemre, ott meg belefagy a kezem.
Én ennél is többet vártam.
A decathlonos szélkabátom ellenben olcsó, jól szellõzik és lepergeti a vizet is, cserébe kicsit bénábban van megvarrva, de a fentiek tükrében ez tûnik a legkevésbé lényegesnek.