Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18262 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem is van otthon egy szett ilyen RF lanctanyercsavar, hogy majd ha a golddigga` KCNC alucsavarok meghasalnak [eselytelen] akkor legyen helyettuk valami
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

O.K., szép de ez hogy véd meg attól, amit az elsõ kerék hajigál felfelé, az alsó vázcsõ felé ? Mert onnan lesz a pofám/szemem saras, nem ?

Nem feltétlen. A híd és a váll között kidobálja a sarat, amibe Te nagy tempóval belemész. Fura egy kicsit elképzelni, de tényleg így van.
Értelem szerint ez a sárvédõ meg az elõbbieket akadályozza meg.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,689 posts
O.K., szép de ez hogy véd meg attól, amit az elsõ kerék hajigál felfelé, az alsó vázcsõ felé ? Mert onnan lesz a pofám/szemem saras, nem ?
Marci

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

szasztok!

valaki help!xd nem tudom hol kérdezzem meg mert egyik fórum sem ehhez kapcsolódik de tök mind 1!
valaki nem tudlya mi anak a sárhányónak a neve amit a váz aljára kell csavarozni nem akarom a boxxert ezzel csufítani viszont hasznos lenne ha nem a pofámba tolná a sarat!:D

köszi!

ha a pofádba megy a sár, az ellen ez a vázsárvédõ nem fog segiteni

neked ilyen kell:
Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Igen, de nem innen szereztem be, mert volt 2 napom arra, hogy ideérjen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Úgyhogy rendelhettem haláltudjahonnan acél hosszút. (pl. Blackspire ilyen) Ha meg van pénzed, titán, egyszer kell megvenni. [/COLOR]

Ilyet?
Blackspire Chainring Bolts - Outer | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Van ám ilyen is: http://www.chainreac...x?ModelID=40501

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,689 posts
Egészen hihetetlen de SÁRVÉDÕ a neve.;) És nem csavarozni, hanem gumival kell felrögzíteni. Van több féle árú, szélességû,...pl.: LONGUS MUDPLATE SÁRVÉDÕ - Bringa Butik Webáruház
De ha a váz alján futnak a bowdenek, nem mindegyik tipus lehet jó. Erre figyelj oda a választásnál !
Marci

stex

stex

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
szasztok!

valaki help!xd nem tudom hol kérdezzem meg mert egyik fórum sem ehhez kapcsolódik de tök mind 1!
valaki nem tudlya mi anak a sárhányónak a neve amit a váz aljára kell csavarozni nem akarom a boxxert ezzel csufítani viszont hasznos lenne ha nem a pofámba tolná a sarat!:D

köszi!

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Köszi a segítséget.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

az frm megoldást kínál annak, aki 9-es soron akar használni 36-os fogaskereket hátul.
az xtr és pg990-es sorokkal kompatibilis - legalábbis ezeket hozták fel példának.
a 11-34-es sorról le kell dobni a 11-es fogaskereket és feltenni ezt az 57 grammos 36 fogút...

Gyakorlatilag semmire nem jó.
Jó, talán a 29eseknek jó lehet.

Az miért van, hogy Dante mindent eltör?

Jó kérdés. Szerintem hatalmas pillanatnyi teljesítményt tud leadni és azért hullik szét alatta minden.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

leírta :)

Hogy mi? Hát így születtem. Hiba a mátrixban...:D

na majd én teszteem azt az alu csavart. zöldet kell vennem. erõs nem vagyok de potolom súllyal :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
az frm megoldást kínál annak, aki 9-es soron akar használni 36-os fogaskereket hátul.
az xtr és pg990-es sorokkal kompatibilis - legalábbis ezeket hozták fel példának.
a 11-34-es sorról le kell dobni a 11-es fogaskereket és feltenni ezt az 57 grammos 36 fogút...

http://forums.mtbr.c...=1&d=1279601443

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
10 év alatt egy sem tört el...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
4 éve megyek alu csavarokkal, soha semmi bajom nem volt velük.

A sebesség mindent megold.

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Oké. Akkor ne alu-t hanem acél vagy milyet?

Köszi a válaszokat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hogy mi? Hát így születtem. Hiba a mátrixban...:D

Elpattantak, egyik a másik után. Volt KCNC, Middleburn, gyári Shimano XT stb, egyik sem jó...

És elárulhatom, NEM KAPHATÓ NORMÁLIS HAJTÓMÛCSAVAR bringaboltban, 6 prominens boltot felhívtam, megnéztem, csak extradrága alu (amit lehet szorgalmasan csereberélni), illetve Zoggie és társai, amik viszont a menetezés hossza miatt nem felelnek meg a vastagított tányérokra (RaceFace, E13 stb...), így összekókányoltam 2 típust, ami csúfosan csõdött mondott. Az eredmény, egy annyira elgörbült nagytányér lett, ami nem fért át az elsõ átdobón.

Úgyhogy rendelhettem haláltudjahonnan acél hosszút. (pl. Blackspire ilyen) Ha meg van pénzed, titán, egyszer kell megvenni.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Dante:
meg szabad kérdezni,hogy mi történt?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A te véleményed nem mérvadó, mert mindent tönkreteszel:D:D:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Viszont egyet ajánlok, NE VEGYÉL SOHASEM alumíniumot. Állandóan csak a baj lesz vele, nekem ráment sajnos idén egy versenyem. Ez nem olyan nagy súlykülönbözet.