Sziasztok!
Van egy szerintem elég nagy problémám a hajtóművemmel. Egy integrált sram-ról van szó 2x10-es rendszerhez, GPX monoblokkal. Amikor először összeraktam, nem húztam meg rendesen a hajtókar csavarját, és lelazult, nem esett le, időben észrevettem, de biztos nem tett jót neki. Ez javítva lett, azóta ilyen gondom nincsen.
Viszont, a hajtás oldali csapágyfedél folyamatosan elcsúszik a fogaskerekek irányába. Ma indulás előtt is visszaerőszakoltam a helyére, majd kb 9km aszfalt, és 20 méter földút után észrevettem, hogy megint teljesen kicsúszott a szélére. Valaki találkozott már ilyen problémával? Ilyenkor ugyebár a por be tud menni a csapágyhoz, ami sehogy se egészséges neki.
Valami ötlet, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy a helyén maradjon? Ha nem sikerül, akkor a nyár végére szerintem vehetek új monoblokkot bele.
Szia!
Én országúti belsőből vágtam egy gumigyűrűt oda,szintén ilyen gondom volt.Így folyamatosan tolta vissza a kupakot.
Megjegyzem "gyári" (webshopos)bringa volt.
Én keveseltem a spacert a csapágy és csapágyház között,később orvosoltam,szereztem spacereket.