KCNC XC-rõl vélemény?
Elég csirkének néz ki. Az 580g ugye középcsapágy nélkül értendõ? Egy szintén csirke American Classic monoval 730g körül lenne. Meg ugye ISIS...
akkor má inkább bdiszkontról 26,5 ért.....Apróban árul egy arc Hone-t 25ért, újonnan, én is tõle vettem. Az fekete, nem pedig elcseszett szürke mint az LX. Keress rá szerintem, megéri.
tigris, hol kapni 25ért ht2es lxet? (priviben)
nem eléggé....de ha a rf-t elgyaktad, akkor minimum ht2-es lx ben gondolkodjál szerintem...de az még egy másfél 10es a 10edhez képest.......Szerintetek egy Truvativ Blaze hajtómû mennyire szívos?
Láma mód ON:
A csináld magad mozgalom keretein belül elérkeztem az elsõ "modern" lánccserémhez. Ez még persze pikk-pakk rendben, a gond az, hogy az újonnan felpakolt HG-73-as lánc úgy áll a gépen, mint tehénen a melltartó, tehát kicsit bõõõ...A "hagyományos" láncoknál ezt szemkivétellel megoldotta az ember, mibõl azt deriváltam, hogy jelen helyzetben is ez vezethet el az üdvösséghez... Azonban a HG-n egy kicsit gyanús, hogy nem tudok szemet kivenni. (Ennek 2 oka lehet, esetleg összeadódva: egyrészt a szerszámhiány (láncbontó van, a bontószemet szét is tolja szépen), másrészt a tapasztalat hiánya). A rendszer természetesen 9-es, a váltón ennyit nem lehet állítani.
A kérdés tehát: hogy tudom lerövidíteni ha le tudom, illetve egyáltalán le kell-e, vagy csak valamit elcsesztem? (Sramot akartam venni, de mivel vidéken szakadt, így is a szomszéd városba kellett átmenjek 9-es láncért, szal örülök, hogy egyáltalán volt. De ha lehet, azért ezt most elhasználnám.)