Na ezt nem fogjátok elhinni de most mentem le gondoltam elgurulok szervizbe erre meghajtottam a pedált és helyrejött. Hogy hogy most happy vagyok. Nem tom mi volt a baja de helyrejött. Azért köszi a segítséget.
Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem. Ma takarítgattam a bicajt levettem a hátsókereket meg ilyen asztán mikor összepakoltam akkor megforgattam (mintha hajtanám) és amikor pörög a kerék és a pedált megállítom akkor ugye a keréknek tovább kéne pörögne ehelyett megáll az is. Egy kis videó hogy értsétek mirõl is van szó.: YouTube - Ilyenkor mi van?
Le szeretném venni a hajtókaromat. Vettem már le hajtókart, de ma megpróbáltam és nekem ez a rendzser új
Megpróbáltam utánanézni a neten és arra a következtetésre jutottam, hogy ez az ISIS nevezetû szisztéma alapján mûködik.
A pontos típus FSA Step up lenne. Mit tehete ?
Azére ez a Motorex dolog ne kattanjon be nagyon neked ! Bemész egy bringaboltba és kérsz egy láncolajat. Sok más olaj van még. Én a Hansaline-t használom, a német BIKE Magazin gyõztese de nem ez a lényeg. Láncolaj legyen, ne motorolaj vagy étolaj. És inkább olaj, mint spray. Az nagyon szóródik, a flakonos olajat jobban a láncra tudod juttatni.
Terepen fontosabb a jó kenés, városban nincs olyan szélsõséges terhelés és persze por, sár sem nagyon van.
Akkor szerintem nem beáztatni fogom a láncot hanem csak egy fogkefét bemártogatom és azzal utána pedig Motorex olajjal azért átmegyek rajta. Én úgy gondoltam hogy a tárcsát addig letakarom egy ronggyal.
Dante, én nem versenyzem csak simán utcán használom, nagy ritkán terepen.