Ezt a one-up táblázatot láttam már, de az gondolom arra a helyzetre lenne igaz, ha one-up tányért tennék a hajtókaromra. A GX Eagle tányéroknál van szó valami offsetről (pl. ha ezen az oldalon megnyomom a "Configure" gombot: 6 vagy 3mm, ez utóbbi a boost-hoz), de nem tudom, mihez képest offset ... Lehet, hogy nem is kell hozzá semmi, sem alátét, sem hosszabb csavar?
Ja, nem boost-os a rendszerem.
Igen, azt a Sram 104-s tányért néztem.
Az a Gerhardt ígéretes, és ott a Bike24-en van csavar is mindenféle hosszban... Már csak azt kéne tudni, milyen vastag alátét, és milyen hosszú csavar kell Nagyon útálnám, ha itt lenne a cucc, szétszedném a régit és nem tudnám felrakni az újat. Lehet, hogy megkérdezem a boltot, hátha tudják.
Az ovális tányér elvben érdekel, de vevő vagyok a Sram Eagle tányérok marketing szövegére, hogy mennyivel jobb az új fogprofil, mint a sima narrow-wide, úgyhogy olyat szeretnék, és ha jól tudom, azt még nem koppintották le, 104-es oválisat pedig még nem láttam a Sram-tól.
Amúgy nagyon kipróbálnék egy ilyen ovális tányért, mert az azzal kapcsolatos elméletre is vevő vagyok, és sajna szar a térdem. (Épp ezért nem váltottam korábban 1x11-re.) Ha esetleg a HHH környékén 1x összefuthatnánk, és egy pár percre cserélhetnénk? (187cm magas vagyok.)