Igen, Hone.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Más: aszfaltos bringán (sor/lánc csere óta fõleg, elõtte mondjuk nem nagyon mentem vele) nagyobb terhelésnél valami mintha darálna, de nem látom hogy bármi bárminek nekiérne... mi a ráknak lehet ilyen hangja?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Látom nem vagy technokrata ... az M960 osztókörei 146mm, 102mm és 64 mm, van még mit tanulniM960 az 104-es gyárilag, csak a nagytányérnak való részt vágtátok le nem?
igen onnan rendeltem, a star ... szerintem megbízhatóbb és egyszerûbb rendezni a fizetést.Ha jól emlékszem a starbike-ról, de a bike-components.de-n is kaható.
Alapvetõen dögös, de nekem nem tetszik, hogy a porszórás (vagy festés) bement a tengelybepréselés hézagába. Erre sajnos én sem találtam még ki jó megoldást, én óvatosan, egy szikével kikapargattam. Az a baj az ilyen beszínezett karokkal, hogy minden csavarral szívni fogsz, hogy betekerd. Mondjuk csak egyszer.
Egész más: szedett már szét itt valaki Race Face X-Type középcsapágyat?
Hogyan alakítottátok át 104 mm-re?
Van egy-két tippem, de inkább kivárom a tiéd.
Eddig csak XTR-t, de talán nincs nagy különbség.Egész más: szedett már szét itt valaki Race Face X-Type középcsapágyat?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
XT (32es 4 bakos) sorom csereérett. 32esbõl mit ajánlotok? XT, SLX, 990 (hasonló árban mint az elõzõ kettõ max)? XT 07 rövidkanalas váltó, Crosstep lánc.
...
A lántányérok honnan vannak?
A sebesség mindent megold.
Csatolok pár képet egy kis mérnöki upgrade után egy M960-s hajtókarról ami két tányérosítva, és szabvány 104mm-s lyukkörrel lett áttervezve ...
K
K
K
K
K