tehát xtconor: Ha merevség/súly érdekel, akkor xtr, deus:)
Ezekkel csak az a baj, hogy az áruk átlépi az épelméjûség határát nálam:D

tehát xtconor: Ha merevség/súly érdekel, akkor xtr, deus:)
Ezekkel csak az a baj, hogy az áruk átlépi az épelméjûség határát nálam:D
NE ÍGY! NE ÍGY!
Styloról más fórumokon olvastam hogy elég széles, Sh!manot nemtom, de az FSA pl azzal dicsekszik, hogy az õ hajtókarjai a legergonómikusabbak.Valaki tud esetleg infót arról, hogy a truvativ integrált monoblokkos hajtómûvei (firex, stylo) miként viszonyulnak a shimanokhoz (lx, hone, xt) olyan szempontból, hogy az ember mekkora terpeszben kénytelen tekerni? (Q-faktor)
Szerintem ez elég lényeges választási szempont.
Azt hogy mennyire merev, szerintem elsõsorban a monoblokk határozza meg, és az hogy a hajtókar hogy van összegyógyítva vele.szvsz a stylo nem olyan merev mint az xt
...
Az LX elvileg jobban kopik, mert annak "sima" 7075-es alu tányérjai vannak, az XT-é pedig -a legkisebb kivételével- 7075 T6, vagyis hõkezelt, ergó kopásállóbb.Tudom, hogy már ez egy sokszor lefuttatott téma, de visszaolvasva nem találtam kielégítõ választ...
Szóval: Deore LX avagy XT hajtókart vegyek-e? XC-s felhasználásra lenne; valami merev, strapabíró és tartós hajtókart keresek.
Halottam, hogy az XT gyorsan elkopik. Lehet-e kapni hozzá új tányérokat megfizethetõ áron?
A kettõ között van vagy 60 gramm különbség tömegben (középcsapival). Mennyit számít ez?
Mennyi 500.000! ?
Tudom, hogy már ez egy sokszor lefuttatott téma, de visszaolvasva nem találtam kielégítõ választ...
Szóval: Deore LX avagy XT hajtókart vegyek-e? XC-s felhasználásra lenne; valami merev, strapabíró és tartós hajtókart keresek.
Halottam, hogy az XT gyorsan elkopik. Lehet-e kapni hozzá új tányérokat megfizethetõ áron?
A kettõ között van vagy 60 gramm különbség tömegben (középcsapival). Mennyit számít ez?
Mennyi 500.000! ?