Köszi a képes választ.
Akkor konkrétan: Együtt az új hajtókarhoz és középrészhez, régi hajtókarhoz ez vagy ez vagy ez :confused:. Régi középrészhez ez, sajnos ilyesmi nem volt készleten a BM-ben.
Ha minden jó akkor megvannak a karácsonyi ajándékaim. 

ha ezt veszed akkor kellenek majd meg villaskulcsok is, vagy egy nagy allithato. plusz az kelleni fog a monoblokkhoz is. vigyazz mert a monoblokk bal oldala es a balos pedal is forditott menetes. nezz meg par videot a youtubeon mielott nekifogsz hogy tudjad mit csinalsz. es ezek a dolgok szeretnek jol belerohadni a vazba szal kelleni fog majd nagy erokar is. osszeszereleskor meg zsirozz amennyit tudsz [menetre]
Köszönöm a gyors válaszokat!
A belinkelt hajtókart azért választottam, mert láttam valahol a váltó kompatibilitási listáján.
Szögekre nem is gondoltam, de sztem nem az a baj. A váltót nem tudom úgy beállítani, h mind3 tányorra tudjon váltani. Vagy a legkisebb és a középsõ, v a legnagyobb és a középsõ megy. Lehet a ST-EF 50 fékváltókar a hibás?!
fekvaltokar nem hibas, inkabb a monoblokk hossz lehet a baj. de mindegy az uj hajtomu az uj valtoval mukodni fog.
Igen tudok róla, viszont ez nem az átlag biciklisnek, hanem a pro racernek lett fejlesztve, és lehet én vagyok a naív de a gyors kopása miatt nem hiszem hogy egyhamar leszivárogna az átlag kategóriába...
Lásd, a montinál most kezd még csak divatba jönni apránként a 10 sebesség...(XX, de milyen áron...)
shimano jovore jon a 10es monti sorral. plusz mar a 9 sebessegre is azt mondtak hogy tul sok/tul vekony/szuksegtelen stb, most meg mindenkinek az van. ja es a campa mar akkor is 10nel tartott.