na álljunk csak meg egy pillanatra, láttál te az én listámban váltót?
nem véletlenül hagytam ki! azok egyaránt viszik a 8 és a 9 fokozatot, mindegy, hogy milyet veszel!

azért egy picit értek a bringás dolgokhoz... picit

na álljunk csak meg egy pillanatra, láttál te az én listámban váltót?
nem véletlenül hagytam ki! azok egyaránt viszik a 8 és a 9 fokozatot, mindegy, hogy milyet veszel!
igen, igen ezzel minden rendben (lánc, fogsor, váltó, váltókar)
a lényeg, hogy a 44es nagytányérral rendelkezõ firex hajtómûved tökéletesen mûködni fog 8as rendszerben, amire figyelni kell, hogy 8as rendszerhez legyen tervezve: a lánc, a fogsor és a váltókar a hátsó váltóhoz... minden más nem sebesség-specifikus
Ti toljátok, meg kistányéroztok a meredek fölfeléken, szóval Henger-nek nem vagytok mérvadóak.
A sebesség mindent megold.
Az 4 (és nem szakadt szét a lánc, mivel még elötte megéreztem és észrevettem), valamint igen valószínû, hogy hibás volt a lánc, mivel ugyan olyan típusú láncból másik kettõt azóta is megelégedettséggel használok.Ti toljátok, meg kistányéroztok a meredek fölfeléken, szóval Henger-nek nem vagytok mérvadóak.
(és VV "neszójjábe", te tudtál eddig egyedül ebben a galaxisban 3 helyen eltépni egy SRAM láncot....![]()
taníts Mester! (és tényleg Mester!
) )
az hogy nálad mi csoffad le az nem mérvadóSRAM patentszemet úgy nyiffantom ki, hogy elgörbül benne a csap, s úgy szorul össze, hogy csak fogóval/fúróval tudom kibontani. Pedig még erõs sem vagyok annyira, bár ez relatív. Egy rakás hulladék az egész, max a 15 km/h-val pörgõmanóknak ajánlott, ahol kábé semmi erõ nincs a láncban.
Ha a Connex drága, vegyetek KCM patentszemet, az esetleg nem szakad szét. Sajnos nekem még van 2-3 SRAM, majd szakadás után azokat is cserélem.
sram patentrszemmel
köszi a gyors választ
valószínüleg igazad lesz és ez okozhatja, mert ennyire azért nem kéne zörögnie. ezek szerint nem úszom meg az újabb kiadást... ettõl féltem..
köszi még1X!
nem lehet ,hogy a lánctányérod el van kopva,mert nekem ugyanez a bajom,a középsön ilyen sz.r hangja van,éss dobálja a láncot
2 napja láncot cseréltem egysebességes bicómon. elöl 42 fogas nagyon régi lánctányér, hátul dicta 18as racsni. az új lánc a nikkelezett SRAM PC1 amit agyváltós ill. egysebességes bicókhoz ajánlottak. (sram láncot használtam eddig is, de az többsebességeshez való volt)
most mikor tekerek, az erõkifejtéssel egyenes arányban "KRRRRRRRR KRRRRRRRR.." hangot ad, legdurvábban kiállva tekeréskor. nagyon zavaró. szerintetek sacc/kb hány km mire összekopnak? vagy nem jó láncot választottam volna? :scratchhe