nem kell ezt igy túlaggódni

RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hát ez az. Inkább valami híg cucc (TF2 pl.) 50 km-enként, mint egy sûrû szmötyi ami minden koszt összeszed. Saját vélemény, már leírtam párszor.
1et értekHát ez az. Inkább valami híg cucc (TF2 pl.) 50 km-enként, mint egy sûrû szmötyi ami minden koszt összeszed. Saját vélemény, már leírtam párszor.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
l ki lehet mosni a nadrágszárból extra mosópor nélkül.
próbálj egyszer ki valamit, ami nem verõdik úgy ki mint a rohloff, plusz mondjuk 99% biológiailag lebomlik, és ki lehet mosni a nadrágszárból extra mosópor nélkül.Azt a kenyérre szoktam kenni. Én nem sajnálom a pénzt Rohloffra.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mindig brigeciolban mosom a láncaim és semmi bajuk nincs. Persze szépen megolajozom a mosás után.
RAUH-Welt
B E G R I F F