a bbg furkált rockring szerintem egész jól néz ki

Következõ kérdés. Háromtányér helyett idén kipróbálnám a 22/36/rockring felállást egy xt hajtókaron. Milyen 36-os lánckerék kell nekem? Utánaolvasva az jött le, hogy nem jó bármelyik, mert a legtöbb az 26/36/46 felállásra lett kitalálva és 22-es kistányérral nem mûködne. Szóval mondjuk egy sima acél deore-ral nem fog megfelelõen váltani. Igaz-e ez? Ha igen akkor eddig az egyetlen megoldás amit találtam, az az SLX 665-ös lánckerék, ami "kifejezetten 22-es kistányérhoz lett kifejlesztve".
Avval lehet valamit kezdeni ha a hátsóváltóm már nagyon kotyog a váltófülhöz csatlakozó csavarnál? sram x9
Köszi!
És akkor vajon mi lehet a különbség az SLX kéttányéros 36os lánckerekén, ami miatt az nem használható a 3 tányéros verzióhoz? :wtf:
Bármelyik mûködni fog vele. Nálam is mûködött.Következõ kérdés. Háromtányér helyett idén kipróbálnám a 22/36/rockring felállást egy xt hajtókaron. Milyen 36-os lánckerék kell nekem? Utánaolvasva az jött le, hogy nem jó bármelyik, mert a legtöbb az 26/36/46 felállásra lett kitalálva és 22-es kistányérral nem mûködne. Szóval mondjuk egy sima acél deore-ral nem fog megfelelõen váltani. Igaz-e ez? Ha igen akkor eddig az egyetlen megoldás amit találtam, az az SLX 665-ös lánckerék, ami "kifejezetten 22-es kistányérhoz lett kifejlesztve".
A sebesség mindent megold.
ne kezdjünk flamet .p
kapott hideget-meleget, lassan 3 éves, még mindig jól vált, igénytelen, nem kell állítgatni. csak most szétkaptam a bringát és feltûnt, hogy oldalirányba bizony van játéka... ha csak vmi csapot elég lenne ott kicserélni, akkor jó, ha nem akkor nem érdekel. használom míg vált...
Avval lehet valamit kezdeni ha a hátsóváltóm már nagyon kotyog a váltófülhöz csatlakozó csavarnál? sram x9
Sajnos nem tudja kipróbálni, mert pipiskedve éri el a pedált az én bringámon, a kormányt meg egyáltalán nem.
Mihez képest jó márka? Sima matrica cég, semmi más.?)én sem ezen lepõdtem meg csak hogy mi az alapja.dartmoor egy elég jó márka
nem volt kérdés, hogy a bts is matricázott cucc....
most keresgéltem márkák közt és látom hogy a bts és a dartmoor egyes termékei ugyan azok.gondolok itt a stucnira pedállra lánctányérra.itt a link
http://dartmoor-bikes.com/