Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18261 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
tököm se fogja naponta takaritani a bicajt ha sár van ahol tekerek. ha csak a váz lesz saras az semmi. ha kapott a hajtás is akkor azt mindig letisztotom itthon tekerés után (+ olaj ha kell) h másnap már csak rá kelljen ülni :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
görgõ.

de most komolyan...ha van egy sokat érõ autót, akkor azt neked kín elvinni lemosatni, ami kb fél órába kerül?

nekem a legsárosabb helyzetbõl is max 20 perc letakarítani a bringát. magasnyomásúval lemosom, csapágyakra figyelek, áttörlöm egy nagy ronggyal, láncot letörölgetem, ha kell, leszedem (patentszem;), berakom LB-hígítóba, hadd ázzon addig, amíg pucolom a többi részt. aztán lánc letöröl, felrak, szemenként beolajoz és tádámm.

persze vitrinbringa tisztaságú így sem lesz, de legalább meg van pucolva.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
rengeteg bringa v. vegyél fel egy embert ,aki megcsinálja helyetted...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
singlespeed
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

létezik megoldás a sár ellen? mit lehet tenni? (azon kívül hogy nem megyek bringázni)

Rohloff

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
pedig más megoldás nincsen, le kell néha mosni a szamarat fõleg ha már ennyibe került amennyibe én gondolom.és sajna néha a láncot is le kell takarítani.most erre mit mondjon az ember.nem élvezed a sarazást, vagy kényes vagy...bocsi de más nem jut az eszembe...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

vendég_Track7_*

vendég_Track7_*
  • vendég
szasztok!
Elegem van a lánc koszolódásából. Hiába van 30.000 Ft-os váltóm ha ugyanolyan rosszul vált ha telemegy agyaggal mint az alivio. létezik megoldás a sár ellen? mit lehet tenni? (azon kívül hogy nem megyek bringázni)

lehet ezt most fölösleges volt beírni, de bosszantó hogy 1 rakáspénzért veszek bringát , tekerni is kell és még pucoljam is. :)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

huhhh...izlések és festések...:wtf:

nem rossz ez! :)
1-2 hét, és elkészül húgom bicója..na annak is lesz egyfajta színvilága :D

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
huhhh...izlések és festések...:wtf:

Posted Image
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
zoogie: www.biker.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
a zoogie az ugyanaz mint a b+
a zoogie-t nekemis kinálták 3-ért a b+ norma meg 1600 eggyértemlû volt hogy a b+.
egyedul truvát ne vegyél mert abba semmi tömítés nincs

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
zoggie iparis monoblokkot láttam egy helyen 1600 ft körül volt az ára.errõl vélemény tapasztalat?a b+ 2300 ft:( és még kellene pedál meg nyeregcsõ a bicóhoz:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

viktor22

viktor22

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
csé
race face evolve dh monoblokk passzolna truva hajtókarral(blaze v. holzfeller)?thx

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ha négyszög mono akkor b+ 1600 ft én meglepõdtem elég durván. ezt csak átmentire szántam aztgondoltam hogy nemfogja kibírni januárig:( de lehet meghagyom véglegesen mégha hajlik is a négyszög:D:P nagyon zsír a tömítése

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
köszönöm a segítséget!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

téli biciklire milyen hajtómûvet meg monoblokkot ajánlotok?lehetõleg ne a legdrágábbat mert igyis rosszul állok anyagilag.

apróban keress valami 4szöges aliviot vagy valamit, cserélhetõ tányér legyen, akkor az jó lesz még késõbb is...monoblokkból meg a legolcsóbb B+/shimano is jó, 4szöget egész addig lehet használni, amyg a golyók nem hullanak kifele..téli bringára tökéletes.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Az új xt hajtómû középtányérjának kopásáról vannak már tapasztalatok? Nem tudom, hogy megér-e +6e-t a régi xt-hez képest.

ez bizony engem is érdekelne!
08 XT hajtókar tulajdonosok figyelem! számoljatok be :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
téli biciklire milyen hajtómûvet meg monoblokkot ajánlotok?lehetõleg ne a legdrágábbat mert igyis rosszul állok anyagilag.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az új xt hajtómû középtányérjának kopásáról vannak már tapasztalatok? Nem tudom, hogy megér-e +6e-t a régi xt-hez képest.

A sebesség mindent megold.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Köszi!

Egy HG-50 shimano lesz valószínûleg. Láttam HG70-es 7s koszorút is, de az már egy szinttel erõsebb mint hajtómû lánctányérjai. Ez nem gond, ha együtt szokás cserélni a középsõ lánctárnyért, láncot és a fogaskoszorút? Mivel ha fogaskoszorú erõsebb anyagból van, az késõbb kopik el, mint középsõ lánctányér elõl.