Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18261 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
gondolom hogy hosszú lába van...:D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
és városinál ennyire számít, hogy 170 vagy 175?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát, az a baj, hogy azért kell(ene) használt, mert a tányér eladással nem szeretnék foglalkozni - egy új kar különben is drága egy városi gépre. Csomó boltot megnéztem egyébként, elég reménytelen. Az a baj, hogy az újabb Shimano cuccokból csak a felsõkategóriákban van méretválaszték karhossz tekintetében. Egyébként MTB kell(ene)...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
MTB kell? Én találtam 2004 körül gyártott négyszöges Sorát boltban 8900ért, az sztem elég korrekt. 4500ért eladtam róla a tányérokat, úgy meg pláne:D Ez pont 170 volt, nekem az is kellett, de bizti van 175 valahol.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ide is írok, hátha. Szóval átnéztem az aprót, de nem találtam korrekt megoldást. Átnéztem a boltokat is, de ott sem. Elnézést a modok-tól, hogy ezt ide írom, de eléggé kétségbe vagyok már esve.

KERESEK EGY 175 MM-ES 4SZÖGTENGELYES HAJTÓKART

Bármi érdekel, csak csavaros legyen, tányérok úgyis repülnek, speckó városi gépbe megy. Hangsúlyozottan mondom, hogy az idei Allivio/Acera NINCS 175 mm-ben. Inkább valami régi, lepukkant, szétkoptatott LX / Deore / STX / STX-RC érdekelne. Kizárólag STANDARD tengelykapcsolat jöhet szóba, microdrive kiesik. Ha valakinek hever egy ilyesmi elfekvõben, kérem írjon egy privit. Már hetek óta vadászom, siker nélkül.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
ha már külföldrõl rendelsz érdemes megnézni ezt az oldalt, sztem mindennel együtt is olcsóbb, mint Németo-ból:
Fair Wheel

(és érdemes megnézni a többi cuccukat, vannak szépségek... ;) )

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
csak tudod, felsültem az XT-vel is és még 2 másik közeli bringás is... és félek a shimanonak ezen rendszerétõl. már egyszer elcsesztem 40E-t rá, XTR meg még drágább, és nem szeretném kidobni az is 2 év után, mert 18,5 évesen se van jobb helyzetben az ember, mint 17 évesen :)
off:
fõsuli, sok ám a kiadás. heti 1x illik buliba menni, még úgy is hogy bejárok 60 kmrõl, de ha kolesz lesz, akkor meg gyakrabban. szóval majd rájössz, hogy ilyenkor nem lehet spórolni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

http://www.bike-comp...V-Drive MegaExo

~ 42000 Ft egy FSA V-Drive Mega Exo ért...

szerintem nem is rossz ár érte.

ejj de nagy dilemmába vagyok a következõ hajtókarral kapcsolatban :(

Mi itt a dilemma? XTR osz' jóvan....:)

Nekem K-force, vagy Tune kéne csak így 17 évesen még szegény vagyok az ilyenekhez, jó nekem egy darabig az XT is....

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
mi a baj az lx-szel?
Autist Team:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
http://www.bike-comp...V-Drive MegaExo

~ 42000 Ft egy FSA V-Drive Mega Exo ért...

szerintem nem is rossz ár érte.

ejj de nagy dilemmába vagyok a következõ hajtókarral kapcsolatban :(

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

... most lõttünk egy polarx tabletopot...

búcsúban?
hány pálcán volt?

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Megoldódott, 121-es került végül fel. Ha vkinek akadna 36 fogas olcsó de mûködõképes tányérja, szóljon már legyen olyan kedves.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Barátnõmnek most lõttünk egy polarx tabletopot. Egyelõre nem valószínû, hogy nagyon megnyúzná, szóval egy truva blaze vagy egy deore hajtómû kerülne bele. A kérdés az lenne hogy elég lesz hozzá a 113 mm-es tengelyhossz?
(Én pl a a 02-es polarx-nél a 38-as tányért az arany lx hmûre csak a legkülsõ részre tudtam felpakolni, különben hozzáért volna a láncvillához. Neki mind a 3 fogaskerék kellene.)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

enté: Neked van ilyen? integrált? mik a tapasztalataid? shimanohoz lehet hasonlítani? (H2-es XT után elõrelépés lesz igaz?)

Ez nem off pont ide vág. Nekem nincs de az ismerõsöm az importõr, és õ ott volt a maratonon.
Az XT hez nehéz hasonlítani mert a Shimano kovácsoltan üreges a KCNC pedig forgácsolás miatt az. Az XT-ben egy nagy üreg van a KCNC-ben két kicsi. Az XT acéltengelyes, a KCNC szkandium. Még nem próbáltam, de szerintem szebb mint az XT. Az erõsségrõl nem tudok nyilatkozni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Elhajlott a RaceFace Ride XC hajtókarom
Esetleg tudtok vmit ami jobban birja és 10körül van?

ha sokkal jobban nem is, de occsóbb ; RPM DH
sõt ha ezt olvasod holnap reggelig és írsz privit a telszámoddal, lehet, tudok segíteni egy kis olcsósítással

de ha a rf-t elgyaktad, akkor minimum ht2-es lx ben gondolkodjál szerintem...

ehhez tegyük hozzá, h több minden más is megadta magát (WTB nyereg 8mm-es acélpálcái mint a k*rvák lábai álltak mindenfelé) szal megkapta rendesen :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off
enté: Neked van ilyen? integrált? mik a tapasztalataid? shimanohoz lehet hasonlítani? (H2-es XT után elõrelépés lesz igaz?)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"KCNC K-TypeXC1 Kurbelgarnitur mit Innenlager."

A K-Type az integrált változatot takarja. Van az közelebb is! :)
http://www.ftwbikes....nc_hajtokar.htm

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ebben a 240 euroban már benne foglaltatik a monoblokk is

"KCNC K-TypeXC1 Kurbelgarnitur mit Innenlager."

a saját monoblokkjával is 730-at írnak

Nem olyan csirke az, élõben olyan mint egy RF Turbine. A Tune és a Cook sem vastag. A Mátra maratonon ki is próbálhattad volna! Van integrált is!

linkelnéd kérlek?!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

KCNC XC-rõl vélemény?

Nem olyan csirke az, élõben olyan mint egy RF Turbine. A Tune és a Cook sem vastag. A Mátra maratonon ki is próbálhattad volna! Van integrált is!

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

KCNC XC-rõl vélemény?

Elég csirkének néz ki. Az 580g ugye középcsapágy nélkül értendõ? Egy szintén csirke American Classic monoval 730g körül lenne. Meg ugye ISIS...