erre senki semmit? lancvonal magusok?
Sajnos ez ilyen.
Adott egy lx 3 tanyeros integralt hajtomu elol, hatul egy 9-es lx fogaskoszoru deore agyon. A hajtomu kozepso lanctanyerjanak hatul nem az 5-os (kozepso) fogaskerekkel kellene egyvonalban lennie? Nezegetve ugy tunik, hogy a 6-ossal van egyvonalban, mig a kistanyer a 4-essel, a nagy pedig a 8-assal. Igy van rendben vagy vmi nem stimmel?
Melyiket ajánljátok? Esetleg Shimano? A keret maximum 25000 Ft.
Hello!
Van egy HG50/9 fogaskeréksorom, ahol a leggyakrabban használt 2 fogaskeréken ugrik az új lánc. Tehát elvileg elég lenne azt a két fogaskereket cserélni mivel a többi teljesen újszerû.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e venni külön fogaskereket hozzá vagy csak a komplett kazetta kapható?
Rákerestem de nem találtam ilyet. Gondoltam azért megkérdezem, hátha...
Csak kompletten lehet venni, de ha sort cserélsz akkor láncot is kell!
Sziasztok!
Szétment a Hussefelt hajtásom Isis Drive-os monoblokkal együtt. Hosszú sztori, a lényeg, hogy berohadt a csavar, mert a szervízben spóroltak a zsírral.
Tehát új hajtókart kéne vennem. A felhasználási terültet városi szaladgálás, ugratás (pl. Király-domb és hasonlók), minimális DH.
Integráltban gondolkodom és egy lánctányéros megoldásban. Dirt bicóba lesz 8 sebességes hátsó váltóval.
Amiket eddig kinéztem:
- Bts HC pro integrált
- Truvativ Ruktion vagy Hussefelt Howitzer (tudom, hogy nem integrált)
Melyiket ajánljátok? Esetleg Shimano? A keret maximum 25000 Ft.
Sziasztok!
Tud valaki olyan láncolajat ami a felvitel után olyan ragacsos, zsírszerû? A vadi új shimano lánc is ilyen ragacsos volt. A TF2 eléggé híg, kb 80-100 km-t bír ki és utána eléggé zajos lesz a lánc...
Sziasztok!
A mostani Truvativ Howitzer hajtómûvemet és monoblokkomat szeretném kicserélni egy XT intrgráltra. Milyen szerszámok kellenek nekem ehhez?
Van egy hajtókarlehúzóm, nem tudom ez jó-e a truvativhoz a hajtókart lehúzni, ha igen akkor kéne szerszám a truva monoblokk kihajtásához, és az xt behajtásához, tudtok segíteni ezekhez pontosan milyen szerszámra van szükségem, és azt hol tudok beszerezni (lehetõleg minél olcsóbban és lehetõleg még ma)? Meg hogy kell-e figyelnem valamire a szerelés során.
Köszi!
Üdv