Húúú akkor én is átzsírozom honap mert már nem emlékszem bezsíroztam e....télleg a jobb kar a jobbmenetes?(mindig elfelejtem....)
A legkönyebben ezt úgy tod megjegyezni hogy mindig a tekerés irányában van a "be".
Húúú akkor én is átzsírozom honap mert már nem emlékszem bezsíroztam e....télleg a jobb kar a jobbmenetes?(mindig elfelejtem....)
pontosan, mert ezek után jön a "szar a truva, mert a persely is kijön a karból!"Már máshol is olvastam ezt a kérdést (más oldalon).
A pedálmenetet zsírozni kell! Ha nem teszed, akkor úgy beragad, hogy az életbe nem szeded szét. Mellesleg pl. a Truvativ útmutatója is írja, hogy zsírozni kell, gondolom nem véletlenül.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Srácok, ne röhögjetek ki de lenne egy kérdésem amin napok óta rágódom és nem jutok dûlõre...
Szal lehet h naon primitíven hangzik de kell a pedálmenetet zsírozni vagy sem???
nekem dettó
jó lenne már valami megoldást lelni rá
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egyet értek,deRemélem OK lesz.
Viszont 18 rugó az 18. Nem lehet rámondani, hogy "ennyiért jó ha eddig vagy addig bírja" vagy, hogy "nem csoda ha gond van vele". Persze vannak sokkal drágábbak, de remélem akármennyibe is került, nem lesz vele gond.
Sima ISIS tengelyt kapott? Miért, mit kellett volna kapjon? Az integrált az más tészta, abból a típusból "ennyibõl" tuti nem kapsz ugrálásra valót.