Akkor a hozzá ajánlott monoblokk jó lenne? Jelenleg 24-34-42-es békebeli hajtómûvem van, ezt szeretném lecserélni...
Igen, de ha írsz konkrét típust akkor könnyebben tudok segíteni. A mostani milyen?
Akkor a hozzá ajánlott monoblokk jó lenne? Jelenleg 24-34-42-es békebeli hajtómûvem van, ezt szeretném lecserélni...
A sebesség mindent megold.
Szia!
Én valami trekking hajtõmûre gondoltam 26-36-48. Arról venném le a nagytányért. Esetleg egy kicsit szélesebb monoblokk, hogy a láncvonal is jó legyen.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy három tányéros hajtómûrõl leveszem a nagytányért és két tányérosként használnám akkor milyen elsõ váltóval mûködne a dolog? Olyan váltóval ami a nagy tányérhoz is kellene és úgy is kellene beállítani mintha rajta lenne, vagy más váltóval is jó lenne? Használ valaki ilyet esetleg? Mûködõképes egyáltalán a dolog?
Teljesen felesleges, mert úgyis kell az elsõváltót is állítani és akkor már semmibe nem kerül lehatárolni a váltót.Verti: nem válasz a kérdésedre, de kapcsolódik valamelyest és hátha mást is érdekel: a 2012-es Shimano XT és XTR karokon lesz egy mûanyag gomb, aminek elfordításával 2-bõl 3-sebességessé alakítható a váltó üzemmódja, egyetlen csavarintással. XT-n állítólag csavarhózó nélkül is megy, akár.
Sea Otter ’11: Shimano 2012 XTR and XT
http://singletrack.c...tch-660x440.jpg
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy három tányéros hajtómûrõl leveszem a nagytányért és két tányérosként használnám akkor milyen elsõ váltóval mûködne a dolog? Olyan váltóval ami a nagy tányérhoz is kellene és úgy is kellene beállítani mintha rajta lenne, vagy más váltóval is jó lenne? Használ valaki ilyet esetleg? Mûködõképes egyáltalán a dolog?
Á, üssetek még! :-D
Nem tudok valami melót munka mellett, hogy hajtáslánc tesztelése? Vállalnám. Ingyen... :-)
Stellaz nálad mennyit is bírt?
Az összes stimmt:-), kivéve talán a terhelés alatti váltást és a keresztbe váltást, arra igyekszem ügyelni, hogy ne.
Ami fontos reszlet kimaradt, hogy milyen korulmenyek kozott hasznalod. Pl kemeny xc hasznalat, gyakori sar, sok valtas, nagy terheles az minden bizonnyal odatesz rendesen. Ha elol sokat valtasz, foleg esetenkent nemi terheles alatt, az is gyilkolja a lancot. Keresztbevaltas, nem porgetes ertelemszeruen szinten.
Valamit igencsak rosszul csinálhatok!
Nem csak a jobb oldalon van pereme? Akkor csak oda kell egy alátét.
ezért mondtam, hogy nem tudom honnan veszi. nyilván megmaradt készleteket árulnak.